اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقشه AS BUILT برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نقشه AS BUILT برق ساختمان

سلام دوستان
    من یه پروژه نقشه as built واسم تعریف شده که باید انجام بدم. تا قبل از این پلان معماری ساختمان مدنظر که انجام می شد ولی نقشه ی as built رو تا حالا انجام ندادم
    می خواستم بدونم کسی میتونه در این زمینه منو راهنمایی کنه که بهتره از کجا شروع کنم و چه چیزایی رو باید مد نظر قرار بدم؟
    البته بگم که نقشه ی as built رو از رو یک نمونه ی واقعی می خوام بکشم و یه ساختمون 10 واحدی هستش با تمامی مواردی که در تاسیسات الکتریکی یک ساختمان موجود هستش ( پریز و کلیدو آیفون و تلفن ...)
    برداشت ها رو بر روی کاغذ با مداد در آوردم و کشیدم:
    - مکان قوطی های کلید و پریز و تلفن ... ( فاصله ها از کف و دیوار و سقف ...)
    - مکان روشنایی ها ( سقفی و دیوارکوب )
    - مسیر لوله های برق و خرطومی ها با رعایت فاصله و مسیر عبور ( به همان نحو که اجرا شده)
    - تعداد سیم ها و کابل های داخل لوله ها و خرطومی ها با ذکر تعداد رشته و مشخصاتشون

نمیدونم چیزی رو از قلم انداختم یا نه
    اگه کسی نمونه ای داره خوشحال میشم در اختیارم بذاره تا بررسی کنم و چندوچون کار دستم بیاد
    راهنمایی ها و تجربه هاتون رو اگه در اختیارم بذارین خوشحال می شم

پاسخ : نقشه AS BUILT برق ساختمان

در نقشه های اولیع که شما گفتی تمام این موارد ذکر شده و برقکار موظف ه که اونا رو انجام بده
    مثلا زمانی که مشخص شده تعداد 3 رشته سیم نمره 2.5 از یک لوله پی وی سی نمره 2 رد بشه باید این طوری کشیده شده باشه و کسی مجاز به تغییرش نیست
    شما بیشتر دنبال اون مواردی بگرد که بر اساس معماری تغییرات داشتی
    مثلن فرض کن یه کلید یا پریز پشت کمد افتاده و اونو به 1 متر اونطرف تر جابجا کردن
    یا مسیر لوله گزری و کابل کشی ها تغییرات داشته ئ از کوتاه تریتپن مسیر نبوده
    یا توی تابلو برق تغییراتی داشتی و ....
    یا به طور کلی هر تغییری که در نقشه های اولیه داده بشه باید توی ازبیلت بیاد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Bagherani
      در نقشه های اولیع که شما گفتی تمام این موارد ذکر شده و برقکار موظف ه که اونا رو انجام بده
      مثلا زمانی که مشخص شده تعداد 3 رشته سیم نمره 2.5 از یک لوله پی وی سی نمره 2 رد بشه باید این طوری کشیده شده باشه و کسی مجاز به تغییرش نیست
      شما بیشتر دنبال اون مواردی بگرد که بر اساس معماری تغییرات داشتی
      مثلن فرض کن یه کلید یا پریز پشت کمد افتاده و اونو به 1 متر اونطرف تر جابجا کردن
      یا مسیر لوله گزری و کابل کشی ها تغییرات داشته ئ از کوتاه تریتپن مسیر نبوده
      یا توی تابلو برق تغییراتی داشتی و ....
      یا به طور کلی هر تغییری که در نقشه های اولیه داده بشه باید توی ازبیلت بیاد

مرسی از راهنماییت اما باید گفت در ایران و برای یک بسازو بفروش نقشه ماهیتی جز گرفتن جواز و پروانه ساخت نداره
      این ساختمون که مد نظر هست مواردی مثل پاسیو، بالکن و ... در نقشه معماری داره که در اجرا اصلا وجود نداره و پلان برق اون کلان کنار گذاشته شده و یک کار متفاوت با نقشه به طور کلی انجام شده. یعنی من باید یک نقشه مجددا بکشم و روی اون نقشه برداشت هام رو انجام بدم که من هم اینکارو انجام دادم. چون اولین بارم هست میخوام چیزی رو از قلم نندازم و یک کار عملی و علمی رو تحویل بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amingol
        مرسی از راهنماییت اما باید گفت در ایران و برای یک بسازو بفروش نقشه ماهیتی جز گرفتن جواز و پروانه ساخت نداره
        این ساختمون که مد نظر هست مواردی مثل پاسیو، بالکن و ... در نقشه معماری داره که در اجرا اصلا وجود نداره و پلان برق اون کلان کنار گذاشته شده و یک کار متفاوت با نقشه به طور کلی انجام شده. یعنی من باید یک نقشه مجددا بکشم و روی اون نقشه برداشت هام رو انجام بدم که من هم اینکارو انجام دادم. چون اولین بارم هست میخوام چیزی رو از قلم نندازم و یک کار عملی و علمی رو تحویل بدم
        آدم حوشحال میشه وقتی می بینه شما دوست دارید کاری رو که بهتون محول شده به نحو احسنت انجام بدید. دوست عزیز فلسفه نقشه های ازبیلت اینه که اون چیزی که ساخته شده نقشه اش تهیه بشه. و یا مثلا من خودم پروژه ازبیلتی کار کردم برای ساختمانی که 30-40 سال پیش ساخته شده بود و از من خواسته شد نقشه های ازبیلت رو تهیه کنم تا برآوردی از وضعیت ساختمان داشته باشیم. و بعد از من خواستند بهترین پیشنهاد برای بازسازی تاسیسات برقی رو به کارفرما بگم ولی در مورد کاری که به شما محول شده گویا قضیه فرق می کنه. چون کارفرمای شما بی خیال نقشه شده و کار برق رو به پیمانکار سیم کشی داده. حالا برای تکمیل پرونده ساختمان و ارائه نقشه ها به نظام مهندسی و شهرداری چون نقشه ها با اون چیزی که ساخته شده نمی خونه از شما خواستند نقشه ازبیلت تهیه کنید. شما هم خیلی راحت برداشت کنید و نقشه رو تهیه کنید حالا خوبب یا بد کار شده و هیچ مسئولیتی متوجه شما نیست. :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X