برای دتکتور های آدرس پذیر و همچنین سیستو صوت از کابل شیلد دار 2 رشته ای 2*1.5 یا 2*2.5
برای دتکتورهای متعارف (کانوکشنال ) 2 در 1.5 معمولی 2*1.5 NYY یا سیم معمولی NYAF
این اطلاعات در حین کار بدست میاد یا اینکه کتاب یا مرجع خاصی داره؟
سلام
تو فهرست بها هم کنتاکتور خشک هست و هم کنتاکتور خازنی، فرقشون چیه؟
تو مدار فرمان ها قدرت کنتاکتورها معمولا چقدره؟
اگه میشه یه اطلاعات کلی در مورد کنتاکتورها و کنتاکت کمکی (چطور تو مدار فرمان تشخیص بدیم ) بدید!!
حقیقتش تو این مورد بدجور گیج شدم :cry:
در تابلو ها خازن از کنتاکتور خازنی استفاده می کنن این کنتاکتور ها جریان راه اندازی بالا رو بهتر تحمل میکنن و یک سری کنتاک کمکی و مقاومت روی خودش برای جریان ضربه ای خازن داره
مابقی کنتاکتور خشک هستش که همین کنتاکتور هایی که همه جا می بینی
البته کنتاکتور های الکترونیکی هم داریم که کمتر استفاده می شه
در مدار فرمان از حداقل قدرت در کنتاکتور ها استفاده می شه
بعضی موقع ها از رله شیشه ای استفاه میشه (بجای کنتاکتور کمکی )
کنتاکت های کمکی در کنتاکتور ها استفاده می شه و روی رله شیشه ای نمیتونی نصب کنی
اینکه چه تعدادی از اونا استفاده می شه باید اول مدار فرمان طراحی بشه بعد ببینی کنتاکتورت چند تا تیغه کمکی داره اگه کم آوردی از کنتاکت یدک استفاده می کنی
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون !! :redface:
توی پلان ها برای نشون دادن اینکه نوع تابلو کشوییه یا پاساژی یا نوع دیگه ، چه علامتی بکار میره ؟
آیا غیر از انواع کشویی یا ثابت ،انواع دیگه یا اصلاح دیگه ای بکار میره؟
ضمنا درباره نقشه جانمایی اگه اطلاعاتی بدید یا حتی اگر نمونه ای دارید ، ممنون میشم :nerd:
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون !! :redface:
توی پلان ها برای نشون دادن اینکه نوع تابلو کشوییه یا پاساژی یا نوع دیگه ، چه علامتی بکار میره ؟
آیا غیر از انواع کشویی یا ثابت ،انواع دیگه یا اصلاح دیگه ای بکار میره؟
ضمنا درباره نقشه جانمایی اگه اطلاعاتی بدید یا حتی اگر نمونه ای دارید ، ممنون میشم :nerd:
در واقع تعیین نوع دقیق تابلو با طراح هستش
.لی بیشتر باید سعی کنی از این جور مسایل با طرح های کلی تر شونه خالی کنی تا با طراحی اشتباه گیر نیفتی
بهتره که تابلو رو به عهده ناظر پروژه بزاری تا بر اساس موقعیت تابلو نوع اون رو هم مشخص کنه
مشکلاتی مثل ابعاد تابلو ، جهت ورودی خروجی و یا حتی رو ار یا تو کار بودن تابلو رو هم روی نقشه مشخص نکن تا ناظر براساس موقعیت دستش باز باشه
به طور کلی علایم تابلو رو مطابق نشریه 110 با مستطیلی که از قطر به دونیم شده و یک طرف اون توپره نشون می دن
جانمایی تابلو از موارد بسیار مهم توی نقشه های برقیه و به عوامل زیادی بستگی داره و بر اساس کاربری محل ، قدرت تابلو ، محل بار و . . . . باید جانمایی کنی
میشه بگی کاربری نقشه هات چیه شاید بشه بهتر راهنمایی کرد
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
بازم از راهنماییاتون ممنونم ، تو این چند ماه کسایی که تجربشون رو در اختیار تازه کارا بزارن خیلی کم دیدم!!!!
از طراحی ایستگاهای پمپاژ ( تابلوهای MCC و فشار متوسط ) با یا بدون پست اختصاصی گرفته تا متره و برآورد و تهیه اسناد مناقصه ی اونا رو به من سپردن! تا الان کورمال کورمال جلو رفتم !
pdf نشریه 110 رو ناقص دارم که باعث شد چند روز پیش ، پیش یه تابلوساز ضایع شم !
ایمیل من musa.afra@yahoo.com
اگر بتونید در این ضمینه راهنماییم کنید همیشه دعاگو هستم :smile:
بازم از راهنماییاتون ممنونم ، تو این چند ماه کسایی که تجربشون رو در اختیار تازه کارا بزارن خیلی کم دیدم!!!!
از طراحی ایستگاهای پمپاژ ( تابلوهای MCC و فشار متوسط ) با یا بدون پست اختصاصی گرفته تا متره و برآورد و تهیه اسناد مناقصه ی اونا رو به من سپردن! تا الان کورمال کورمال جلو رفتم !
pdf نشریه 110 رو ناقص دارم که باعث شد چند روز پیش ، پیش یه تابلوساز ضایع شم !
ایمیل من musa.afra@yahoo.com
اگر بتونید در این ضمینه راهنماییم کنید همیشه دعاگو هستم :smile:
میشه یکمی اطلاعات بیشتر بدی
دقیق متوجه نشدم منظورت چیه :redface:
اگه توی اعداد و رنج ها به مشکل برخوردی به فهرست بهای برق مراجعه کن
بر خلاف نظر دوست عزیزمون متره فقط مختص بنا نیست.ما در هر لحظه از عمرمون داریم متره انجام می دیم.مثلا یک آشپز برای پختن غذا باید متره انجام بده یا یک خیاط برای دوختن لباس یا برای رسیدن از یک جا به جای دیگه وقتی برنامه ریزی می کنیم به عبارتی متره انجام می دیم.میشه گفت به قول استاد میلانی زاده "هر که متره نمی داند علم زندگی نمی داند."
برای آموزش متره می تونید از کتابهای استاد میلانی زاده استفاده کنید.البته مباحث ارائه شده در کتاب های ایشان با توجه به اینکه بیشتر استفاده کننده های متره مهندسان عمرانی هستند بیشتر مثالهای عمرانی دارد اما هدف ارائه اصل کار و روش درست اونه که می تونید با کمک این کتابها از اونها برای مسیر یابی درست استفاده کنید.
دیدگاه