اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا کابل مفتولی تلفنی برای سیستم اعلام حریق مناسب است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا کابل مفتولی تلفنی برای سیستم اعلام حریق مناسب است؟

سیستمی که اجرا کردی چی بود ؟ {باید آدرس پذیر باشه که میگی مشکلی ایجاد نکرده }منظورت از دیوایس همون دتکتوره ؟ متراژ آژیر ها رو هم داری چند تا آژیر اونجا خورده؟متراژ اونجا بر حسب متر مربع چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad barghi
      سیستمی که اجرا کردی چی بود ؟ {باید آدرس پذیر باشه که میگی مشکلی ایجاد نکرده }منظورت از دیوایس همون دتکتوره ؟ متراژ آژیر ها رو هم داری چند تا آژیر اونجا خورده؟متراژ اونجا بر حسب متر مربع چقدره؟
      البته من سیستم اعلام حریق رو اجرا نکردم
      قسمت کابل کشی ها با من بود حدود 6000 متر کابل اجراشد توی 4 لوپ که حتی متراژ از اونی که گفتم هم بالاتر بود
      دیوایس ممکنه دتکتور باشه یا شستی یا آزیر یا اینترفیس یا ریپیتر یا ...
      حدود 10 تا آزیر هم داشت
      متراژ کل اونجا حدود 12000 متر مربع زیربنا داشت

در ضمن هر مشکلی در زمینه اعلام حریق داری از جون مرغ تا شیر آدمیزاد :mrgreen: میتونم کمکت کنم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad barghi
        آقا سوالم اینه که قطعات سیستم اعلام حریق ( شستی ، سنسور و . . . ) همه به صورت موازی با هم بسته میشن یا طور دیگه ای ؟ ممنون میشم توضیح بدی ؟

دیدگاه

با سلام :
          طبق استاندارد با شماره BS5839 و دستورالعمل N.F.P.A سیم های مورد استفاده در سامانه اعلام حریق حتما باید با قطر 1.5 میلی متر مربع باشد. اگر در یک آتش سوزی منجر به خسارات جانی و مالی سامانه اعلام حریق بدرستی عمل نکند. ( سامانه ای که برای نجات جان انسان ها هزینه شده ).آیا کسی که از دستو استاندار سیم ها ( سیم کش برقی سابق) و یا کسی که با توجه به علمی که می داند استاندارد آن نمره 1.5 است ولی با سیم مفتولی تلفن سامانه اعلام حریق را وصل کنند، هر دو نفر در مقابل قانون مسئولند. زیرا استاندارد علم تحقیق شده است.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X