اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاور سیور (کاهنده مصرف برق)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاور سیور (کاهنده مصرف برق)

نوشته اصلی توسط دادگرپارسی

اصولا همه دستگاههای سوئیچینگ به شبکه جریان در هارمونیکهای بالا تزریق می کنند؛ اما تزریق زیاد جریان هارمونیکهای بالا، شکل ولتاژ را خراب می کند و خراب شدن شکل ولتاژ، به کیفیت برق شبکه و در نتیجه به دستگاههای مصرف کننده برق (شامل دستگاههای خود مشترک و همسایگانش در زیر ترانس توزیع) مخصوصا دستگاههای موتوری صدمه می زند.
    سلام

این داستان را بازتر می کنی من هنوز متوجه تزریق این هامونیک ها نشدم؟

دیدگاه

اینم تبلیغات پاور سیور . با قدرت 6000 کیلو وات .:
      http://powersaver.mihanblog.com
      اینم سه فاز :
      http://www.ekeshavarzi.com/Pages/Agahi-833.aspx
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

اون پاور سیور 6000 کیلو وات نیست
        گفته برای کسانی که مصرف برق دو ماهشون 6000 کیلووات ساعت هست مناسبه ....

دیدگاه

راستی این جالبه!!!!
          تو سایتش زده
          1) آیا این دستگاه تنها یک خازن است که توان راکتیو را کاهش می دهد ؟

خیر. این دستگاه شامل یک خازن و یک برد الکترونیکی می باشد که باعث کاهش مقاومت معادل مدار شده و در نتیجه باعث کاهش جریان و تثبیت ولتاژ و در نهایت باعث کاهش کیلووات ساعت می گردد.

خوب برادر من مقاومت معادل کمتر بشه جریان بیشتر میشه که !!!!!! :rolleyes: oo: oo:

دیدگاه

ببینید چه چیزایی هم داره

rohs
            tuv
            gs
            حتی ce هم داره !!!!!
            تو این لینک هم http://powersaver.mihanblog.com/ که لینک عکسا باز نمیشن که ما فیض ببریم
            کلا یه چیزایی مثل دستگاههای افزایش قد و کوچیک کننده بینی و ...چیزای دیگه ای هست که تو ماهواره تبلیغ می کنن قدیم خرافات و جادو جنبل یه جور بود الان یه جور دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دادگرپارسی
              سال قبل، پژوهشگاه نیرو این دستگاه را تست کرد و گفت کار می کند. البته توانیر و سابا قانع نشدند و به آن تاییدیه ندادند. اخیرا شنیدم که شرکت آزمایشگاههای صنایع برق ایران این دستگاه را تست کرده و نشان داده که با تولید هارمونیکهای بالای جریان که خارج از بازه اندازه گیری کنتور است، دارد سر کنتور را کلاه می گذارد. لذا این دستگاه تا وقتی کنتورهای جدیدتر با امکان اندازه گیری این هارمونیکها نصب نشوند، پول برق را کم می کند. استفاده از آن غیر قانونی است؛ اما احتمال کشف آن توسط شرکت توزیع ناچیز است.
              اصولا همه دستگاههای سوئیچینگ به شبکه جریان در هارمونیکهای بالا تزریق می کنند؛ اما تزریق زیاد جریان هارمونیکهای بالا، شکل ولتاژ را خراب می کند و خراب شدن شکل ولتاژ، به کیفیت برق شبکه و در نتیجه به دستگاههای مصرف کننده برق (شامل دستگاههای خود مشترک و همسایگانش در زیر ترانس توزیع) مخصوصا دستگاههای موتوری صدمه می زند.
              سوالی که پیش میاد اینه که دستگاهی با این ابعاد کوچک چگونه قادره روی جریان چند آمپری اثر بزاره . در ورودی مدارات سوئیچینگ ،یک یکسو کننده تمام موج با خازن صافی وجود داره و با توجه به عملکرد دیودهای یکسو کننده و وجود خازن ، جریان ورودی برق شهر صرفنظر از نوع بار همیشه پالسهای کوتاه مدت با فرکانس 100 هرتز خواهد بود یعنی اینکه همینکه در ورودی یک دستگاه ،یکسو کننده دیودی با خازن وجود داشته باشه جریان پالسی و دارای هارمونیکهای بالا خواهد بود.
              حالا اگه اینکار تاثیری روی اندازه گیری کنتور داشته باشه دستگاههایی که با ولتاژ dc هم کار میکنند مثل هیتر یا موتور dc را میشه از طریق یکسو کننده دیودی خازن دار به ولتاژ dc که از برق شهر گرفته میشه وصل و تغذیه کرده تا از کنتور سو استفاده بشه با توجه به اینکه هارمونیکهای پالس ابعاد کوچکی دارند و با فرض اینکه کنتور قادر به اندازه گیری اون نباشه میزان صرفه جویی ناچیز به نظر میرسه.
              در صورت وجود امکانات و حوصله ، برای آزمایش اینکارو میشه کرد.یک یکسو کننده پر قدرت ساخت و دستگاه هیتر را با آن روشن کرد و با واتمتر true rms توان دقیق دستگاه مشخص بشه و در حالیکه تمام دستگاههای منزل خاموشه به مدت مثلا یک ساعت هیتر را روشن کرد و مقداری که کنتور میندازه را با مقدار انرژی واقعی که حاصلضرب توان در زمان کارکرد است را مقایسه کرد.

دیدگاه

با سلام دوستان عزیز برقی و غیر برقی لطفا به این لینک سری بزنید تا قانع شوید
                http://www.pishruncontrol.com/index.php?option=com_content&view=article& id=400:1390-11-07-18-00-34&catid=41:1390-05-19-13-00-07&Itemid=67

دیدگاه

یه خازن 500 ولتی با 2 تا led
                  خودم یه زمانی تو کار اینا بودم
                  خودتونو بی خودی درگیر این چیزا نکنید ملت جقدر زود باورند !!
                  بابا اسمتون مهندسه
                  دانشجو
                  دانش جو
                  مهندس
                  بابا یه ادمی نمیدونم جند سال پیش گفته انرژی نه خود به خود به وجود می اید نه از بین میرود بابا به خدا به زور معده این حرف ها رو نگفته
                  والا سواد داشته علم داشته
                  الانم که الانه وقتی بحث از ژنراتور بدون سوخت میشه بیشترین استقبال داره
                  یا همین پاور سرور !! 4 صفحه چقدر راحت سرمون کلاه میره !!
                  میدونید چنده ؟
                  60 تا 120 هزار تومن من توی شرکتی بودم
                  که 1000 تا از این دستگاه ها توی باکو فروخت
                  میدونید چه طوری ؟
                  4 تا مهتابی بود توی برق با یه امپر متر ac
                  خازن میزد تو برق امپر متر جریان کمتری نشون میداد
                  چون خاصیت سلفی رو خنثی میکرد
                  ملت هم میگفتن بده ما بهت ایمان داریم
                  یه بنده خدایی نگفت ؟ حالا اگه این لامپ رشته ای بود ؟
                  یا بار خونه خازنی بود یا
                  شب بود و همه چیز خاموش بود !! و این خازن ها توی برق بودن
                  بازم صرفه جویی میکنه ؟
                  یه 220 وات برق مصرف میکنه ؟؟؟
                  بله توی حالت عادی نزدیک به 1.2 امپر برق مصرف میکرد
                  تست کردم
                  موقع زدن به برق هم یه صدای جرقه میده !!

به خدا من خودم توی 3 مدل از این پاور سرور ها رو دیدم فقط خازنه
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                    سلام

این داستان را بازتر می کنی من هنوز متوجه تزریق این هامونیک ها نشدم؟
                    همانطور که می شود برای موبایل جمر ساخت و کاری کرد تا سیگنال موبایل به دستگاه نرسد، می توان برای کنتور هم به نوعی جمر ساخت و با فرستادن هارمونیکهای بالاتر کاری کرد که کنتور نتواند اندازه گیری را درست انجام دهد. از نظر استاندارد، کنتورها باید در مقابل تعدادی از این هارمونیکها درست کار کنند، اما چون از آخرین ویرایش استاندارد کنتور حدود 10 سال گذشته است و در این ده سال، هارمونیکهای جدید زیادی به شبکه برق اضافه شده اند، این جمرها قابل ساخت هستند.

دیدگاه

با سلام
                      من تو یکی از این شرکت ها کار می کردم. اسم محصولش ege بود.
                      درباره فعالیت و محصول این شرکت شبهه ها و موارد مشکوکی است که بعضی از موارد در زیر بیان میشه
                      1- قیمت واقعی این دستگاه کمتر از یک چهارم قیمت بیان شده توسط شرکت است و سیاست شرکت بر این قرار است که قیمت دستگاه را برحسب مبلغ قبض برق مشتری بیان کند نه بر حسب قیمت تولید.
                      2- در مدارهایی که طول سیم و کابل بکار رفته کم باشد این دستگاه اثردهی ناچیزی داشته یا اصلا اثر دهی نخواهد داشت.
                      3- اگر توان یک مصرف کننده برق مثلا 100 وات باشد این دستگاه نمی تواند مصرف آن را به 99 وات کاهش دهد و در اصل این دستگاه کاهنده درصدی از تلفات است نه کاهنده توان. مصرف کننده برقی مقدار مصرف اش هنگامی که از کارخانه بیرون فرستاده می شود مشخص است و کمتر از آن مقدار نخواهد شد، حتی اگر از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشد. حتی در کالرخانجات نساجی اثردهی این دستگاه کمتر از 5 درصد بوده است.
                      4- کارخانه و محل تولید این دستگاه تا به حال رویت نشده و محل تولید و خط تولید این دستگاه مبهم و نامعلوم است. حتی این احتمال وجود دارد که اجزا این دستگاه در خارج کشور (چین) تولید شوند و در داخل ایران مونتاژ گردند.

دیدگاه

سلام . هر شخصی که کمی از برق اطلاع داشته باشه می دونه که توان اکتیو توانی صرف انجام کار میشه و به تبع اون توان راکتیو توانی که برای ما کار انجام نمیده یعنی میده اما مصرف نمیشه و دوباره به شبکه برگردانده میشه ، پس از اینجا به این نتیجه میرسیم که این دستگاه توان اکتیو رو تغییر نمیده اما به نظر من اون دوستی که یک بحثی در باره هارمونیک های مرتبه بالا رو مطرح کردن بحث جالبی و می شود روش مانور داد البته اون یکی دوستمونم که جوابی برای بحث این هارمونیکا داشتن هم جالب بود البته یک سوال برام پیش آمد اونم اینکه آیا این هارمونیک ها روی کنتور های دیسکی که بر اساس جریان های گردابی ( فوکو) کار می کنند هم تاثیر داره !؟ . من که خودم شخصه میگم اینا همش حقه بازی ، اصلاً میشه با یک کنتور دیجیتال دقیق و یک کنتور دیسکی و چند مصرف کننده این دست گاه را تست کرد !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                          به نظر من دستگاه کاهنده مصرف برق به این شکلی که گفته شده وجود نداره
                          توان مصرفی چیزی نیست که بشه به این راحتی کمش کرد
                          توان مصرفی رو بار مشخص می کنه
                          مثلن مهتابی 40 وات به اندازه 40 وات توان اکتیو مصرف می کنه حالا کاری نداره که شماره خازن بزاری یا نه
                          در نتیجه توی پول برق مصارف خونگی تاثیر نداره

خازن ها در شبکه از توان راکتیو جلوگیری می کنن و با عث میشه مقداری از جریان کاهش پیدا کنه

کسی اطلاعات دقیق تر از این دستگاه داره

سلام خدمت دوست خوبم
                          مهندس جان من خودم 3 سال قبل از این دستگاه تعداد زیادی فروختم و هر دستگاهی برای فروش میارم تا خودم از نظر فنی تست نکنم اصلا به مشتری پیشنهاد نمی کنم.
                          هر چقدر بار سلفی مصرفی منزل بیشتر باشه این دستگاه بهتر عمل میکنه و برعکس اگه بار مصرفی خیلی کم باشه خود این پاور سیور میشه یک مصرف کننده خیلی کم بار
                          راستی در مورد مهتابی هم که فرموده بودید باید عرض کنم ترانس های القایی قدیم که سیم پیچ و هسته آهن بود متاسفانه هر مهتابی 40 وات مصرفی معادل حدود 95 وات داشت. معدله خیلی ساده است: جریانی که میکشید 0.43A و ولتاژ معادل 220 ولت حالا: 0.43*220 = 94.6w
                          پیروز باشید و برقرار
                          شاید اگر انسانیّــــــــــــت هم مارک دار بـــــــــــــود
                          خیلی از آدم ها به تن می کردند...
                          www.behzadtrans.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X