اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طرز تهیه شارلاک سیم پیچی؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طرز تهیه شارلاک سیم پیچی؟؟؟

با سلام خدمت دوستان واساتید .من یه سیم پیچی ترانس کرده ونیاز.به شار لاک دارم نمیدونم از کجا تهیه کنم اول خواستم به مغازه سیم پیچی برم که یکی از دوستان گفت اونا واسه خودشون میخرن به بیرون نمیدن.درسته که یه سوال بچه گانه هست ولی :cry: :cry:>>>>>>>>>>>& gt;>>.....................اگه میشه راهنمای کنید .

پاسخ : طرز تهیه شارلاک سیم پیچی؟؟؟

شارلاک یا همون عایق هوای خشک تو بازار میشناسند
    البته به همراه اون باید مایع رقیق کننده اونو هم بگیرین و باهم قاطی کنی و استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami
      با سلام خدمت دوستان واساتید .من یه سیم پیچی ترانس کرده ونیاز.به شار لاک دارم نمیدونم از کجا تهیه کنم اول خواستم به مغازه سیم پیچی برم که یکی از دوستان گفت اونا واسه خودشون میخرن به بیرون نمیدن.درسته که یه سوال بچه گانه هست ولی :cry: :cry:>>>>>>>>>>>& gt;>>.....................اگه میشه راهنمای کنید .
      با تمام احترام! اون دوستتون برای خودش حرف زده
      شما هم به این مدل حرفها گوش نده. خودت پاشو برو تا ببینی که موضوع برعکسه!
      من خودم گهگاه پیش میاد ترانس بپیچم و برای شارلاک قدیما میرفتم به یه مغازه سیم پیچی و اندازه یه سرنگ ازش میگرفتم. و جدیدا هم که کلا شارلاک نمیزنم

دیدگاه

با سلام خدمت هر دوتا دوست عزیز .که وقت گذاشتید جواب من رو دادین .
        اقایspark_manگفتید که یه سرنگ میگرفتید ؟حالاهم نمیزنند .من یه ترانس بزرگ تلوزیون قدیمی دارم میخوام با این نقطه جوش درست کنم وبا سیم نمره0.5میپیچم وفکر میکنم به شار لاک بزنم خوبه وعایق خیلی خوبی میشه ...نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X