اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار فیلتر الکترواستاتیک (کمک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مدار فیلتر الکترواستاتیک (کمک)

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    وقتی خازن تخلیه شد ولتاژ A و K صفر میشه سر گیت هم که ولتاژی نیست چرا باید قطع نشه . توی واقعیت من بستم چرا باید شبیه سازی کنم . با این مدار یون منفی ساختم .
    دوست عزیز منظورمو درست متوجه نشدهی و اینکه ولتاز aوkتریستورت قعط نمیشه چرا که مقاومت r2 به kومنفیت به منفیت بهk ولتاز میده تمام شد ورفت
    تازه مدار زد وی اس وزد سی دی که بهتره تا این

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط amir11006 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من یه ساب 10w دارم و میخوام براش فیلتر پایین گذر بسازم مداری سراغ ندارید 20هرتز
    دوست عزیز مدار ارسی خوبه مقاومت 1.693k و خازنتم 4.7 lمیکرو فاراد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نیکان مقصودی نمایش پست ها
      دوست عزیز منظورمو درست متوجه نشدهی و اینکه ولتاز aوkتریستورت قعط نمیشه چرا که مقاومت r2 به kومنفیت به منفیت بهk ولتاز میده تمام شد ورفت

وقتی تریستور فعال میشه کلا مقاومت 47 کیلو ولتاژی نمیتونه بده مثل این میمونه که خروجی مقاومت به زمین داده باشی . ولتاژ خازن داخل ترانس تخلیه میشه و تریستورتا زمانی که ولتاژ خازن کامل تخلیه شد قطع میشه
      دوباره خازن با مقاومت 47 کیاو شروع میکنه به شارژ شدن تا اینکه خازن حدود 200 ولت شارژ بشه و دوبار گیت تریستور تحریک میشه و خازن خالی میکنه . مگه این مقاومت 47 کیلو چقدر جریان میتونه بده که میگید خاموش نمیشه

دیدگاه

علمیش اینه ولی در واقیت شاید فرق کنه اما یه سوال مقاومت 47 کیلوتون چند واته؟؟؟

دیدگاه

علمیش اینه ولی در واقیت شاید فرق کنه اما یه سوال مقاومت 47 کیلوتون چند واته؟؟؟
          2 ,وات. هم علمی و هم واقعیت همینه . شما اگه اون طرف مقاومت 47 کیلو که به خازن متصل به زمین مدار متصل کنی چی میشه . خوب اون قسمت ولتاژی نداری . وقتی تریستور سوئیچ میکنه
          خازن تخلیه میشه و توی قسمت آند تریستور هم ولتاژ 0 میشه . ولتاژ کاتد هم که زمین هست پس تریستور خاموش میشه . دوباره خازن به وسیله مقاومت 47 کیلو شارژ میشه ( کل جریانی که کشیده میشه همین جریان شاوز خازن هست ) من این مقاومت 22 کیلو 2 وات کردم سرعت شارژ و دشارژ بیشتر شد . اگه وقت کردم فیلم میگیرم و ارسال میکنم . حتی لامپ سری 40 وات نیمه روشن هم نمیشه.

دیدگاه

nدوست عزیز شما ایا نهوهی دقیق کار تریستور رو میدونی اگر بدونی هیچ وقت اصلا این مدارو نمیساختی
            تریستور اگر تحریک شود به حالت هدایت دایمی میرود وتهنا راه در اوردنش از این حالت قعط کردن ولتاز ودوباره وصل کردنشه یا اتصال کوتاه برای چند ثانیه بین مثبت ومنفیش
            پس این مدار از نظر مداری علمی نیست برای این که بهتر حرف منو متوجه بشین توی یک نرم افزاری مثل پروتل مولتی سیم دی ایکس پس پد توپد پی سی بی دیزاین و..... مدارو ببندین تا هرف منو متوجه بشین

این که شما میگی خازن c2شارز میشه ودر سیم پیچ به کمک تریستور تخلیه میشه حرفی درش نیست اما من می خوام بدونم در این مدار شما تریستور چجوری از حالت حدایت در میاد؟؟؟؟ وقتی متریالی برای از حالت حدایت در اوردن تریستور نداری چجوری می خوای برای سوعیچینگ هم بکنه دوست عزیز

بهتره سوالتی در انجمن مدارات صوتی با اساتیدی که اونجا هستند در میان بگذاری تا نتیجهی بهتری بگیری

اگر لطف کنین ممنون میشم
            ممنون از لطفتون

دیدگاه

ولی در این پست جواب سوالتو دادم دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...