اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی در مورد سافت استارتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطلاعاتی در مورد سافت استارتر

سلام دوستان میخواستم یه سری اطلاعات در مورد سافت استارتر در اختیارتون بزارم
    به سافت استارتر ره انداز نرم هم میگن در اصل برای از بین بردن ضربه قوچ استفاده میشه چون وقتی استارت میشه موتور با دور کم راه می افتددر زمان استوپ هم همینطور اول دور موتور را پایین میاورد و سپس موتور را خاموش میکنه البته این را هم بگم سافت بولتاژ را کنترل میکند اینورتر فرکانس را از لحاظ حفاظت در حد اینورتر عمل میکند
    با یک سافت میشه چندین موتور را استارت زد
    مدار ستاره مثلث را حذف میکند
    از لحاظ هزینه پایین تر از ستاره مثلث
    قیمت آن مناسبه
    فالتها را خود سافت به صورت کدی اعلام میکنه
    استهلاک را بشدت پایین میاره

بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم

پاسخ : اطلاعاتی در مورد سافت استارتر

یه مدار با توضیحش اگه بزارین که دیگه فکر نمی کنم سوالی بمونه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammady.teh
      سلام دوستان میخواستم یه سری اطلاعات در مورد سافت استارتر در اختیارتون بزارم
      به سافت استارتر ره انداز نرم هم میگن در اصل برای از بین بردن ضربه قوچ استفاده میشه چون وقتی استارت میشه موتور با دور کم راه می افتددر زمان استوپ هم همینطور اول دور موتور را پایین میاورد و سپس موتور را خاموش میکنه البته این را هم بگم سافت بولتاژ را کنترل میکند اینورتر فرکانس را از لحاظ حفاظت در حد اینورتر عمل میکند
      با یک سافت میشه چندین موتور را استارت زد
      مدار ستاره مثلث را حذف میکند
      از لحاظ هزینه پایین تر از ستاره مثلث
      قیمت آن مناسبه
      فالتها را خود سافت به صورت کدی اعلام میکنه
      استهلاک را بشدت پایین میاره

بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم
      با یه سافت استارت میشه چند موتور رو راه اندازی کرد مشروط به اینکه کتنتاکنور های اضافی در مدار قدرت قرار دادخود سافت استارت چنین قابلیت رو نداره که چند موتور رو استارت بزنه

از لحاظ قیمت سافت استارت بسیار گرون تر از ستاره مثلث ه

قیمت اون اصلن مناسب نیست توی خیلی از موارد بجاش از ستاره مثلث استفاده می کنن و بیشتر جاهایی استفاده میشه که به عنوان ترمز هم ازش استفاده کنن

:mrgreen:
      اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

درود بر شما آقای باقرانی معلومه که دیدین و کار کردین من در تصفیه خانه فاضلاب نوشهر کارآموزی میکنم و در ایستگاههای پمپاژ داخل شهرهای نوشهر و چالوس از این وسیله برای استارت پمپهای بسیار قدرتمند کف کش استفاده میکنن و در تابلوی برق قرار داره و من در اولین فرصت عکس و نقشه تابلو برق را اینجا میزارم.اونجا همه کارگرها به اشتباه فکر میکردن همون درایو هستش البته جالبه که اسمشو درست میگن!!!!
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X