اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برس به دادم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برس به دادم

با سلام من امروز با این سایت آشنا شدم دانشجوی مهندسی شیمی هستم و چیز زیادی از برق سر در نمی آرم.این ترم مبانی برق دارم و کلی تحقیق که روی دستم باد کرده از شما کمک می خوام درباره یک سنسور خازنی و سنسور مقاومتی و سنسور سلفی با مدار مربوطه و توضیح مختصر زیاد تخصصی نمی خوام راستی کاتالوگ یک خازن و مقاومت هم لازمه خیلی پررو ام نه؟منتظرم یادتون نره عجله دارم مرسی از همه

پاسخ : برس به دادم

سلام دوست عزیز
    بابا ، یکی یکی بگو تا دوستان بتونن راهنمائیت بکنن. اون سنسور خازنی که فرمودید ، خواهانش زیاده ولی مدارهای عملی
    در این زمینه که بتونه قابل اعتماد باشه مربوط میشه به طرحهای سازندگان بزرگ. صد البته چنین مداری قابل ارائه در این سایت
    نیست (مگه کسی بخواد از سرمایه خودش یا کسی دیگه مایه بذاره که ماهم طالبیم).
    دو تا فایل مربوط به خفن ترین مورد یعنی سنسور خازنی گذاشتم ، برای شروع بد نیست.
    اون مداری که داده ، من فقط یک نظر نیگاش کردم به نظر عملی بود.

افتادگی آموز اگر طالب علمی
    هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم

دیدگاه

راستی من سنسور خازنی و مقاومتی جدید نمی خوام یه مداری که کار شده و وجود داره مثلا رطوبت سنج و ...تحقیق دانشجوییه دیگه خیلی خفن نمی خوام تازه من که چیز زیادی از برق سر در نمی آرم یه سوال دیگه شما می دونی چرا در آداپتور از خازن استفاده می کنیم؟

دیدگاه

سلام
          اون مداره تو همون مایه های دانشجوئی بود.
          اگه منظورت از آداپتور ترانسه ، برق شهر ازنوع سینوسیه و دارای دو سیکله ، یکیش منفی و اون یکی مثبت.
          توی یک مرحله تمام سیکلها رو یکسو میکنند .بعد یک خازن میذارن تا مثل یک انتگرال گیر سطح زیر منحنی موج
          سینوسی رو بصورت DC تحویل استفاده کننده بده. البته خواستی مقاله با شکل بهت میدم.
          افتادگی آموز اگر طالب علمی
          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X