سلام دوستان من یه مدار برای سوئیچ بین دو تا 220 ولت ایسی میخوام که هیچ قطعی در مصرف کننده اتفاق نیفته هم ضمنا نمیخام یکی از ولتاز ها را دیسی و بعد با هم فاز کردن دوباره ایسی کنم ممنون میشم کمک کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه سوئیچ بین دو تا 220 ولت غیر غیر هم فاز
Collapse
X
-
نحوه سوئیچ بین دو تا 220 ولت غیر غیر هم فاز
دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد. -
پاسخ : نحوه سوئیچ بین دو تا 220 ولت غیر غیر هم فاز
نوشته اصلی توسط 1hoshmand نمایش پست هاسلام دوستان من یه مدار برای سوئیچ بین دو تا 220 ولت ایسی میخوام که هیچ قطعی در مصرف کننده اتفاق نیفته هم ضمنا نمیخام یکی از ولتاز ها را دیسی و بعد با هم فاز کردن دوباره ایسی کنم ممنون میشم کمک کنید
برای اتصال دو خط 220 ولت A.C اول هر دو خط باید با هم، هم فاز و سپس وصل شوند، در غبر این صورت آسیب جدی به هر دو طرف می رساند. ( استفاده از مدار سینکروسکوپ)علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
- تشکرها 1
-
ممنون دوست عزیز ولی من 4500 وات توان میخوام سوییچ کنم اینورتر تو این توان ساختنش هزینه بردوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
درود.
سوال گنگه.
واضح توضیح بدین میخواین چیکار کنید تا دوستان بتونن راهنمایی کننابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه