اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** راه اندازی پمپ آب با اینورتر ***

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

*** راه اندازی پمپ آب با اینورتر ***

باسلام خدمت مهندسین عزیز
    متاسفانه این روزا برق زیاد میره و من میخواستم پمپ آب خونگی 1 اسب رو با استفاده از باتری 60Ah و یک اینورتر 1000وات راه اندازی کنم.
    جریان نامی موتور 2.2 آمپر است ولی جریان لحظه ای موقع استارت رو نمیدونم.
    آیا این کار ممکن است یا خیر؟؟؟
    اگر خیر، چه پیشنهادی دارید برای اینکار ؟؟؟

اینم عکس پمپ:
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
    باسلام خدمت مهندسین عزیز
    متاسفانه این روزا برق زیاد میره و من میخواستم پمپ آب خونگی 1 اسب رو با استفاده از باتری 60Ah و یک اینورتر 1000وات راه اندازی کنم.

اینم عکس پمپ:
    https://sgiz.ir/articles/water-pumps...er-pumps-1.jpg
    با سلام به شما ...
    جریان راه اندازی موتور بستگی به نوع موتور .، و. ،،زیر بار بودن ،، یا.،،، زیر بار نبودن ،،،
    دارد .
    موتور اسنکرون [روتور قفسی] جريان راه اندازی بالاتری نسبت‌ به‌ موتور اسنکرون روتور [ ,سیم پیچی] دارد.....
    بنابراین موتور مورد نظر شما جریان راه اندازی ۶ الی ۱۰ برابر نسبت به جریان عادی دارد ....
    ،،باید جریان راه اندازی در محاسبات ساخت اینورتر
    ،INVERTER,, ,لحاظ گردد. .و باید بتواند جريان ۱۰ برابر را در مدت حداکثر ۲ ثانیه فراهم کند (برای این نوع موتور )...
    ..
    موفق باشید ..

دیدگاه

باسلام خدمت مهندسین عزیز

اینم عکس پمپ:
      https://sgiz.ir/articles/water-pumps...er-pumps-1.jpg
      سلام
      میشه اما اینورترت پدرش در میاد چون لب مرزه توانش، برو یک رنج بالاتر توان رو حدود 1.5 الی 2 کیلووات بگیر اینورتر رو، تو دیتاشیتشم ببین که کاربری اینورتر Inductive Load باشه که زیر بار زایمان نکنه موقع راه اندازی، موتور تکفاز شما میتونه موقع استارت بسته به کیفیت سیم پیچ و برق منطقه ای از 3 الی 10 برابر جریان کشی لحظه ای داشته باشه که ظرف ثانیه ی اول اتفاق میفته و این ضربه رو با شیب استارت و استپ و فرکانس راه اندازی که تو اینورتر تعریف میکنی مهار میشه (مطالعه دیتاشیت اینورتر و تنظیم صحیح در طول عمر مفید موتور و اینورتر خیلی موثره) ، اگر میخوای چند وقت دیگه اینورتر سر از تعمیرگاه در نیاره جنس خوب بگیر که نه این متفرقه های بی نام و نشون.
      اینورتر تکفاز میخوای بگیری یا سه فاز با خازن راه اندازی کنی؟ تکفاز خوب بگیری بهتره.
      جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۹:۴۳ ۱۴۰۳/۰۹/۲۹.

دیدگاه

درود
        90 در صد اینورترهای بازار با شکل موج مربعی هستند چون ساخت اینورتر با شکل موج سینوسی گران و پیچیده تر است و موتورها با شکل موج مربعی مشکل دارند و بخوبی کار نمیکنند لذا معمولا از اینورتر برای راه اندازی موتورها استفاده نمیشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
          میشه اما اینورترت پدرش در میاد چون لب مرزه توانش، برو یک رنج بالاتر توان رو حدود 1.5 الی 2 کیلووات بگیر اینورتر رو، تو دیتاشیتشم ببین که کاربری اینورتر Inductive Load باشه که زیر بار زایمان نکنه موقع راه اندازی، موتور تکفاز شما میتونه موقع استارت بسته به کیفیت سیم پیچ و برق منطقه ای از 3 الی 10 برابر جریان کشی لحظه ای داشته باشه که ظرف ثانیه ی اول اتفاق میفته و این ضربه رو با شیب استارت و استپ و فرکانس راه اندازی که تو اینورتر تعریف میکنی مهار میشه (مطالعه دیتاشیت اینورتر و تنظیم صحیح در طول عمر مفید موتور و اینورتر خیلی موثره) ، اگر میخوای چند وقت دیگه اینورتر سر از تعمیرگاه در نیاره جنس خوب بگیر که نه این متفرقه های بی نام و نشون.
          اینورتر تکفاز میخوای بگیری یا سه فاز با خازن راه اندازی کنی؟ تکفاز خوب بگیری بهتره.
          باسلام عزیز
          ممنون بابت توضیحات کامل شما و دیگر عزیزان تاپیک
          واقعیتش خودمم میترسم که تو همون لحظه اول اینورتر به لقای الهی بپیونده! خودم تعمیرکارم ولی حس تعمیر نیست هرروز باید ماسفت عوض کنم واسش!
          اینورتر تکفاز باید بگیرم موتور پمپ های آب تک فاز هستند.
          جدیدترین ویرایش توسط shahinb007; ۱۰:۵۹ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲.

دیدگاه

باسلام عزیز
            ممنون بابت توضیحات کامل شما و دیگر عزیزان تاپیک
            واقعیتش خودمم میترسم که تو همون لحظه اول اینورتر به لقای الهی بپیونده! خودم تعمیرکارم ولی حس تعمیر نیست هرروز باید ماسفت عوض کنم واسش!
            اینورتر تکفاز باید بگیرم موتور پمپ های آب 3 فاز هستند.
            سلام
            من فکر کردم برای پمپ آب ساختمان مسکونی با برق تکفار میخواید اینورتر تهیه کنید، اگر پمپ 3 فاز است و به برق 3 فاز دسترسی دارید اینورترهای 3 فاز صنعتی خوبی تو بازار هست (استاندارد اینورتر اصلا 3 فازه و جدیدا تکفازش تولید میشه تو ایران نمونه خارجی تکفاز هم کمه و گرون) اگرم برقتون تکفازه اینورتره تکفاز به سه فاز تهیه کنید.
            مارکهای دلتا، LS و دیگر نمونه های خارجی رو تجربه استفاده دارم که راضی بودم واقعا البته الان بخاطر قیمتها نمونه های چینی بر بازار حکمر فرما هستند و به نسبت اینورتر های داخلی باید رو چشم گذاشت ....
            مهم جریان و توانه که تو دیتاشیت اون اینورتر درج شده و باید برای اطمینان یک رنج یا کمی بالاتر تر از جریان و توان پمپ شما باشه تا بیشتر عمر کنه.
            جدای از حس و حال تعویض گاهی اوقات IGBT مربوطه رو اصلا نمیتونی تو بازار پیدا کنی یا باید قیمت گزافی براش پرداخت کنی که نمی ارزه.

دیدگاه

سلام
              من فکر کردم برای پمپ آب ساختمان مسکونی با برق تکفار میخواید اینورتر تهیه کنید، اگر پمپ 3 فاز است و به برق 3 فاز دسترسی دارید اینورترهای 3 فاز صنعتی خوبی تو بازار هست (استاندارد اینورتر اصلا 3 فازه و جدیدا تکفازش تولید میشه تو ایران نمونه خارجی تکفاز هم کمه و گرون) اگرم برقتون تکفازه اینورتره تکفاز به سه فاز تهیه کنید.
              مارکهای دلتا، LS و دیگر نمونه های خارجی رو تجربه استفاده دارم که راضی بودم واقعا البته الان بخاطر قیمتها نمونه های چینی بر بازار حکمر فرما هستند و به نسبت اینورتر های داخلی باید رو چشم گذاشت ....
              مهم جریان و توانه که تو دیتاشیت اون اینورتر درج شده و باید برای اطمینان یک رنج یا کمی بالاتر تر از جریان و توان پمپ شما باشه تا بیشتر عمر کنه.
              جدای از حس و حال تعویض گاهی اوقات IGBT مربوطه رو اصلا نمیتونی تو بازار پیدا کنی یا باید قیمت گزافی براش پرداخت کنی که نمی ارزه.
              سلام مهندس وقت بخیر

واقعا عذر میخوام اصلا حواسم نبوده نمیدونم چرا سطر آخر بعد از اینکه نوشتم اینورتر تکفاز میخام، بعدش 3 فاز اشتباهی نوشتم -_- درواقع منظورم همون موتور تکفاز ساختمان مسکونی بوده.
              البته پروژه تقریبا کنسل شد چون اینورتر به تنهایی بدرد نمیخوره و باید سافت استارتر هم کنارش بذارم ولی سافت استارتر بشدت گرونه و اصلا برای یه پمپ القایی خونگی نمیصرفه 10 میلیون 20 میلیون بدم سافت استارتر!

در هر حال خیلی ممنون مهندس موفق باشید.

دیدگاه

سلام مهندس وقت بخیر

واقعا عذر میخوام اصلا حواسم نبوده نمیدونم چرا سطر آخر بعد از اینکه نوشتم اینورتر تکفاز میخام، بعدش 3 فاز اشتباهی نوشتم -_- درواقع منظورم همون موتور تکفاز ساختمان مسکونی بوده.
                البته پروژه تقریبا کنسل شد چون اینورتر به تنهایی بدرد نمیخوره و باید سافت استارتر هم کنارش بذارم ولی سافت استارتر بشدت گرونه و اصلا برای یه پمپ القایی خونگی نمیصرفه 10 میلیون 20 میلیون بدم سافت استارتر!

در هر حال خیلی ممنون مهندس موفق باشید.
                خواهش میکنم اما جسارتا چرا باید کنار اینورتری که کنترل فرکانس میکنه و خیلی با دقت تر و بهتر از سافت استارت درایو موتور رو انجام میده سافت استارت گذاشت !؟

دیدگاه

خواهش میکنم اما جسارتا چرا باید کنار اینورتری که کنترل فرکانس میکنه و خیلی با دقت تر و بهتر از سافت استارت درایو موتور رو انجام میده سافت استارت گذاشت !؟
                  سلام عزیز
                  دلیلش اینه که متاسفانه هم به مبدل DC به AC میگیم اینورتر هم به درایور کنترلر دور موتور میگیم اینورتر!!
                  منظور من اینورتر اولی بود یعنی مبدل باتری 12 ولتی به 220 ولت ... میخوام وقتی برق رفت پمپ رو کنترل کنم ولی ... بنظر میاد نشدنیه!
                  ممنون

دیدگاه

سلام عزیز
                    دلیلش اینه که متاسفانه هم به مبدل DC به AC میگیم اینورتر هم به درایور کنترلر دور موتور میگیم اینورتر!!
                    منظور من اینورتر اولی بود یعنی مبدل باتری 12 ولتی به 220 ولت ... میخوام وقتی برق رفت پمپ رو کنترل کنم ولی ... بنظر میاد نشدنیه!
                    ممنون
                    نه ..کاملا شدنی هست ....الان کولر ابی، را می توان با اینورتر راه اندازی کرد ... داخل اتوبوسهای،شرکت اتوبوسرانی دیدم که کولر آبی را با اینورتر روشن کردند در تابستان

دیدگاه

سلام عزیز
                      ممنون
                      آها!
                      کاش در پست اول ولتاژ باطری رو درج میفرمودید من فکر کردم از باطری سولار یا ups و دیزل با ولتاژ بالاتری میخواید اینکار رو کنید، 12 به 230 ولت اینورتر افزاینده ی مخصوص خودشو میخواد با توان کافی در خروجی (قطعا کمیاب و گرون با استهلاک زیاد!)
                      شدنش میشه اما به دردسرهای بعدش نمی ارزه هر چند مدت کوتاهی برق میره و فکر نمیکنم پر استهلاک باشه برا مصرف شما، موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X