اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم های msd در تقویت موتور خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم های msd در تقویت موتور خودرو

سلام .
    من احسان شفیعی هستم .
    رشته من مکانیک هست و تو رشته تیونینگ تقویت موتور خودرو فعالیت می کنم.
    www.tuningtalk.com
    www.screak.blogfa.com
    از الکترونیک هم فقط از لحاظ سیستم مداری و شماتیک و سیسم کشی سر در می آورم .
    در مورد مدارت الکترونیکی تجربه زیادی ندارم.
    فقط در حد آشنای جزئی با قطعات الکترونیکی و مونتاژ کیت های ساده.
    یکی از راه های تقویت موتور خودرو افزایش کارای سیستم جرقه زنی خودرو است.
    هرچه جرقه با کیفیت و قدرت بیشتری صورت گیرید احتراق بهتری در موتور ایجاد می گردد.
    شرکت autotronic control سالها پیش اقدام به تولید سیستم های msd که برگرفته از کلمات
    multiple spark discharge است کرده.
    امروزه این سیستم ها پیشرفت گسترده ای کرده .msd به معنی جرقه های متعدد است.
    در یک سیستم جرقه زنی استاندارد در هر احتراق 1 جرقه زده می شود. اما سیستم های msd در هر احتراق 20 جرقه متعدد در یک شمع ایجاد می کنند.
    با افزایش دور موتور این جرقه ها حداقل به 3 عدد در هر احتراق کاهش پیدا می کنند.
    این سیستم در ایران خیلی کم یاب است. و اگر هم باشه قیمت خیلی بالای داره .
    من تو اینترنت خیلی به دنبال مدارت داخلی این سیستم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. فقط شماتیک مداری این سیستم وجود داره.
    و از مدارهای الکترونیکی داخلی هیچ چیز مشخصی پیدا نکردم.
    تنها اطلاعاتی که راجب مدارت داخلی آن دارم به شرح زیر است
    سیستم ام اس دی جرقه های طولانی مدت را از طریق مدارهای ترانزیستوری تولید می نمائید . نمودار الکترونیکی این جرقه تشکیل یافته از چندین پیکان نوک تیز به هم متصل است که در مجموع جرقه ای ضخیم و طولانی را تولید می نماید. تعداد پیکانها در حدود 20 عدد در دور آرام موتور می باشد که با افزایش دور موتور به 3 عدددر هر شمع تنزل می نمائید.
    از شما دوستان خواهشمندم با توجه به تخصصی که دارید .
    من روی راهنمای کنید.آیا کتابی به زبان فارسی در این زمینه وجود داره و یا در زمینه افزایش قدرت کوئل و یا هر منبع دیگری که به من کمک کنه .
    به نظر شما من باید چه کلمات کلیدی را سرچ کنم تا مدارت داخلی این سیستم دسترسی پیدا کنم.
    در تصاویر زیر نمونه های از ساده ترین نوع این سیستم ها را ملاحظه می کنید.
    در لینک زیر یک شماتیک ساده از سیستم msd و نوحوه اتصال آن وجود داره
    http://www.geocities.com/jeep_resources/images/new/msd2tfi.jpg

البته این شرکت محصولات دیگری هم داره مانند کنترل کننده بوست توربو چاجر سوپر چاجر . کنترل کننده ای دور موتور کنترل کننده تزریقات نایتروس اکساید به موتور . و آوانس و ریتارد کننده زمان جرقه و دیگر محصولات دیگه . تقریبا برای هر کاری تو تقویت موتور یک برد کنترل کننده طراحی کرده.
    شاید من این پست را در جای مناسب به خودش ارسال نکرده باشم . شرمنده .
    با تشکر احسان شفیعی

پاسخ : سیستم های msd در تقویت موتور خودرو

جناب آقای مهندس شفیعی
    باسلام
    شما دررابطه با msd توضیحات خوبی راداه اید اما خواهش من این است که بابنده ارتباطی داشته باشید تا اختمالا موضوع فوق راتکمیل نمائیم.البته اختمالا داده شماره تماس درسایت قانونی نباشد ولی به هرحال ازمدیر سایت پوزش می طلبم .09124628016 ویا acc_nzr@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : سیستم های msd در تقویت موتور خودرو

نوشته اصلی توسط ehsan shafiei
      سلام .
      من احسان شفیعی هستم .
      رشته من مکانیک هست و تو رشته تیونینگ تقویت موتور خودرو فعالیت می کنم.
      www.tuningtalk.com
      www.screak.blogfa.com
      .............................
      من روی راهنمای کنید.آیا کتابی به زبان فارسی در این زمینه وجود داره و یا در زمینه افزایش قدرت کوئل و یا هر منبع دیگری که به من کمک کنه .
      به نظر شما من باید چه کلمات کلیدی را سرچ کنم تا مدارت داخلی این سیستم دسترسی پیدا کنم.
      ........................
      با سلام

جناب آقای احسان شریفی گرامی

ضمن خوشامد گویی به شما ، این فایل ، یک نمونه از مدارات CDI - Capacitor Discharge Ignition ، مربوط به سیستم جرقه زنی الکترونیکی خودرو میباشد ، مطالعه آن ، خالی از لطف نیست .
      http://d.scribd.com/docs/wf4mme4rtybv4m023sz.pdf

جناب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X