اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشی برای firing

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشی برای firing

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
    خواهش میکنم
    خوب اینجا خاور میانه است هر لحظه ممگنه معجزه رخ بده . همین که تونستی با یک ترانس چند تا منبع دیسی درست کنی وبا انها گیت ها رو کنترل کنی . خودش معجزه حساب میشه
    حرفم رو خوب متوجه نشدید. در اون پروژه یک پل سه فاز نیم موج بستم. بنابراین فقط از یک ترانس و یک پل دیود استفاده کردم چون کاتد 3 تا تریستورها بهم متصل هستش. حالا می خواهم همین کار رو برای تمام موج انجام بدهم. اصولیش اینه که 4 ترانس ایزوله و پل دیود استفاده کنم ولی می خواستم ببینم با ترانس کمتر این کار عملی هستش یا نه؟ که نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346 نمایش پست ها
      حرفم رو خوب متوجه نشدید. در اون پروژه یک پل سه فاز نیم موج بستم. بنابراین فقط از یک ترانس و یک پل دیود استفاده کردم چون کاتد 3 تا تریستورها بهم متصل هستش. حالا می خواهم همین کار رو برای تمام موج انجام بدهم. اصولیش اینه که 4 ترانس ایزوله و پل دیود استفاده کنم ولی می خواستم ببینم با ترانس کمتر این کار عملی هستش یا نه؟ که نیست.
      اهان از اون لحاظ. اخه تو نقشت 6 تا درایو گیت گداشته بودی مغشوش شدم
      نه دیگه نمیشه باید ایزوله کنی اگر تریستورهات خیلی های امپر نیست میتونی اپتور تریاک بزاری یا اوپتو تریستور . اگر های امپره ترانس پالس بزار . اخرش من متوجه نشدم دی سی میخوای ای سی میخوای الان که سیمها رو مثلت بستی حتما AC میخوای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
        اهان از اون لحاظ. اخه تو نقشت 6 تا درایو گیت گداشته بودی مغشوش شدم
        نه دیگه نمیشه باید ایزوله کنی اگر تریستورهات خیلی های امپر نیست میتونی اپتور تریاک بزاری یا اوپتو تریستور . اگر های امپره ترانس پالس بزار . اخرش من متوجه نشدم دی سی میخوای ای سی میخوای الان که سیمها رو مثلت بستی حتما AC میخوای
        ممنون. برای ac می خوام.اون مدار رو همین طوری کشیدم.شما درست می فرمایید.تا اونجایی که می دونم این مدارات اپتوتریاک یا تریستور وابسته به ولتاژ خروجی هستش درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1346 نمایش پست ها
          تا اونجایی که می دونم این مدارات اپتوتریاک یا تریستور وابسته به ولتاژ خروجی هستش درسته؟
          عاره وابسته است من رو تریستور میخوام بگم چون تریاک همون دوتا تریستوره بک تو بکه.
          اوپتو تریاک ولتاژ اند رو میزاره رو گیت و تریستور روشن میشه و تا روشن میشه جریان اوپتو قطع میشه تا تریستور بره تو ریورس و خاموش یشه اپتو هم میره تو ریورس و خاموش میشه و هر حالتی غیر از این حالت باعث میشه تریستور بالانس روشن نشه.این حالت معمولا بیشتر برای اپتو تریاک و تریاک در حالت دیمر اتفاق میافته چون هر دو فار با یک ال ای دی کنترل میشه یا دو تا اپتوتریستور که ال ی هاشون به یک مبع تریگ بسته شده و باید خیلی دقت بشه تو ارسال آتش و قطع اتش. .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X