اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

با سلام
    مخوام یک منبع تغذیه سوئیچینگ درست کنم در آرایش fullbridg با 4 تا ماسفت irfp460 که در فرکانس حدود 70kHz کارمیکنن و به صورت pwm کنترل میشن با مشخصات زیر:
    ولتاژ ورودی برق شهر
    ولتاژ خروجی 12 ولت در توان 800 وات

1-اگر بخواهم از ترانس فریت 57*57 میلیمتر استفاده کنم باید چند دور سیم بپیچم و چه سیمی با چه قطری؟
    2-برای یکسوساز خروجی از چه دیودی که در بازار هم باشه استفاده کنم؟

پاسخ : کمک برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

باسلام.برای بدست آوردن توان 800 وات درفرکانس 70KHZ هسته :EE42/42/20 کفایت میکند.همچنین دراین توان توپولوژی Half Bridge مناسب میباشد
    (2عددIRFP460) . بااستفاده از فرمول( P=1/2 LI^2 F (F=70KHZ ,P=800 مقدار پیک جریان I (جریان داخلی ماسفت) و ظرفیت سلف L راتعیین کنید.
    سپس ازروی جدول شماره سیم (AWG) شماره سیم را بدست آورده وبر روی هسته بپیچید.(اندازه گیری سلف با L-C متر ضروری میباشد.)
    موفق باشید.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

البته اگه بخوای رزنانسی بسازی کا ماجرا تغییر می کنه
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من قصد طراحی یک منبع تغذیه دی سی از برق شهر رو دارم . با استفاده از یک مبدل باک سوالم اینه که سوئیچ مثلا بی جی تیم رو با کدوم ولتاژ دی سی بایاس کنم ؟

دیدگاه

سلام دایی جان
          استفاده از مبدل باک برای کاهش ولتاژ برق شهر انجام میشه اما معمول نیست. معمولا از فلایبک یا توپولوژی های دیگه استفاده می کنیم.
          بهرحال می تونی از مقاومت و خازن و زنر برای ایجاد ولتاژ تغذیه برای قسمت کنترلی استفاده کنی. راه دیگه استفاده از یه ترانس کوچیک 220 به 6 ولته.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X