سلام خدمت دوستان عزیز کتابی یا مرجعی برای نقشه خوانی برق صنعتی میخواستم اگه سایتی فارسی رو بلدید که نقشه های برقی داخلش باشه بگید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نقشه خوانی برق
Collapse
X
-
پاسخ : نقشه خوانی برق
نوشته اصلی توسط doosooسلام خدمت دوستان عزیز کتابی یا مرجعی برای نقشه خوانی برق صنعتی میخواستم اگه سایتی فارسی رو بلدید که نقشه های برقی داخلش باشه بگید
می تونی از سایت کتاب درسی دانلود کنی
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
-
نوشته اصلی توسط doosooعزیز حرفه ای تر مثلا نقشه خوانی تجهیزات برقی یک کارخانه
هر طراحی هم برای خودش یه استاندارد الکی داره
مثلا سمبل مینیاتوری به چندین شکل مختلف شاید بالغ بر 20 نوع توی نقشه ها مشخص می کنن و جالبتر اونه که همه هم می گن این درست و بقیه اشتباه می کنن
بهر حال پیشنهاد برای شروع همونه که گفتم
اگه حرفه ای تر می خوای در زمینه مدارات فرمان و ... باید بری دنبال نرم افزار های نقشه کشی برق صنعتی
مثل اتوکد الکتریکال
شاید به جرات بگم تنها نرم افزاری که تقریبن تمام سمبل ها رو داره و بر اساس استاندارد IEC هستش
این برای سمبل ها بود
برای نقشه خوانی هم به گفته خودت حرفه ای هستی دیگه
ببین می تونی مدار زیر رو طراحی کنی
اگه بله : مشکلی توی مدار فرمان نداری
اگه خیر : هنوز خیلی مونده تا حرفه ای بشی
مدار ماشین لباسشویی به طوری که با زدن کلید استارت به مدت 15 دقیقه کار و بعد خاموش بشه و موتور توی این 15 دقیقه 1 دقیقه چبگرد 1 دقیقه راستگرد (همین روال ادامه پیدا کنه ) بچرخه و هر بار که می خواد دورش برعکس بشه 10 ثانیه توقف داشته باشه
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
مهندس جون سلام دستت درد نکنه از راهنمایت.حرفه ای نه از لحاظ طراحی از این جهت توی یه سطح بالاتر از لحاظ اینکه اگر روش جدید استفاده میشود اطلاعاتی کسب کنم.
ایا تو اینترنت سایتی هست که نقشه های برقی دانلود کنم (البته یکی از دوستان سایتی رو توی مطالبشون معرفی کردند راستش رفتم چون انگلیسی بود نتونستم چیزی داخل سایت پیدا کنم) با توضیح مدارش
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط doosooمهندس جون سلام دستت درد نکنه از راهنمایت.حرفه ای نه از لحاظ طراحی از این جهت توی یه سطح بالاتر از لحاظ اینکه اگر روش جدید استفاده میشود اطلاعاتی کسب کنم.
ایا تو اینترنت سایتی هست که نقشه های برقی دانلود کنم (البته یکی از دوستان سایتی رو توی مطالبشون معرفی کردند راستش رفتم چون انگلیسی بود نتونستم چیزی داخل سایت پیدا کنم) با توضیح مدارش
هر دستگاه برای خودش یه مدار فرمان خاص داره و شاید بدرد جای دیگه هم نخوره
روش های جدید تر استفاده از plc و ... است
به نظر شناخت قطعه و طراحی و تحلیل مدارات خیلی مهمتره
بنابراین پیشنهاد من هم همینه که بیشتر دنبال این جور مطالب بری تا نقشه خوانی
شناسایی استاندارد و روش های مختلف راه اندازی و حفاظت تجهیزات و اصول کار کرد تجهیزات مهمتر از نقشه و ... است
دیدگاه
-
اگه میخای نقشه خوانی توب بلد باشی باید همه استانداردها رو بلد باشی(امریکایی .آلمانی .انگلیسی
البته تا حدودی اینه شبیه هم هستندتو برخی المانها تفاوت دارند
کتاب جداول مهندسی برق و قدرت مترجم مهندس هاشمی بخون
اگه هم درمورد ساختمان میخای بدونی به مبحث 13 رو مطالعه کنتا نگاه میکنی وقت رفتن هست + ناگهان چه زود دیر میشود = تشکر یادت نره!
دیدگاه
دیدگاه