سلام خسته نباشید.
بنده در حال طراحی یک دستگاه بالانس هستم
قسمت های مکانیکی رو به طور کامل طراحی کردم
رسیدیم به قسمت الکترونیکی که زیاد سررشته ندارم اما همکارم مهندس الکترونیک هست
یک مشکل اساسی داریم واسه انتخاب یک ماژول.ماژول چی استفاده کنیم که هم دقیق باشه هم قیمت مناسب هم سریع عمل کنه
ما یک قطعه فلز داریم که حرکت رفت و برگشتی داره و حداکثر تا یک سانتی متر جابه جا میشه .
حرکت روی محور x داره فقط.اگر حالت سکون را نقطه صفر در نظر بگیریم به اندازه چند میکرون تا نیم سانتی متر جابه جا میشه
اگر زمانی که شفت فلزی به سمت چپ میاد رو مثبت در نظر بگیریم و زمانی که به سمت راست حرکت میکنه را منفی و نقطه وسط را صفر این قطعه در حال نوسان هست
حدودا در هر دقیقه 1500 بار جابه جا میشه
ما میخوایم وقتی که از نقطه صفر به سمت مثبت خواست حرکت کنه یه ال ای دی روشن و خاموش بشه.
ماژول هایی که دیدم
شتاب سنج
سنسور ضربه
سنسور لرزش
سنسور جابجایی
سنسور زاویه نواری(کششی)
سنسور جابجایی قیمتش خیلی بالا هست ترجیح میدم یک چیز دیگه استفاده کنم
سنسور رو میتونیم روی خوده قطعه فلزی هم نصب کنیم
کدوم سنسور استفاده کنیم؟
بنده در حال طراحی یک دستگاه بالانس هستم
قسمت های مکانیکی رو به طور کامل طراحی کردم
رسیدیم به قسمت الکترونیکی که زیاد سررشته ندارم اما همکارم مهندس الکترونیک هست
یک مشکل اساسی داریم واسه انتخاب یک ماژول.ماژول چی استفاده کنیم که هم دقیق باشه هم قیمت مناسب هم سریع عمل کنه
ما یک قطعه فلز داریم که حرکت رفت و برگشتی داره و حداکثر تا یک سانتی متر جابه جا میشه .
حرکت روی محور x داره فقط.اگر حالت سکون را نقطه صفر در نظر بگیریم به اندازه چند میکرون تا نیم سانتی متر جابه جا میشه
اگر زمانی که شفت فلزی به سمت چپ میاد رو مثبت در نظر بگیریم و زمانی که به سمت راست حرکت میکنه را منفی و نقطه وسط را صفر این قطعه در حال نوسان هست
حدودا در هر دقیقه 1500 بار جابه جا میشه
ما میخوایم وقتی که از نقطه صفر به سمت مثبت خواست حرکت کنه یه ال ای دی روشن و خاموش بشه.
ماژول هایی که دیدم
شتاب سنج
سنسور ضربه
سنسور لرزش
سنسور جابجایی
سنسور زاویه نواری(کششی)
سنسور جابجایی قیمتش خیلی بالا هست ترجیح میدم یک چیز دیگه استفاده کنم
سنسور رو میتونیم روی خوده قطعه فلزی هم نصب کنیم
کدوم سنسور استفاده کنیم؟
دیدگاه