اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای قرار دادن دریچه کولر در مکان مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای قرار دادن دریچه کولر در مکان مناسب

سلام به همگی
    من می خوام یک کنترل کننده دمای اتاق درست کنم با برنامه و چیزهای دیگش مشکلی ندارم فقط:
    دریچه کولر کجای اتاق باشه و 4 تا سنسور lm35 را نسبت به دریچه کولر کجا بزارم تا دما در تمام اتاق یکسان باشه؟
    در واقع می خوام با این 4تاسنسور دمای اتاق رو کنترل کنم که اگه از یک حدی کمتر شد کولر روشن واگه بیشتر شد کولر خاموش شود.
    حالا برای اینکار باید از میانگین وزنی دمای 4 سنسور استفاده کنم، جای سنسورها و وزن هر کدوم چه قدر می شه؟و میانگین وزنی رو چه جور حساب کنم؟
    زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

پاسخ : کمک برای قرار دادن دریچه کولر در مکان مناسب

دریچه کولر باید در بالاترین نقطه ی اتاق باشد چون هوای گرم به سمت بالا می رود و هوای سرد به طرف پایین تقریبا ارتفاع سقف استاندارد 3متر است اما در شرایط طبیعی یک فرد حداکثر در اتفاع2متری از کف اتاق قرار دارد پس به نظر من لزومی به نصب سنسور در ارتفاع 2تا3متر نیست اگر اتاق شما دیواری مشترک با آشپزخانه یا سیستم گرمایش خانه دارد باید یک سنسور در آنجا نصب شود و اگر دیوار مشترک ندارد باید یک سنسور در کنار پنجره نصب شود اما بهترین کار برای تشخیص محل سنسورها استفاده از یک دما سنج دقیق دیجیتال است که در هر گوشه اتاق قرار دهید و در 4 محلی که اختلاف دمایی بیشتر است سنسورها قرار گیرند(و متناسب با دمای اتاق به سنسور ضریب بدهید)
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

این یک پروژه هست که باید به استاد تحویل بدم خیلی دقیق نمی خواد باشه در حال حاضر.
      فقط در حالت کلی و استاندارد می خوام بدونم چه طوریه؟
      زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

روبروی باد کولر نزار . چهار سنسور را در ارتفاع 1.80 ( طوری که باد کولر مستقیم به اونها نخوره در اتاق قرار بده و میانگین دما ها رو حساب کن.

دیدگاه

اگه بخوایم فقط یه سنسور بذاریم کجا پیشنهاد میکنین بذاریمش؟

دیدگاه

بهتره در ارتفاعی نسب کنی که قد یک آدم معمولی باشه و همچنین نه روبروی کولر باشه نه زیر کولر از دیوارهای کناری استفاده کن
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X