سلام من رشتم الکترونیک است و خیلی قدرتی کار نکردم با چاه ارت و چگونگی درست کردن آن تا یه حدودی آشنایی دارم ولی عملا این کار را انجام ندادم الان مجبور شدم عملا انجام بدم اگر کسی اطلاعات خوبی در این مورد داره می شه لطف کنه بگه مثلا چه سیمی بندازم یا ابعاد صفحه ام چقدر باشه یا زغال و نمک را چقدر و چه جوری مخلوط کنم شنیدم یه چیز جدیدی تو بازار آمده که به جای زغال و نمک میریزن اسمش چیه ممنون میشم هرچی بیشتر اطلاعات بدید؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چگونه چاه ارت یزنیم؟
Collapse
X
-
پاسخ : چگونه چاه ارت یزنیم؟
نوشته اصلی توسط mm2008سلام من رشتم الکترونیک است و خیلی قدرتی کار نکردم با چاه ارت و چگونگی درست کردن آن تا یه حدودی آشنایی دارم ولی عملا این کار را انجام ندادم الان مجبور شدم عملا انجام بدم اگر کسی اطلاعات خوبی در این مورد داره می شه لطف کنه بگه مثلا چه سیمی بندازم یا ابعاد صفحه ام چقدر باشه یا زغال و نمک را چقدر و چه جوری مخلوط کنم شنیدم یه چیز جدیدی تو بازار آمده که به جای زغال و نمک میریزن اسمش چیه ممنون میشم هرچی بیشتر اطلاعات بدید؟
قدرت کنتور برق چقدره (چند آمپر و چند فاز )
زمین اون حوالی چه جور خاکی داره
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
-
نوشته اصلی توسط mm2008برای اتاق عمل یه بیمارستان می خوام توی قم هست نمیدونم خاک قم ستش فکر کنم خیلی باید بکنی تا به وضعیت مطلوب برسه
یه چاه بزن تا جایی که به خاک مرطوب برسی ولی حواست باشه چاه بیشتر از 8 یا 9 متر نشه چون بیشترش فایده نداره
ابعاد صفحه مسی 70*70*0.5 سانت و سیم مسی متصل شده با جوش به مقطع 35
اگه ذغال نمک می خای استفاده کنی 150 کیلو ذغال و 200 کبلو نمک + 1000 کیلو خاک رس نیاز داری
اگه بنتونیت می خوای کار کنی 500 کیلو بنتونیت + 1000 کیلو خاک رس (بنتونیت کیلویی 100-150 تومنه )
یه سری مواد کاهنده جدید اومده (سیاه رنگه ) البته گرونه کیلویی 1000 تومن اگه از اون استفاده کردی 500 کیلو لازم داری
پیشنهاد من
1 بنتونیت
2 ذغال نمک
3 مواد کاهنده
اگه بازم اطلاعات خواستی بگو
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mm2008برای قم می خوام
گیم جیم یا جی آی ام
جی آی ام
فک کنم حدود کیلویی 1000 تومنه
برای 1 چاه حدود 300 -400 کیلو لازم داری
البته بر خلاف تبلیغاتش اونقدر جواب عالی هم نمیده قلابی هم زیاد داره
من خودم چاه زیاد پر کردم
با همیون ذغال و نمک مقاومت 0.3 اهم گرفتم
ولی با اون جی ای ام ها با کلی الافی و ... زیر 3 اهم رو به سختی جواب گرفتم
مواد بنتونیت هم بد نیست
دیدگاه
-
جناب با قرانی سلام و روزتون به خیر
جناب منم میخوام یه چاه ازرت بزنم اما با این تفاوت که تمام محل سنگلاخی و کوه هستش و حفاری اون بسیار مشکله واسه 2 تا موتور 5.5 کیلو واتی و یه سیستم روشنایی میخوام .
تنها حسنی که اون محل داره اینه که دیواره کوه همیشه خیسه و یه نمه آب داره .
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی کنید .
سپاس .
دیدگاه
-
معمولا در این زمین ها از شبکه مش استفاده می کنن و ردن چاه مرسوم نیست
در واقع شایر های ایجاد شده در زمین ( با عمق کم ) و وصل کلیه سیمها به هم ( البته خود سیمها در مواد کاهنده یا ذغال و نمک قرار دارن ) جواب خوبی می گیرید
موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه