اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تاسیسات برق ساختمان، دو فاز در یک پریز!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تاسیسات برق ساختمان، دو فاز در یک پریز!

سیستم زمین یکی از مهمترین و حساسترین و در عین حال پیچیده ترین موضوعات توی برق قدرته و حتی استادای خفن دانشگاه و کارکنان با تجربه هم اینقد که آقای محمدی ادعا دارن در این زمینه ادعا ندارن. البته حرف ایشون از نظر علمی ممکنه درست باشه و احتمالش هست و راهش هم اینه که با همسایه ها چک کنی اگه اونا هم اینطور بودن حتما با 121 تماس بگیر اطلاع بده چون اگه زیر پات خیس باشه شوکش می تونه خیلی خطرناک و کشنده باشه. ممکنه تو بعضی ساعتها اینجوری باشه و بعضی ساعتها نباشه بستگی به شرایط بار داره. ممکن هم هست نکات دیگه ای که دوستان گفتن درست باشه و از داخل خونه باشده. البته من به آقای محمدی که شاید تجربه شون خیلی بیشتر از ما باشه دوستانه توصیه می کنم که یک بار دیگه مطالب خودشون رو بخونن و خودشون را جای بقیه بزارن. من که خوشم نیومد از این ادبیات اما از نکته علمیشون تشکر میکنم. موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : مشکل در تاسیسات برق ساختمان، دو فاز در یک پریز!

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
      سلام
      یکی دیگر از علت های که سیم نول برق داره القایی میباشد چون سیم نول کنار سیم فاز قرار دارد شبیه یک ترانس عمل می کند
      سلام.... دوست عزیز ولی فکر نمیکنم این مسئله باعث شده باشد چون هر وقت از مداری ( که غالبا دو سیم کنار هم هستند) جریان عبور کند( مصرف کننده ای به شبکه وصل باشد) حالت ترانسفورماتوری پیش می آید( به شرط متناوب بودن شبکه)..

ولی از طرف دیگر اگر هم این طور باشد مگر چه جریانی از آن عبور میکند که نول آن شبیه به فاز شود ( از دید فاز متر عرض میکنم)......
      برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده کنید . have a nice time

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X