اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قابل توجه تاسیساتیها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قابل توجه تاسیساتیها

مورد توجه دوستانی که تو کار سیم کشی و تاسیسات هستن

دو تا نرم افزار که بهتون کمک میکنه تا کارا تون در کابل کشی داخل و خارج ساختمان آسون بشه
    اولیش که کارای مربوط به محاسبه کابل را انجام میده (DUCAB)

دومیش که خیلی توپه بهتون کمک میکنه تا بتونین در تاسیس خط به آسونی تمامی محاسبات را انجام بدین(LDS)

پاسخ : قابل توجه تاسیساتیها

لینکم می دادی کامل می شد
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

در اولین فرصت این کار را هم خواهم کرد
      مرسی از راهنماییتون

دیدگاه

فقط خواستی دلمون آب کنی؟ :rolleyes:

دیدگاه

دوکاب !
          مثل اینکه ساخت کشور برادر ، دوست و همسایه :mrgreen: عربستانه
          http://www.ducab.com/
          رفتیت سایتش ،آ‌ برید این صفحه ، http://www.ducab.ae/ducab/ ثبت نام و بعد استفاده بکنین

دیدگاه

از آقای اکرمی تشکر میکنم که کار منو راحت کرده و از امیر هم اگه یه سایت داشته باشم میتونم براش نحوه کار با این نرم افزار را که نوشته خودمه را ارسال کنم

البته معذرت میخاهم که من نمی تونم اینو تو سایت قرار بدم و در اولین فرصت این کار را هم خواهم کرد

دیدگاه

اگه یه سایت داشته باشم میتونم براش نحوه کار با این نرم افزار را که نوشته خودمه را ارسال کنم
              یعنی نمی تونی جایی پلود کنی ؟
              شما تو سایت www.rapidshare.com پلود کن ، من تو خود هاست انجمن پلود می کنم

دیدگاه

از آقای اکرمی ممنونم و اینکه اگه من ایمیل شما را داشتهباشم بیشتر میخوام در مورد این سایت یاد بگیرم . تو اطلاعات شخصیتون ایمیلتون مخفی بود من تو اطلاعات شخصیم ایمیلم هست اگه برام یه ایمیل بزنین تا آدرستونو داشته باشم چند تا سوال دارم که ممنون میشم که جواب از طرف جنابعالی بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.salimi
                  از آقای اکرمی ممنونم و اینکه اگه من ایمیل شما را داشتهباشم بیشتر میخوام در مورد این سایت یاد بگیرم . تو اطلاعات شخصیتون ایمیلتون مخفی بود من تو اطلاعات شخصیم ایمیلم هست اگه برام یه ایمیل بزنین تا آدرستونو داشته باشم چند تا سوال دارم که ممنون میشم که جواب از طرف جنابعالی بگیرم
                  دوست من از سیستم صندوق پیغام خصوصی انجمن استفاده بکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X