کسی قطعه ای برای سوییچ 220vو2A ac به غیر از رله مانند ترانزیستور سراغ دارد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
قطعه ای بغیر از رله برای سوییچ 220vو2A ac
Collapse
X
-
پاسخ : قطعه ای بغیر از رله برای سوییچ 220vو2A ac
سلام
ببین دوست عزیز شما می تونی از تریاک برای سویچ 220 ولت استفاده کنید برای سویچ 220 ولت 2 آمپر پیشنهاد می کنم از BT136 استفاده کنید.
اگه می خوای اطلاعاتی از این قطعه داشته باشی به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21243.0
در ضمن من پیشنهاد می کنم قبل از این که موضوع رو در سایت مطرح کنید تو سایت یک سرچی بزنید چون راجب این موضوع در سایت زیاد بحث شده.
موفق باشید
-
باسلام.برای سوئیچ ولتاژACقطعه ای غیر از رله میخواهید بکار ببرید ساده ترین وبهترین راه همان ترایاکه.
برای رسیدن به تاخیر کمتر وفرکانس بیشتر بهتره از قطعات AC Switch که مختص این کاربرد ساخته شده اند
استفاده کنید.همچنین بسادگی هم میتونید بسازید.به سایت دوشرکت سازنده این قطعات سری بزنید تاکلی اطلاعات
بدست بیاورید:
1- www.st.com
2- www.IXYS.com
موفق باشید.من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
دیدگاه
-
می تونید از ssr استفاده کنیدما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
دیدگاه