اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شوکر با کویل موتورسیکلت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شوکر با کویل موتورسیکلت

سلام
    معمولا اونایی که از چند برابر کننده ها استفاده میکنن بدرد شوکر نمیخورن چون زمان بین جرقه زنی زیاده و از طرفی بار زیادی تو خازن ها ذخیره میشه یعنی صرفا ولتاژ بالا نیست بلکه جریان خطرناکی هم دارن.برای دو ترانسه با اسپارک گپ باید در مرحله اول ولتاژ رو به حدی که از اسپارک جرقه بزنه بالاببری که خب کار سختیه. قسمت دوم مدارت رو میتونی از مدار زیر استفاده کنی به جای اسپارک از تریستور استفاده میشه ولتاژ خروجی قابل کنترله و ساختش راحته.
    chemelec.com/Projects/Stun-Gun-1/Stungun-2.png
    علت برق گرفتگی هم میتونه به دلیل عایق کاری ناکافی بوده باشه.برق مسیرشو روی سطوح خیلی راحتتر از هوا میبنده.

دیدگاه

سلام من میخواستم شوکر بسازم ولی اطلاعات کافی ندارم* تو جایی که من زندگی میکنم کسی نیست کمکم کنه ازتون میخوام در این راستا کمکم کنید و راهنمایی کلیدی بهم بکنید البته من ساخت شوکر بیشتر برای سرگمی میخوام ممنون از همه دوستان

دیدگاه

سلام میشه عکس مدارتونو ک سه چهار سانت ارک داشت رو بذارین لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین ساعی نمایش پست ها
          سلام میشه عکس مدارتونو ک سه چهار سانت ارک داشت رو بذارین لطفا
          تاریخ پست و نگاه کنید.برای سال 94 هست.
          برای مدارهای شوکر از همین مدار های نوسان ساز 555 که خیلی راحته استفاده کنیدیه ترانس معمولی شرکت نیوترانس (درگیر سیم پیچی و ..نشید)12ولت یک امپر بهترین گزینه است.با ایسی 555 پالس هارارو بدید به ماسفت و ثانویه ترانس رو سویچ کنید.در اولیه ترانس یک ولتاژ 300ولتی خواهید داشت.که یکمی مشابه با مدار اینورتر های توان پایین هست.با خازن و دیود در سمت اولیه ترانس، ولتاژ و افزایش بدید.
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X