اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی تابلو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی تابلو

سلام
    من یه آموزشراجع به طراحی تابلو میخواستم یعنی یه تابلو چطور طراحی میشه و برای هر مداری چه قطعاتی لازمه
    مثلا برای طراحی تابلو ترانسفورماتور چه قطعاتی میخوایم ویا برای تاسیسات یه کارخونه تابلو چطوری طراحی میشه؟
    پیشاپیش ممنونم!

پاسخ : طراحی تابلو

این جور کار ها منبع درست و حسابی نداره
    منبعمثل کتاب هی هنرستان و ... هست ولی در حد لیسانس نیست که بدردت بخوره ولی به عنوان پایه خوبه
    طراحی تابلو خیلی فراتر از اونه که داری فک می کنی
    حالا چرا دنبال طراحی تابلو می گردی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

من هم بلد نیستم اگه کارت گیره بهتره حضوری پیش کار بلد بری ولی اگه مهم نیست بیخیالش شو
      اما نه بهتره تو سایتای زبان اصلی دنبالش بگردی همیشه این آخرین راهه.
      در ضمن زبانتم قوی کن :nerd:

دیدگاه

من تازگیا به یه مشکل برخورد کردم واین مشکل اینه که توی نقشه ها یه علائمی هستند که من تا حالا بهشون برخورد نکردم یه بار که برای مصاحبه به یه شرکت رفتم مهندسه یه نقشه گذاشت جلوم وگفت توضیح بده من بعضی علائم رو که میشناختم رو گفتم ولی بعضیا رو اصلا ندیده بودم همین باعث شد مهندس مارو تو مصاحبه رد کنه اگه کسی این علائم رو میدونه یا میتونه سایتی یا کتابی رو معرفی کنه ازش خیلی ممنون میشم{اگر بشه همه علائم استاندارد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی جان
          من تازگیا به یه مشکل برخورد کردم واین مشکل اینه که توی نقشه ها یه علائمی هستند که من تا حالا بهشون برخورد نکردم یه بار که برای مصاحبه به یه شرکت رفتم مهندسه یه نقشه گذاشت جلوم وگفت توضیح بده من بعضی علائم رو که میشناختم رو گفتم ولی بعضیا رو اصلا ندیده بودم همین باعث شد مهندس مارو تو مصاحبه رد کنه اگه کسی این علائم رو میدونه یا میتونه سایتی یا کتابی رو معرفی کنه ازش خیلی ممنون میشم{اگر بشه همه علائم استاندارد}
          این موضوع رو یه جای دیگه هم بیان کردید
          و همونجا هم پاسخ داده شده
          لطف کنید یه موضوع رو جند بار ننویسید
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X