اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر ولتاژ منبع تغذیه سویچینگ صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر ولتاژ منبع تغذیه سویچینگ صنعتی

درست می*فرمایید. اما منظورم در حد یکی دو آمپره. مثلن ۲۴ ولت ۱۰ آمپر، برای ۲ ساعت ۱۲ ولت ۱۲ آمپر تحویل بده. تست کردم، برای چند دقیقه جواب داد اما زود خاموشش کردم. اگه دمای همه*ی قسمت*های قدرت پایین باشه و گرم نشن، امکانش هست برای یه مدت از همین پاور استفاده کنم؟
    جدیدترین ویرایش توسط GirJahan; ۱۸:۵۲ ۱۴۰۰/۰۴/۰۴.

دیدگاه

باسلام به شما ......ممکن*است که تا یکی دوساعت با افرایش جریان مشکلی پیش نیاد ..اما عمر دستگاه کم
      خواهد شد و ممکن است در همین حالت ناگهان دستگاه بسوزد .....چونکه گرمای ناگهانی داخل قطعه
      زیاد میشود و قابلیت انتقال به بیرون براحتی ندارد ........مابقی دیگه دست شماست......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط GirJahan نمایش پست ها
        سلام
        در منبع تغذیه*ی سوئیچینگ صنعتی مثلن ۲۴ ولت ۱۰ آمپر، آیا بعد از کم کردن ولتاژ تا ۱۲ ولت، میشه جریان بیشتر از ۱۰ آمپر ازش کشید یا حداکثر جریانش همون ۱۰ آمپره؟
        سلام و درود، بهتره این کار رو نکنین،چون ترانسفورمر داخل تغذیه
        برای همون 10 آمپر طراحی شده و با جریان کشی بیش از حد، هسته
        ترانسفورمر ناگهان و بدون علامت به اشباع میره و ماسفت های ورودی،
        پل دیود،فیوز،خازن های ورودی و اتصالات کلا میسوزن.
        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
          من یه سوییچینگ 24 ولت 15 آمپر دارم که میخوام یک مدار متغییر ولت و آمپر سر راهش قرار بدم

اگر مداری برای این کار سراغ دارین که مطمئن و مناسب هست ، لطفا معرفی بفرمایید
          خیلی ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۱۵:۵۹ ۱۴۰۰/۰۸/۲۴.

دیدگاه

البته من دو مدارو یکی با پروتئوس و دیگری با مولتی سیم رسم کردم و موقع شبیه سازی یکیش اصلا کار نداد و ولتاژ همیشه صفر بود و دیگری(مولتی سیم)کار میداد ولی فکر میکنم باید یه تغییراتی درش داده بشه
            که خب متاسفاه نتونستم عکسش رو قرار بدم

دیدگاه

سلام
              از دوستان که کسی جوابی نداد
              چطور میتونم در یک مدار منبع تغذیه متغیر که 4 عدد ترانزیستور 2n3055 داره،تغییراتی ایجاد کنم که تلفات گرمایی نداشته باشه
              آیا جایگزینی برای این ترانزیستور هست؟مثلا اینداکتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
                اگر میتونید که مدار پتانسیومترش رو روی یه کاغذ بکشید یه عکس بزارین چون الان از این منبع ها ندارم
                اما برای تغییر ولتاژش مدل 12 ولتی تا حدودا از 1.5 تا 26 تغییر میکنه
                مدل 24 احتمالا از 2.8 تا 35 ولت
                برای تغییر جریان به همین روش ولتاژ هست منتها برای مقاومت شنت باید از مقاومت شنت های روی خوده برد مدار استفاده کرد
                به همین روش ولتاژ باید ولتاژ حدود2.5 رو با مقاومت ایجاد کنید بعد با پتانسیومتر 20 کیلو یا بیشتر مقدار جریان رو از نقطه خروجی اندازه گیری کنید
                سلام
                منم دقیقا یه همچین منبع تغذیه ای دارم ، روی برد همونطور که تو عکس دوستمون هم پیداست ( سمت راست پایین) جای یه دوبل پاور دیود شاتکی خالیه ، میخواستم بدونم که اگر اون رو هم با پارت نامبر بغلیش پر کنیم و حالا یه سری قطعات اضافی هم که روی برد جاشون خالیه پر کنیم میشه ازش آمپر بالاتری هم بگیریم یا حتما نیاز به تعویض ترانس اصلیش هم هست ؟

دیدگاه

سلام و خدا قوت به همه دوستان
                  ی سوال داشتم؛ ی منبع تغذیه سوئیچینگ ۲۴ولت ۱۰ آمپری دارم، ی پتانسیومتر هم کناره خروجی ها وجود داره، با چرخش اون میتونم به ۲۶ولت برسم؟ با همون خروجی ۱۰ امپری؟​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdeleco نمایش پست ها
                    سلام و خدا قوت به همه دوستان
                    ی سوال داشتم؛ ی منبع تغذیه سوئیچینگ ۲۴ولت ۱۰ آمپری دارم، ی پتانسیومتر هم کناره خروجی ها وجود داره، با چرخش اون میتونم به ۲۶ولت برسم؟ با همون خروجی ۱۰ امپری؟​​​
                    باسلام،
                    بله پتانسیومتر امکان تغییر ولتاژ خروجی در حدود ۲۰ درصد رو فراهم میکنه.
                    ولی با افزایش ولتاژ خروجی توانایی جریان دهی کمتر میشه.

دیدگاه

سلام بر مهندسین عزیز
                      ی سوال، من منبع تغذیه سوئیچینگ ۲۴ولت ۱۰امپر دارم و میخوام
                      از صفر تا ۲۴ ولت متغیرش کنم. ایسی 7500 روش هست، میشه راهنمایی کنید
                      همچنین چجوری میشه جریانشو کنترل کرد ؟ ​​​​​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها

سلام
                        بله میشه اگر داخل اون tl494 یا 7500 به عنوان ای سی کنترلر هست :
                        پایه 4 رو زمین کنید و به جای دیگه ای وصل نباشه جز زمین که پایه 7 هست
                        پایه 3 رو خالی کنید یا از روی برد برش بدین که به جایی وصل نباشه
                        پایه 15 رو به 14 وصل کنید پایه 15 به هیچ جای دیگه ای وصل نباشه
                        پایه 16 رو به زمین یا به 7 وصل کنید
                        پایه 2 رو با دوتا مقاومت معمولی 1 کیلو که با هم سری شدن : یک سر مقاومت به پایه 14 سر وسط به پایه 2 و سر اخر به زمین یا پایه 7 وصل کنید برای ایجاد ولتاژ 2.5 ولت روی پایه 2
                        پایه 1 رو به سر وسط یه مقاومت متغییر 5 یا 10 کیلو وصل کنید یکی از سر های مقاومت رو زمین کنید سر دیگه مقاومت رو به مثبت خروجی لحیم کنید

حالا بزنید به برق - سیم های خروجی بهم نخوره ها یوقتی بوووووم
                        اگه خواستین جریان رو هم میشه محدود کنید
                        دادا ی سوال
                        پایه های ۱۶ ۱۴ و ۲ باید علاوه بر اینکه سرجاشون روی برد هستن به مقاومت های گفته شده متصل بشن ؟ یا باید از روی برد جدا بشن و بعد به مقاومتا وصل بشن ؟

دیدگاه

سلام بر مهندسین عزیز
                          ی سوال، من منبع تغذیه سوئیچینگ ۲۴ولت ۱۰امپر دارم و میخوام
                          از صفر تا ۲۴ ولت متغیرش کنم. ایسی 7500 روش هست، میشه راهنمایی کنید
                          همچنین چجوری میشه جریانشو کنترل کرد ؟ ​​​​​​​​​​
                          با سلام،
                          اصول پاور های فلزی این هست که تغذیه آیسی 494/7500 از خود ترانس اصلی تامین میشه، و اگر بخوایید ولتاژ رو از حدی کمتر کنید ، تغذیه آیسی قطع میشه و پاور خاموش میشه یا تیک تیک میکنه.
                          برای حل این مشکل ۲ راه حل دارید:
                          - بی خیال ولتاژ های کمتر،مثلا زیر ۸ ولت بشید.
                          - برای خود آیسی سویچینگ تغذیه جداگانه نصب کنید.
                          البته این هم در نظر داشته باشید که حتی در صورتی که راه دوم رو انتخاب کنید، برای ولتاژ های کمتر ممکنه مدار حفاظت از اتصال کوتاه همچنان عمل کنه و پاور خاموش بشه.
                          به هر حال میتونید با جایگزین کردن پتانسیومتر با ولوم ۵ یا ۱۰ کیلو اهم، به ولتاژ های کمتر دست پیدا کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
                            اصول پاور های فلزی این هست که تغذیه آیسی 494/7500 از خود ترانس اصلی تامین میشه، و اگر بخوایید ولتاژ رو از حدی کمتر کنید ، تغذیه آیسی قطع میشه و پاور خاموش میشه یا تیک تیک میکنه.
                            برای حل این مشکل ۲ راه حل دارید:
                            - بی خیال ولتاژ های کمتر،مثلا زیر ۸ ولت بشید.
                            - برای خود آیسی سویچینگ تغذیه جداگانه نصب کنید.
                            البته این هم در نظر داشته باشید که حتی در صورتی که راه دوم رو انتخاب کنید، برای ولتاژ های کمتر ممکنه مدار حفاظت از اتصال کوتاه همچنان عمل کنه و پاور خاموش بشه.
                            به هر حال میتونید با جایگزین کردن پتانسیومتر با ولوم ۵ یا ۱۰ کیلو اهم، به ولتاژ های کمتر دست پیدا کنید.
                            ی راه حل تو صفحه اول قرار گرفته
                            دومین پیام هست
                            اون چطور ؟

دیدگاه

ی راه حل تو صفحه اول قرار گرفته
                              دومین پیام هست
                              اون چطور ؟
                              راهکاری که در پست دوم قرار گرفته، برای غیرفعال کردن مدار حفاظت از اتصال کوتاه هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

راهکاری که در پست دوم قرار گرفته، برای غیرفعال کردن مدار حفاظت از اتصال کوتاه هست.
                                دادا ببخشید هی مزاحمت میشم
                                من همین الان این کارو کردم، حداقل ولتاژ من رسید به ۴.۸ ولت و حداکثر به ۳۷ ولت
                                میخوام بین صفر تا ۲۴ ولت متغیر بشه. چیکارش باید بکنم ؟
                                همم اینکه موقعی که از برق جداش میکنم ی صدای تق تقی میده و خاموش میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X