اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : ساخت اینورتر 100 وات با ماسفت قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک : ساخت اینورتر 100 وات با ماسفت قدرت

سلام . خسته نباشید .
    من دارم یه مدار اینورتر می بندم با ماسفت قدرت با خروجی 100 وات و 12 ولت دی سی به 220 ولت ای سی.
    طرف اول یعنی 12 ولت با این حساب حدود 8 آمپر جریان می کشه ( اگه خروجی 100 وات وصل بشه ) .
    می خواستم بدونم چه ترانسی با چه مشخصاتی باید تهیه کنم و قیمتش حدودان چقدر می شه ؟
    با تشکر :eek:
    ask One Question

پاسخ : کمک : ساخت اینورتر 100 وات با ماسفت قدرت

قیمت ترانس حدود 10 تومن میشه. می تونی بری از خیابون لاله زار پلاک 30 ترانس یگانه بخری.

اما اینکه چه ترانسی بخری بستگی به توپولوژیت داره. اگه چهار ماسفتی می بندی میشه همون 220 به 12 ولت 8 آمپر. اگه دو ماسفتی می بندی میشه 220 به 6 ولت 16 آمپر. البته من ترانس رو معکوس گفتم چون فرقی نداره و دو طرفه است. دوم اینکه تلفات رو خود ترانس پیچ لحاظ می کنه.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام کمکم کنید تا یک اینورتر تکفاز بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abedisaeid

V=4NFAB
        سلام دقیق ترش میشه 4.44 نه 4
        بعد میشه لطف کنید فارسی بنویسید آدم آب مروارید میگیره می خواد اینجوری بخونه!
        در آخر هم چون این تاپیک یکم قدیمیه فکر کنم ایشون تاحالا اینورترشون رو ساخته باشند.
        Goodbye

دیدگاه

میشه مدار قدرت این اینورتر رو اینجا بگذارید؟
          من در حال ساخت اینورتری با این مشخصات وبا AVR هستم......

دیدگاه

من نمیدونم چرا دوست دارین اینورتور بسازین!

حساب کردم با بازده 80% اگر بخاین 220 واتیشو بسازین باید 21 آمپر از باطری بیچاره بکشین! البته 12V که با مصرف این ولتاژ تا 9 یا 8 هم افت میکنه! و دیگه حسابشو بکیند چی میشه! 21 آمپر کم نیست ممکنه یا صفحه های باطری ذوب بشه یا اصلا عمر باطری بشدت افت کنه!

مگه اینکه ولتاژ رو به 48 یا بالا تر برسونید که اونطوری باز مقولتر میشه ساخت اینورتور! ولی بازم اگر هزینه بالای باطری تون رو حذف کینیم !

حالا میشه بمن بگین نظرتون چیه؟! چون با این تفاسیر فقط میشه یه تلوزیون روشن کرد :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...