اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنتاکتور معکوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنتاکتور معکوس

سلام.برای کاری نیاز به سوییچنگ جریان حدود ۵۰ امپر رو دارم.میخواستم بدونم
    کنتاکتوری وجود داره که وقتی تغذیه میشه بجای وصل کردن عملیات قطع رو انجام بده.

پاسخ : کنتاکتور معکوس

با سلام

اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، به کنتاکت های NC ( : Normally Close ) اشاره می کنید، .
    هنگامی که سیم پیچ برق دار بشه، این کنتاکت ها ، باز میشن. یه سرچ با همین کلمات کلیدی بکنید، مدل های زیادی رو می بینید:

نرمالی کلوز ، نرمال کلوز، NC و ...

در کنتاکتور هایی هایی هم که بیش از یک کنتاکت دارند، ذکر میشه که چند تاشون قبل از برق دار شدن سیم پیچ باز اند (NO: Normally One) و چند تا تاشون، قبل از برق دار شدن سیم پیچ بسته (NC:Normally Close )

برای مثال نگاه کنید به این لیست قیمت : (این لینک تنها جهت مثال اومده و به منزله تبلیغ یا تایید کیفیت محصولات این سایت خاص نیست . )
    لیست قیمت کنتاکتور هیونداکره,لیست قیمت کلید مینیاتوری هیوندایی کره,لیست قیمت کلید اتوماتیک هیوندایی,لیست قیمت بیمتال هیوندایی,hyundai automation,circuit breaker

امیدوارم کمکی کرده باشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dark star نمایش پست ها
      با سلام

اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، به کنتاکت های NC ( : Normally Close ) اشاره می کنید، .
      هنگامی که سیم پیچ برق دار بشه، این کنتاکت ها ، باز میشن. یه سرچ با همین کلمات کلیدی بکنید، مدل های زیادی رو می بینید:

نرمالی کلوز ، نرمال کلوز، NC و ...

در کنتاکتور هایی هایی هم که بیش از یک کنتاکت دارند، ذکر میشه که چند تاشون قبل از برق دار شدن سیم پیچ باز اند (NO: Normally One) و چند تا تاشون، قبل از برق دار شدن سیم پیچ بسته (NC:Normally Close )

برای مثال نگاه کنید به این لیست قیمت : (این لینک تنها جهت مثال اومده و به منزله تبلیغ یا تایید کیفیت محصولات این سایت خاص نیست . )
      لیست قیمت کنتاکتور هیونداکره,لیست قیمت کلید مینیاتوری هیوندایی کره,لیست قیمت کلید اتوماتیک هیوندایی,لیست قیمت بیمتال هیوندایی,hyundai automation,circuit breaker

امیدوارم کمکی کرده باشم.
      با تشکر.اما این کنتاک های nc و no کنتاک های کمکی محسوب میشن که برای
      مدارهای فرمان بکار میرن و قابلیت سوییچ جریان ۵۰ امپر را ندارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheyl_60 نمایش پست ها
        با تشکر.اما این کنتاک های nc و no کنتاک های کمکی محسوب میشن که برای
        مدارهای فرمان بکار میرن و قابلیت سوییچ جریان ۵۰ امپر را ندارن.
        سلام
        شما باید به دیتاشیت کنتاکتور مراجعه کنید،کنتاکتور هایی هستند که no و nc کنتاکتور ۵۰ آمپر و بیشتر عبور بدند ،به هر حال شما میتونید پایه تحریک رو به یه مدار امیتر مشترک بدید و خروجی امیتر مشترک رو به ورودی کنتاکتور.اینطوری اگر پالس ندید کنتاکتور وصله و اگر پالس بدید قطع میشه.
        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید رضا باباتبار نمایش پست ها
          سلام
          شما باید به دیتاشیت کنتاکتور مراجعه کنید،کنتاکتور هایی هستند که no و nc کنتاکتور ۵۰ آمپر و بیشتر عبور بدند ،به هر حال شما میتونید پایه تحریک رو به یه مدار امیتر مشترک بدید و خروجی امیتر مشترک رو به ورودی کنتاکتور.اینطوری اگر پالس ندید کنتاکتور وصله و اگر پالس بدید قطع میشه.
          ولتاژ تغذیه کنتاکتور ۲۲۰ ولته.من با چه ترانزیستوری باید چنین کاریو بکنم!
          من نمیخوام از مدار پیچیده استفاده کنم.فقط از کنتاکتور میخوام استفاده کنم.

دیدگاه

ولتاژ تغذیه کنتاکتور ۲۲۰ ولته.من با چه ترانزیستوری باید چنین کاریو بکنم!
            من نمیخوام از مدار پیچیده استفاده کنم.فقط از کنتاکتور میخوام استفاده کنم.
            ترانزیستور ۴۰۰ ولت هم داریم.
            به هر حال میتونید از یه رله معمولی استفاده کنید و خروجی nc اون رو بدید به کنتاکتور.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته با خود کنتاکتور هم احتمالاً میشه این کار رو کرد،اما بلد نیستم.
            فردا اگر شد سوال میکنم بهت میگم.

دیدگاه

میشه بفرمایید ورودی رو با چی میخواید سوییچ کنید؟
              میکرو،تک کلید یا کلید های start stop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید رضا باباتبار نمایش پست ها
                ترانزیستور ۴۰۰ ولت هم داریم.
                به هر حال میتونید از یه رله معمولی استفاده کنید و خروجی nc اون رو بدید به کنتاکتور.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته با خود کنتاکتور هم احتمالاً میشه این کار رو کرد،اما بلد نیستم.
                فردا اگر شد سوال میکنم بهت میگم.
                ولتاژ من ۲۲۰ ولت متناوبه هیچ ترانزیستوری با همچین ولتاژی کار نمیکنه.
                یه دوشاخه هست که وقتی میخوام به برق وصلش کنم کنتکتور قطع بشه.
                ولتاژ تغذیه کنتاکتور هم بعد از دوشاخه گرفته میشه.دیگه هیچ برق دیگه ای وجود نداره.

دیدگاه

ولتاژ من ۲۲۰ ولت متناوبه هیچ ترانزیستوری با همچین ولتاژی کار نمیکنه.
                  دستت درد نکنه دیگه، 40 ساله بدبختا زحمت کشیدن، ادوات الکترونیک قدرت توسعه دادن، بعد شما میگی ( تازه برای 220 ولت که چنان ولتاژ بالایی نیست ) هیچ سوئیچی نیست؟؟؟؟؟؟
                  تریاک که فراوانه، با ترکیب انواع ترانزیستور قدرت ( حالا ماسفت یا IGBT معمولشن ) با دیود هم سوئیچ دو جهته ، Bidirectional Switch درست میکنن. ( خیلی ساده، همین عبارت و سرچ کن، شماتیک رو ببین )

فقط اینکه این سوئیچا مدار Snubber میخوان،
                  رله از این نظر بهتر هست، اما شما اگه برای رله هم مدار Snubber بزاری، عمرش ده برابر میشه.

یه دوشاخه هست که وقتی میخوام به برق وصلش کنم کنتکتور قطع بشه.
                  ولتاژ تغذیه کنتاکتور هم بعد از دوشاخه گرفته میشه.دیگه هیچ برق دیگه ای وجود نداره.
                  شما بعد از دوشاخه، دو تا سیم دارید که برق توشه دیگه، اونا رو میتونید بکنید هزار تا سیم، اگه یه سیم هم نخوایید بچینید و بپیچید که نمیشه کار کرد اخه.

الان هنوز کنتاکتور مورد نظرتون رو پیدا نکردید؟
                  من طرفدار کنتاکتور نیستم ، ولی بابا پیدا کردن یه کنتاکتور NC که کاری نداره، چند آمپر میخواید؟
                  جدیدترین ویرایش توسط dark star; ۲۲:۰۰ ۱۳۹۶/۰۶/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dark star نمایش پست ها
                    دستت درد نکنه دیگه، 40 ساله بدبختا زحمت کشیدن، ادوات الکترونیک قدرت توسعه دادن، بعد شما میگی ( تازه برای 220 ولت که چنان ولتاژ بالایی نیست ) هیچ سوئیچی نیست؟؟؟؟؟؟
                    تریاک که فراوانه، با ترکیب انواع ترانزیستور قدرت ( حالا ماسفت یا IGBT معمولشن ) با دیود هم سوئیچ دو جهته ، Bidirectional Switch درست میکنن. ( خیلی ساده، همین عبارت و سرچ کن، شماتیک رو ببین )

فقط اینکه این سوئیچا مدار Snubber میخوان،
                    رله از این نظر بهتر هست، اما شما اگه برای رله هم مدار Snubber بزاری، عمرش ده برابر میشه.

شما بعد از دوشاخه، دو تا سیم دارید که برق توشه دیگه، اونا رو میتونید بکنید هزار تا سیم، اگه یه سیم هم نخوایید بچینید و بپیچید که نمیشه کار کرد اخه.

الان هنوز کنتاکتور مورد نظرتون رو پیدا نکردید؟
                    من طرفدار کنتاکتور نیستم ، ولی بابا پیدا کردن یه کنتاکتور NC که کاری نداره، چند آمپر میخواید؟
                    با تشکر.هنوز پیدا نکردم.من نمیخوام اصلا مدار پیچیده شه چون ولتاژ تغذیه ۲۲۰ ولت یا هست یا نیست دائما ولتاژ تغذیه موجود نیست.وقتی ولتاژ تغذیه هست میخوام کنتاکتور عمل قطع و وقتی ولتاژ تغذیه نیست میخوام عمل وصل صورت بگیره. بخاطر اینه میخوام از کنتاکتور که ۵۰ امپر با ولتاژ حداکثر ۴۸ ولت رو سوییچ کنه کنم.

دیدگاه

با تشکر.هنوز پیدا نکردم.من نمیخوام اصلا مدار پیچیده شه چون ولتاژ تغذیه ۲۲۰ ولت یا هست یا نیست دائما ولتاژ تغذیه موجود نیست.وقتی ولتاژ تغذیه هست میخوام کنتاکتور عمل قطع و وقتی ولتاژ تغذیه نیست میخوام عمل وصل صورت بگیره. بخاطر اینه میخوام از کنتاکتور که ۵۰ امپر با ولتاژ حداکثر ۴۸ ولت رو سوییچ کنه کنم.
                      1_ من اصلا نمی فهمم چی میگید، میگید وقتی که برق هستف میخواهید برق نباشه؟ خب چرا اصلا دو شاخه رو میزنید به برق ؟

2_48 ولت از کجا اومد؟ سیم پیچ ( Coil ) به چی وصل میشه؟220 ولت؟ بعد میخواهید باهاش 48 ولت رو قطع و وصل کنید؟

3_ آخر هم اینکه نمیشه دوستان هر چی پیشنهاد میدن شما بگید پیچیده است یا پیچیده نمیخوام یا ....، بهرحال اگه پیچیده نبودکه کاری نبود که کلی مهندس و تکنسین ازش نون در بیارن. ( البته هنوز با توجه به اینکه ما نمیدونیم شما دقیقا چی میخواهید، من نمی گم یک راه حلی که دوستی داده رو پیاده کن. میگم در نهایت انتظار پیچیدگی رو داشته باش )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X