اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن ماسفت کوره القای با ir2153

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
    سلام
    مقاومت ESR خازن چقدر هست؟(با LCR تست کنین)
    مدار اسنابر وجودش الزامی هست که طول عمر مدار رو بیشتر می کنه، افزایش مقاومت هم جریان عبور و مضرر رو از مدار اسنابر کاهش می ده و به سمت ماسفتها هدایت می کنه، پییشنهادم استفاده از آرایش سری و موازی خازنها هست که علاوه بر کاهش مقاومت ESR دیده شده توان پخش شده رو تقسیم کنه.به جای یک مقاومت آجری مثلا 5 وات دو تا مقاومت آجری 10 وات موازی با مقدار دو برابر الان قرار بدین.
    سلام ممنون که جواب دادین مقاومت esr خازن در رنج 10k نشون میده 60 اهم شما چه نوع خازنی پیشنهاد میکنید

دیدگاه

سلام
      خواهش می کنم ، این مقاومتی ESR مقاومت DC نیست که شما با مالتی متر اندازه می گیرید منظورم مقاومت تلفی AC هست که خازن از خود نشان می دهد. برای رنج ولتاژ مد نظر شما خازن ها با کیفیت بیشتر هزینه خیلی زیادی دارند ، خازن های سرامیکی ESR خوبی دارند و شاید معیوب شدن یا عدم انتقال گرما سبب گرم شدن بیش از حد می شود. پیشنهادم همان سری و موازی کردن خازن هاست . برای هزینه مناسب خازن پلی استر و برای کاهش تلفات مقدار خازن رو به جای 4.7 مقدار 47 نانو فاراد بزارین که در فرکانس تلفی مقدار راکتانس خازن هم کمتر شود.
      جدیدترین ویرایش توسط baby_1; ۱۱:۵۳ ۱۳۹۶/۱۰/۰۷.
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
        خواهش می کنم ، این مقاومتی ESR مقاومت DC نیست که شما با مالتی متر اندازه می گیرید منظورم مقاومت تلفی AC هست که خازن از خود نشان می دهد. برای رنج ولتاژ مد نظر شما خازن ها با کیفیت بیشتر هزینه خیلی زیادی دارند ، خازن های سرامیکی ESR خوبی دارند و شاید معیوب شدن یا عدم انتقال گرما سبب گرم شدن بیش از حد می شود. پیشنهادم همان سری و موازی کردن خازن هاست . برای هزینه مناسب خازن پلی استر و برای کاهش تلفات مقدار خازن رو به جای 4.7 مقدار 47 نانو فاراد بزارین که در فرکانس تلفی مقدار راکتانس خازن هم کمتر شود.
        ممنون که واقعا اطلاعات مفید وبا ارزش در اختیارمون میزارید
        منظور من از 10k فرکانس ده کیلو هرتز lcr بود ومقاومت هم esr خازن هست که پایین ضرفیت میاره تست میکنم ونتیجه رو براتون میزارم بازم ممنون

دیدگاه

سلام به همه دوستان من که دیگه کامل ناامید شدم 23 بار کل قطعات سوخت دیگه پولی ته جیبم نمونده مشکل اصلی اینه که ولتاژ گیت ماسفت hi جای که زیر نشون دادم با افزایش ولتاژ تغذیه اصلی بالامیره یعنی وقتی ولتاژ ورودی مدار 100 ولته ولتاژ روی ای سی و گیت هم تا 100 بالا میره اگه امکانش هست کمک کنید مشکلو حل کنم یا اگه شماتیکی برای ساختن یه فرکانس 60 کیلوی تروتمیز بدون دردسر دارید که بشه با 250 ولت ac تغذیه بشه اگه لطف کنید واقعا ممنون میشم

کمک
          جدیدترین ویرایش توسط armin1230; ۰۱:۳۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۹.

دیدگاه

اون دیود بالای سر آی سی
            اون چه دیودی هست . ببین ولتاژ شکستش چند ولته.منظورم دیودی هست که بین پایه های 1 و 8 هست
            برای گیت هم دیود P6K18 بزار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
              اون دیود بالای سر آی سی
              اون چه دیودی هست . ببین ولتاژ شکستش چند ولته.منظورم دیودی هست که بین پایه های 1 و 8 هست
              دیود بالا سر ای سی فست دیود uf5804 ,هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه سوال ایا میشه تو این مدار برای ایزوله کردن ای سی وماسفت ها از اپتوکوپر استفاده کرد مثال tlp250

دیدگاه

تجربه خیلی زیاد ندارم توی این زمینه اما از اخرین باری که از این ای سی استفاده کردم ir2153 به این نتیجه رسیدم اصلا ای سی خوب و پایداری نیست در هر صورت باز هم میسوزه من کلا یکبار اونم به زور ازش جواب گرفتم ماسفت رو خیلی راحت میسوزونه

دیدگاه

این دونا خارنها خارن اسنوبره؟ اینا فکر کنم 100 ولتی باشه خونه پرش 150. واسه همین تا 100 ولت اوضاع خوبه تو نقشه خودت نوشته یک کیلو ولت
                  هر چند فکر کنم دیر شده خیلی سوروندی

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادین خازن ها 3a472j هست تودیتاشیت نوشته 1000 ولت پلی استر هست بهد اصلا حتی به 100 هم نرسیده ولتاژ گیت خیلی بالا میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin1230 نمایش پست ها
                      سلام ممنون که جواب دادین خازن ها 3a472j هست تودیتاشیت نوشته 1000 ولت پلی استر هست بهد اصلا حتی به 100 هم نرسیده ولتاژ گیت خیلی بالا میره
                      متوجه نشدم این خارنها همون خارن اسنوبره که گفته باید هزار ولتی باشه جاش نشون میده که باید همون باشه ولی ایا اینا هزار ولتی هست ؟ اگر نباشه همینا باعت میشه ولتاژ گیت بره بالا؟ اگر اینا باید هزار ولتی باشه که نیست عوضش کن. همینا باعث میشه ولتاژ گیت بره بالا .اگر تمام مواردی که گفتم درسته از رو نقشه شماتیک بهت بگم چه جوری اینا ولتاژ کیت رو میبرن بالا

دیدگاه

سلام
                        منظور شما ولتاژ گیت ماسفت بالایی مدار هست که به پایه شماره 7 وصل شده؟ اگر هیمن ماسفت منظورتون هست ولتاژ ماسفت چون ساختار hi-drive هست می بایست تا نزدیکی ولتاژ ورودی بالا بیاد که بتونه ماسفت رو خاموش و روشن کند.
                        مشکل شما دقیقا چی هست؟ وقت نشد کل تاپیک رو بخونم. آی سی شما می سوزه یا ماسفت یا هر دو؟
                        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
                          منظور شما ولتاژ گیت ماسفت بالایی مدار هست که به پایه شماره 7 وصل شده؟ اگر هیمن ماسفت منظورتون هست ولتاژ ماسفت چون ساختار hi-drive هست می بایست تا نزدیکی ولتاژ ورودی بالا بیاد که بتونه ماسفت رو خاموش و روشن کند.
                          مشکل شما دقیقا چی هست؟ وقت نشد کل تاپیک رو بخونم. آی سی شما می سوزه یا ماسفت یا هر دو؟
                          ممنون که جواب دادین بله هم ای سی میسوزه هم اول ماسفیت hi میسوزه ومیزنه اون یکی ماسفیت هم میسوزونه من متوجه نشدم مگه حداکثر ولتاژ گیت ماسفت 20 وکمتر از 20 ولت نیست اگه با ولتاژورودی یکی بشه یعنی این مدارو نمیشه از 20 ولت به بالا وصل کرد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                          متوجه نشدم این خارنها همون خارن اسنوبره که گفته باید هزار ولتی باشه جاش نشون میده که باید همون باشه ولی ایا اینا هزار ولتی هست ؟ اگر نباشه همینا باعت میشه ولتاژ گیت بره بالا؟ اگر اینا باید هزار ولتی باشه که نیست عوضش کن. همینا باعث میشه ولتاژ گیت بره بالا .اگر تمام مواردی که گفتم درسته از رو نقشه شماتیک بهت بگم چه جوری اینا ولتاژ کیت رو میبرن بالا
                          ممنون جواب دادین با خازن 1200 ولت پلی استر عوض کردم اما بازمیزه بالا یعنی همین که ولتاژ به مدار وصل میشه بایه شیب اروم میکشه بالا

دیدگاه

سلام
                            می بایست ولتاژ گیت و روس نسبت به ولتاژ آستانه راه اندازی بشتر باشند که ماسفت درایو بشه ، حالا اگر ولتاژ سورس بشه به فرض 50 ولت ولتاژ گیت می بایست 62 ولت به بالا باشه که سویچ بشه ، بنابراین با افزایش ولتاژ سورس ولتاژ گیت هم باید زیاد بشه که ماسفت درست درایو بشه.
                            احتمال زیاد(و طبق تجربه که داشتم) مدار اسنابر شما درست کار نمی کنه یا پالس پایه گیت نوسان زیادی داره که سبب سوختن کل مدار می شه رفع مشکلات می تونه به صورت زیر باشه
                            1) دیود متصل به پایه 1 و 8 باید دیود سریع باشه و حداقل ولتاژ شکست معکوس بالاتر از 450 ولت
                            2)مقدار سلف رو به نحوی تغییر بدین که با ولتاژ کم هم فقط یه پالس (به اصطلاح سوزنی) ببینید نه هامورنیکی، چون سبب روشن شدن هر دو ماسفت و سوختن مدار می شه
                            3)یه مدار اسنابر برای خروحی دو ماسفت درست کنین که ولتاژ القایی کمتری به سمت آی سی برگرده و وقتی هم که آی سی بسوزه ولتاژ dc رگوله شده به گیت ماسفت پایینی اعمال می شود و چون این ولتاژ خیلی بیش از ولتاژ تحمل گیت ماسفت پایین هست ماسفت پایین هم می سوزه

4)

دیدگاه

3)یه مدار اسنابر برای خروحی دو ماسفت درست کنین که ولتاژ القایی کمتری به سمت آی سی برگرده و وقتی هم که آی سی بسوزه ولتاژ dc رگوله شده به گیت ماسفت پایینی اعمال می شود و چون این ولتاژ خیلی بیش از ولتاژ تحمل گیت ماسفت پایین هست ماسفت پایین هم می سوزه
                              ممنون که جواب دادین حتما کارای که گفتید انجام میدم فقط چه مدار اسنابری جواب میده میشه جا ومقدارش رو تا حدودی بهم بگید تا من روش کارکنم ایا از دیود فست هم میشه تو مدار اسنابر استفاده کرد

دیدگاه

دوستان یه مشورط من برنامه نویسی avr رو تا حدودی بلدم میشه با یه atmega16 یه شکل موج تمیز مربعی با دیوتی سایکل متغیر وزمان انتظاروتمامی چیزای که لازمه ساخت وخروجی میکرو رو با دوتا اپتو به دوتا igbt وصل کرد جواب میده به نظرتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X