اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد یک قطعه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد یک قطعه

سلام خدمت تمام دوستانی که در حیطه برق مشغول به کار هستید دوستان اگر جواب این سوال رو بدید منو مدیون خودتون کردید کسی میدونه اسم این قطعه الکتریکی چوبی که در زیر عکسش رو میزارم چیه؟
    یک سر قطعه مستقیما به ترانس وصل میشه
    خروجی بعدی که میره به سر قرمز رنگ وصل میشه به سر المنت و برای تولید گرما استفاده میشه
    تصاویر اینها هستند :

پاسخ : سوال در مورد یک قطعه

دوست عزیز به این مجموعه میگن کلکتور و جاروبک .

اون حلقه های فلزی ( کلکتور ) روی شفت به موازات محور گردش نصب میشن ، جاروبکها ( بخشهای ذغال مانند تصویز ) بوسیله فشار فنر پشتشون همواره با حلقه های کلکتور تماس مکانیکی دارن ، چون جاروبکها و حلقه های کلکتور هادی الکتریکی هستن با این مکانیزم یک اتصال الکتریکی برای تجهیزات گردان ایجاد میشه .

در موتورهای الکتریکی ، دینام ، فرمان اتوموبیل ، مدار تحریک و تغذیه روتور و مشابهاتشون از این مکانیزم برای ارتباط الکتریکی استفاده میشه .

نمونه آلترناتور خودرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
      دوست عزیز به این مجموعه میگن کلکتور و جاروبک .

اون حلقه های فلزی ( کلکتور ) روی شفت به موازات محور گردش نصب میشن ، جاروبکها ( بخشهای ذغال مانند تصویز ) بوسیله فشار فنر پشتشون همواره با حلقه های کلکتور تماس مکانیکی دارن ، چون جاروبکها و حلقه های کلکتور هادی الکتریکی هستن با این مکانیزم یک اتصال الکتریکی برای تجهیزات گردان ایجاد میشه .

در موتورهای الکتریکی ، دینام ، فرمان اتوموبیل ، مدار تحریک و تغذیه روتور و مشابهاتشون از این مکانیزم برای ارتباط الکتریکی استفاده میشه .

نمونه آلترناتور خودرو
      بزرگوار دقیقاً تعمیر کار منم میگفت این قطعه که نمیدونم اسمش چیه پشتش زغال داره ( که تو عکس نیفتاده )
      این قطعه برا دستگاه پشمک سازه. زیر این بخش اگه دقت کنید واتر پمپ در حال چرخش هست و در قسمت المنتی که بالای دستگاه نصب شده و روی این قطعه چوبیه ، شکر وارد میشه. این قطعه هم وسط ترانس و المنت قرار میگیره.
      الان من اگه اینو بخوام برای نمونه بخرم باید دقیقاً چی به فروشنده بگم؟ قدرت های مختلف داره؟ تو همین سایت میشه خریدش؟ اون کلمه ای که گفتید رو توی نت سرچ کردم کلا سایت های آموزشی بالا اومدن. توی تصاویر گوگل هم همچین قطعه ای پیدا نکردم
      جدیدترین ویرایش توسط mazdak044; ۲۲:۵۴ ۱۴۰۱/۱۲/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazdak044 نمایش پست ها
        بزرگوار دقیقاً تعمیر کار منم میگفت این قطعه که نمیدونم اسمش چیه پشتش زغال داره ( که تو عکس نیفتاده )
        این قطعه برا دستگاه پشمک سازه. زیر این بخش اگه دقت کنید موتور در حال چرخش هست و در قسمت المنتی که بالای دستگاه نصب شده و روی این قطعه چوبیه ، شکر وارد میشه. این قطعه هم وسط ترانس و المنت قرار میگیره.
        الان من اگه اینو بخوام برای نمونه بخرم باید دقیقاً چی به فروشنده بگم؟ قدرت های مختلف داره؟ تو همین سایت میشه خریدش؟ اون کلمه ای که گفتید رو توی نت سرچ کردم کلا سایت های آموزشی بالا اومدن. توی تصاویر گوگل هم همچین قطعه ای پیدا نکردم
        دوست عزیز قبلا گفتم که اسمش کلکتور یا حلقه کلکتوره .

کجا پیدا میشه که قطعه شما دست سازه ، رینگ برنجی هست که روی محور چوبی نصب شده ( زیر کلکتور باید عایق باشه ) .

سازنده ماشین مد نظرتون سفارش داده اینایی که کار خراطی با دستگاه انجام میدن اون بخش نشیمن کلکتور رو براش ساختن .
        رینگهای برنجی رو روی این نشیمن چوبی جا زدن ( داخل این نشیمن چوبی دو تا سوراخ بلند هست که از توش سیم رد شده یک سر سیم به حلقه های برنجی وصله اونطرف کابلها از داخل روتور اومده بیرون که قطعه الکتریکی [ در مورد ابزار شما میشه المنت ] از این طریق تغذیه میشه ... )

توی تصاویرتون جاروبکهای ذغالی ، سیلندر های جاروبک ( استوانه هایی که جاروبکها و فنر داخلش قرار دارن ) و اتصالات الکتریکی دو طرف کاملا واضحه ...

الان شما به چه دلیل دنبال کلکتور میگردید ؟ ( طبق تصاویر کلکتورها سالمه )

اگر کلکتور خراب بشه ( خوردگی شدید و ناهمواری به شکل پستی بلندی پیدا کنه ) باعث میشه ذغال جاروبکها سریع ساییده بشن ، برای تعمیر اگر قطر کلکتور کافی باشه از روش بار برداری میکنن ( بوسیله تراش یا سنباده نرم ) سطحش صاف میشه .

اگر عمق خوردگی زیاد باشه نشه صافش کرد دو تا حلقه کلکتور از روی یک لوله با قطر مشابه باید ببرید لبه هاش رو صاف و سطحش رو صیقلی کنید جایگزین کلکتورهای معیوب بشن .

طبق تصاویر کلکتورها و جاروبکهای خودتون سالمه

دیدگاه

دوست عزیز قبلا گفتم که اسمش کلکتور یا حلقه کلکتوره .

کجا پیدا میشه که قطعه شما دست سازه ، رینگ برنجی هست که روی محور چوبی نصب شده ( زیر کلکتور باید عایق باشه ) .

سازنده ماشین مد نظرتون سفارش داده اینایی که کار خراطی با دستگاه انجام میدن اون بخش نشیمن کلکتور رو براش ساختن .
          رینگهای برنجی رو روی این نشیمن چوبی جا زدن ( داخل این نشیمن چوبی دو تا سوراخ بلند هست که از توش سیم رد شده یک سر سیم به حلقه های برنجی وصله اونطرف کابلها از داخل روتور اومده بیرون که قطعه الکتریکی [ در مورد ابزار شما میشه المنت ] از این طریق تغذیه میشه ... )

توی تصاویرتون جاروبکهای ذغالی ، سیلندر های جاروبک ( استوانه هایی که جاروبکها و فنر داخلش قرار دارن ) و اتصالات الکتریکی دو طرف کاملا واضحه ...

الان شما به چه دلیل دنبال کلکتور میگردید ؟ ( طبق تصاویر کلکتورها سالمه )

اگر کلکتور خراب بشه ( خوردگی شدید و ناهمواری به شکل پستی بلندی پیدا کنه ) باعث میشه ذغال جاروبکها سریع ساییده بشن ، برای تعمیر اگر قطر کلکتور کافی باشه از روش بار برداری میکنن ( بوسیله تراش یا سنباده نرم ) سطحش صاف میشه .

اگر عمق خوردگی زیاد باشه نشه صافش کرد دو تا حلقه کلکتور از روی یک لوله با قطر مشابه باید ببرید لبه هاش رو صاف و سطحش رو صیقلی کنید جایگزین کلکتورهای معیوب بشن .

طبق تصاویر کلکتورها و جاروبکهای خودتون سالمه
          دوست عزیز شرمنده تونم دستگاه من سالمه ینی همین دستگاه رو برای تست گرفتم که یه کپی از روش صنعتگرم بره بعد چند ده تا از روش بسازم. رسیدیم به اینجای کار. دقیقاً نفهمیدیم این چیه که سازنده گذاشته اینجا.
          الان میفرمایید برای اینکه کار درست پیش بره ، قطعه رو از جاش دربیارم ببرمش خراطی تا چند کپی برام بزنه؟ اگه باز توصیحی دارید مچکر میشم بدید هر چیزی که میگید چند نمره به اطلاعات علمیم اضافه میکنه تا حالا از این کارها نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazdak044 نمایش پست ها
            دوست عزیز شرمنده تونم دستگاه من سالمه ینی همین دستگاه رو برای تست گرفتم که یه کپی از روش صنعتگرم بره بعد چند ده تا از روش بسازم. رسیدیم به اینجای کار. دقیقاً نفهمیدیم این چیه که سازنده گذاشته اینجا.
            الان میفرمایید برای اینکه کار درست پیش بره ، قطعه رو از جاش دربیارم ببرمش خراطی تا چند کپی برام بزنه؟ اگه باز توصیحی دارید مچکر میشم بدید هر چیزی که میگید چند نمره به اطلاعات علمیم اضافه میکنه تا حالا از این کارها نکردم
            دوست عزیز شرمنده من نمیدونستم در حال کپی کاری و مهندسی معکوس هستید !

با کسایی که کارشون کپی برداری هست اصلا نباید صحبت کرد .

هر چند بعید بنظر میرسه ولی در هر صورت موفق باشید .

دیدگاه

دوست عزیز شرمنده من نمیدونستم در حال کپی کاری و مهندسی معکوس هستید !

با کسایی که کارشون کپی برداری هست اصلا نباید صحبت کرد .

هر چند بعید بنظر میرسه ولی در هر صورت موفق باشید .
              بزرگوار این دستگاه رو خود سازنده از نمونه دیگه کپی کرده ثبت اختراع نکرده که!
              به هر حال متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...