اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطا در آی سی درایو ir2132

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خطا در آی سی درایو ir2132

با سلام خدمت دوستان
    یه مبدل dc به ac پنجاه ولت ساختم که خروجیش به صورت مربعی با فرکانس 5 هرتز می باشد و از آی سی درایو ir2132 واسه این کار استفاده کردم وقتی پالسهای تولید خود را به شش ورودی درایو میدم درایو فالت میده و کلا خروجی قطع میشه.نه ولتاژ بیشتر از نیم ولت به itrip میرسه و نه ولتاژ کاری آی سی افت میکنه.پالس هایی رو هم که میدم خروجیش به صورت زیر هست:

همچنین درایو رو هم به صورت زیر بستم:

حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟خیلی وقته دنبال حل این مشکلم ولی نتونستم نتیجه ای بگیرم.ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند.
    با تشکر

پاسخ : خطا در آی سی درایو ir2132

چرا مدار رو اونجوری که خود سازنده پیشنهاد داده نبستی؟
    بنظر میاد در بخش ITRIP مشکل داری ، مدارش رو از کجا برداشتی؟

دیدگاه

اینو از روی یه برد که معکوس شده ساختم وقتی آی سی برنامه نویسی خودمو روی برد اصلی میندازم کار میکنه ولی وقتی رو برد خودم میندازم کار نمیکنه در مقابل وقتی آی سی اصلی رو روی برد خودم میندازم کار میکنه.من که گیج شدم.واسه راه اندازی لازمه پالسی به عنوان bootstrap بدم؟

دیدگاه

اینم از موجهای تولیدی آی سی اصلی

وقتی این موج اعمال میشه برد من هم کار میکنه.ممکنه فالت از اون موجهای اولیه که توی اصلی هست ولی توی موج های تولیدی من نیست باشه؟درضمن وقتی یکی از پایه های low side رو قطع میکنه فالت نمیده حالا فرقی نمیکنه کدوم یک از سه تا باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط yasgig; ۰۱:۴۳ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷.

دیدگاه

آقا مشکل حل شد با اعمال تابع زیر قبل از تولید موج سه فاز
          کد:
          void bootstrap(void){
          	for (uint8_t f=0;f<8;f++)
          	{
          		ac_3phase_FETUH1;ac_3phase_FETUL0; ac_3phase_FETVH1;ac_3phase_FETVL0; ac_3phase_FETWH1;ac_3phase_FETWL0; //10-10-10 (U-V-W)
          		_delay_ms(20);
          		ac_3phase_FETUH1;ac_3phase_FETUL1; ac_3phase_FETVH1;ac_3phase_FETVL1; ac_3phase_FETWH1;ac_3phase_FETWL1; //11-11-11 (U-V-W)
          		_delay_ms(60);
          	}	
          }
          دیگه فالت نداد و در خروجی هم 50 ولت متناوب حاصل شد.ولی خداییش خیلی منو اذیت کرد.از دوستان کسی هست که بدونه دلیل این مشکل چی بوده؟
          جدیدترین ویرایش توسط yasgig; ۰۲:۲۰ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X