اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای موتور تک فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیمر برای موتور تک فاز

سلام خدمت اساتید محترم
    بنده یک کولر کوچکی دارم که می خواستم دیمر بزارم سر راهش ولی موتور کولر ذغالی نیست و به موتور آسیب میزنه
    حالا از یکی شنیده بودم که با تغییر فرکانس می توان سرعت موتور رو کنترل کرد
    درسته؟
    اگه درسته از چه دیمر یا چه مداری استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
    سلام خدمت اساتید محترم
    بنده یک کولر کوچکی دارم که می خواستم دیمر بزارم سر راهش ولی موتور کولر ذغالی نیست و به موتور آسیب میزنه
    درسته؟
    با سلام به شما ...اینورتر فرکانس فکر خوبی برای کنترل سرعت موتور اسنکرون می باشد .‌‌
    اما قیمت آن بالا است و نمی صرفد

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم
      درسته؟
      سلام معین باز بیکار شدی افتادی به جون لوازم خونه؟
      اینورتر تکفاز میخوای عزیزم بیا این لینک رو برو قیمتها رو ببین حض کن:
      خرید انواع محصولات اینورتر صنعتی,قیمت اینورتر Inderter,قیمت همکاری انواع اینورترهای تک فاز و سه فاز,اینورتر ها در واقع دستگاه های مبدل جریان مستقیم DC به جریان متناوب AC هستند و کاربرد فراوانی در اتوماسیون صنیعتی دارند

ایرانی ها از 3.5 شروع میشه به بالا
      خارجی ا هم اکثرا چینی هستند
      از الان چند تا IGBT هم بخر بزار کنار برا تعمیر که با این قیمت دلا بعدا باید دوبله پول بدی برا تعمیرات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

خرید انواع محصولات اینورتر صنعتی,قیمت اینورتر Inderter,قیمت همکاری انواع اینورترهای تک فاز و سه فاز,اینورتر ها در واقع دستگاه های مبدل جریان مستقیم DC به جریان متناوب AC هستند و کاربرد فراوانی در اتوماسیون صنیعتی دارند

از الان چند تا IGBT هم بخر بزار کنار برا تعمیر که با این قیمت دلا بعدا باید دوبله پول بدی برا تعمیرات
        یا خدا قیمتهاش چقدر فضاییه

دیدگاه

با این نمیشه ؟
          ​​​​​​​https://ghaem-yadak.ir/cooler-parts/...m_source=Torob

دیدگاه

مشخصات کولر
            توان مصرفی دور کند : 190 وات 0/9 آمپر
            دور تند 220 وات 1/1 آمپر
            ​​​​​​​

دیدگاه

برای کولر کوچیک زیاد در میاد

دیدگاه

مشخصات کولر
                توان مصرفی دور کند : 190 وات 0/9 آمپر
                دور تند 220 وات 1/1 آمپر
                زنگ بزن به فروشنده مشخصات موتورت رو بده ببین چی میگه، تو اون لینک مشخصات کلید نیومده که تا چه توان و آمپری رو پاسخگو هستش.
                فرض رو هم که بذاریم بخوره باز ریسک سوزوندن موتور هست با این کالاهای بی اصل و نصب حیفه نکن از این کارها پسر

دیدگاه

زنگ بزن به فروشنده مشخصات موتورت رو بده ببین چی میگه، تو اون لینک مشخصات کلید نیومده که تا چه توان و آمپری رو پاسخگو هستش.
                  فرض رو هم که بذاریم بخوره باز ریسک سوزوندن موتور هست با این کالاهای بی اصل و نصب حیفه نکن از این کارها پسر
                  به کولر های 2500 میخوره که کولر من 2800 و زیاد فرقی نمیکنه
                  ولی از نظر سوختن می ترسم

دیدگاه

سلام به همه اساتید محترم من امشب دیدم کولر خیلی سرعتش بالاست یه دیمر ساحتم وصل کردم کار کرد این نقششه اخطار بدلیل اینکه در این مدار از ولتاژ برق شهر (220 ولت) استفاده شده لذا حتما نکات ایمنی مربوط یه ایزولاسیون رعایت گردد. در این مدار با تغییر مقاومت ثابت زمانی شارژ و دشارژ خازن تغییر میآ‌کند، که باعث تغییر زاویه آتش در

این تاپیک چی این بنظرت جوابه ؟

دیدگاه

بگرد تو اینترنت مخصوصا سایتهای خارجی شماتیک مدار دیمر 3000W پیدا کن جوابه من قبلا ساخته بودم برا جاروبرقی خوبم کار میکنه هنوز ، چون توان کولرت زیاد نیست فکر میکنم جوابه اینم چند تا لینک فروش آماده:

https://roboeq.ir/products/detail/0906080/کیت-دیمر-الکترونیک-220-ولت-3000-وات/
                      دیمر صنعتی تک فاز 3000 ولت آمپر سینا ، دارای فیوز...

شاید برخی اساتید بیان بگن چخبره مگه جنگه برا یک کولر کوچیک 3000 وات دیمر !
                      با توجه به تقلبی بودن اکثر ترایاک های موجود در بازار و حساسیت این قطعه (حتی اورجینال) همیشه مدارات ترایاکی رو بر حسب تجربه حداقل دو رنج بالاتر در نظر میگیرم.

اما اینورتر که گفتم خوبیش اینه که میتونی با 0 تا 10 ولت یا 4 تا 20 میلی آمپر بهش فرمان آنلوگ بدی یا شیب روشن خاموش براش تعریف کنی و از طریق ورودی دیجیتال خاموش یا روشن شدنش رو از سنسور یا ترموستات بگیری خیلی حرفه ای تره اما دیمر فقط کنترل دستی میکنه برات حالا خود دانی ، البته قیمتشونم خب بصرفه نیست
                      جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۷:۱۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۱.

دیدگاه

بگرد تو اینترنت مخصوصا سایتهای خارجی شماتیک مدار دیمر 3000W پیدا کن جوابه من قبلا ساخته بودم برا جاروبرقی خوبم کار میکنه هنوز ، چون توان کولرت زیاد نیست فکر میکنم جوابه اینم چند تا لینک فروش آماده:

https://roboeq.ir/products/detail/0906080/کیت-دیمر-الکترونیک-220-ولت-3000-وات/
                        دیمر صنعتی تک فاز 3000 ولت آمپر سینا ، دارای فیوز...

شاید برخی اساتید بیان بگن چخبره مگه جنگه برا یک کولر کوچیک 3000 وات دیمر !
                        با توجه به تقلبی بودن اکثر ترایاک های موجود در بازار و حساسیت این قطعه (حتی اورجینال) همیشه مدارات ترایاکی رو بر حسب تجربه حداقل دو رنج بالاتر در نظر میگیرم.

اما اینورتر که گفتم خوبیش اینه که میتونی با 0 تا 10 ولت یا 4 تا 20 میلی آمپر بهش فرمان آنلوگ بدی یا شیب روشن خاموش براش تعریف کنی و از طریق ورودی دیجیتال خاموش یا روشن شدنش رو از سنسور یا ترموستات بگیری خیلی حرفه ای تره اما دیمر فقط کنترل دستی میکنه برات حالا خود دانی ، البته قیمتشونم خب بصرفه نیست
                        مطمئنی موتور کولر نمی سوزه؟

دیدگاه

مطمئنی موتور کولر نمی سوزه؟
                          برا اطمینان اول یک وسیله AC دیگه مثل فنی چیزی رو باهاش امتحان کن بعد وصل کن به کولر، دلیلی برا سوختن موتور نسیت اگر وسیله ای که میخری درست ساخته شده باشه و توانش بالاتر از موتور کولرت مثلا همون 3000W که گفتم باشه، اگر توانش کمتر هم باشه موتور کولرت نمیسوزه دیمر آسیب نمیبینه.

دیدگاه

برا اطمینان اول یک وسیله AC دیگه مثل فنی چیزی رو باهاش امتحان کن بعد وصل کن به کولر، دلیلی برا سوختن موتور نسیت اگر وسیله ای که میخری درست ساخته شده باشه و توانش بالاتر از موتور کولرت مثلا همون 3000W که گفتم باشه، اگر توانش کمتر هم باشه موتور کولرت نمیسوزه دیمر آسیب نمیبینه.
                            آخه تو یک تاپیک دیگه گفتند که موتور با دیمر داغ میکنه و می سوزه
                            حالا بابد تو خرت و پرت هام بگردم دنبال موتور ACکه ذغالی نباشه

دیدگاه

آخه تو یک تاپیک دیگه گفتند که موتور با دیمر داغ میکنه و می سوزه
                              حالا بابد تو خرت و پرت هام بگردم دنبال موتور ACکه ذغالی نباشه
                              الان یدونه فن پیدا کردم دلم نمیاد روش تست کنم چون فنه چپ گرد راست گرد داره قدیمی ژاپنی که جنسش عالیه میترسم
                              روش تست کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X