اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم 2.5 چند آمپر میده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم 2.5 چند آمپر میده؟

سیم 2.5مسی معادل سیم 4 آلومینیومی که شامل سه دسته بندی می شود1سیم در لوله 2سیم بیرون لوله وسیم های متحرک3سیم در فضای آزادکه به ترتیب یک. 15وحداکثر 20دو. 20و حداکثر 25و سوم 25 وحداکثر 35آمپر را می تواند تحمل کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad barghi
      سیم 2.5مسی معادل سیم 4 آلومینیومی

که شامل سه دسته بندی می شود1سیم در لوله 2سیم بیرون لوله وسیم های متحرک3سیم در فضای آزادکه به ترتیب یک. 15وحداکثر 20دو. 20و حداکثر 25و سوم 25 وحداکثر 35آمپر را می تواند تحمل کند
      میشه بگی مطابق کدوم جدول صحبت میکنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

در دمای 25 درجه سیم 2.5 مسی معادل سیم 4 آلومینیومی که به سه صورت دسته بندی می شود :1داخل لوله2خارج لوله و مکان های متحرک 3در فضای آزاد یا همان رو کار که به ترتیب 15و حداکثر 20آمپر *20و حداکثر 25آمپر *و 25و حداکٍثر 35 آمپر جریان را میتواند متحمل شود البته با افزایش گرمای محیط این اعداد تغییر می کند

دیدگاه

در دمای 25 درجه سیم 2.5 مسی معادل سیم 4 آلومینیومی که به سه صورت دسته بندی می شود :1داخل لوله2خارج لوله و مکان های متحرک 3در فضای آزاد یا همان رو کار که به ترتیب 15و حداکثر 20آمپر *20و حداکثر 25آمپر *و 25و حداکٍثر 35 آمپر جریان را میتواند متحمل شود البته با افزایش گرمای محیط این اعداد تغییر می کند
          منظورم اینه که این اعداد رو از کجا آوردی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام به دوستان و آقا سعید

البته ایشون خودشون میان جواب درست رو میدن حتماً، ولی این سبک بیان کردن خیلی نزدیک به کتاب آقای کلهره، ولی فکر میکنم اونجا یکم اعداد با این فرق داشت. جدولشم همینجا میذارم

اضافه شده در تاریخ :
            در صورتی که درجه هوای محیط 25 درجه نباشه، طبق جدول زیر مقادیر جدول بالا اصلاح میشود:

اضافه شده در تاریخ :
            واسه اینکه صحبت کامل بشه جریان مجاز کابل ها و سیم های عایق دار آلومینیومی 77/8 درصد جریان مجاز کابل ها و سیم های عایق دار مسی میباشد.

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز :این جدولی که شما ارایه دادی با چیزی که من ارایه کردم یه فرقی داره من حداقل و حداکثر رو مشخص کردم .ولی شما حداکثر ها رو بیان کردی یه مثال می زنم از سیم 2.5 در ساختمان برای سیم کشی پریزهای برق استفاده میکنند و فیوز 16 آمپر سر راه آن قرار میدند میتونند برای سیم اصلی ساختمان هم که فیوز 25 سر راه اون قرار می گیره هم استفاده کنند ولی بدترین شرایط را هم مد نظر قرار میدهند به اضافه ی توسعه ی کار و اینکه در سیم کشی داخل لوله ممکنه که سیم عوض نشه وافت ولتاژ و... پس هر دوی این ها درست میباشند.

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز :این جدولی که شما ارایه دادی با چیزی که من ارایه کردم یه فرقی داره من حداقل و حداکثر رو مشخص کردم .ولی شما حداکثر ها رو بیان کردی یه مثال می زنم از سیم 2.5 در ساختمان برای سیم کشی پریزهای برق استفاده میکنند و فیوز 16 آمپر سر راه آن قرار میدند میتونند برای سیم اصلی ساختمان هم که فیوز 25 سر راه اون قرار می گیره هم استفاده کنند ولی بدترین شرایط را هم مد نظر قرار میدهند به اضافه ی توسعه ی کار و اینکه در سیم کشی داخل لوله ممکنه که سیم عوض نشه وافت ولتاژ و... پس هر دوی این ها درست میباشند.
                سلام
                عددهای جدول هم با حداقل وهم حداکثر فرق دارن، این کار هم که بیائیم از سیم 2.5 در همه جا استفاده کنیم کار درستی نیست(البته این نظر منه).
                از اون گذشته سوال الان اینه که میشه بگین عددهایی که میگین از کدوم منبع استخراج شده؟

دیدگاه

کتاب تکنولوژی و کارگاه برق صنعتی سال سوم هنرستان

دیدگاه

همون طور که ممد برقی عزیز فرمودند
                    سیم های 2.5 رو جهت فیوز های 16 آمپر استفاده میکنن
                    ممکنه که جریان مجاز ایمن سیم طبق جدول تا 27 آمپر هم باشه
                    ولی در عمل و طبق اسنتاندارد ایران ما برای جریان 27 آمپر حداقل سیم 4 و یا سیم 6 استفاده میکنیم

کتاب تکنولوژی و کارگاه برق صنعتی سال سوم هنرستان

ملاک رو نشریه 110 سازمان برنامه و بودجه بزارید

دیدگاه

پاسخ مهندس شجاع پوریان به سوال دوستان در مورد مقدار جریان دهی سیم 2.5 :

دانلود توضیحات و همچنین نرم افزار محاسبه سطح مقطع کابل از لینک زیر :
                      http://www.tablobargh98.ir/%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%b7%d8%ad-%d9%85%d9%82%d8%b7%d8%b9-%da%a9%d8%a7%d8%a8%d9%84/

دیدگاه

دوستان عزیز در خصوص سیم 2.5 داشتم یک تابلو برق رو نگاه میکردم که برای پریز برق از سیم 3*2.5 با فیوز 16 مینیاتوری استفاده کرده بود بعد توهمون تابلو فیدر کناریش که برای کولر بود از سیم 3*2.5 مجددا استفاده کرده بود اما برای کولر فیوز 20 گذاشته بود . دلیلش چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladeng98
                          دوستان عزیز در خصوص سیم 2.5 داشتم یک تابلو برق رو نگاه میکردم که برای پریز برق از سیم 3*2.5 با فیوز 16 مینیاتوری استفاده کرده بود بعد توهمون تابلو فیدر کناریش که برای کولر بود از سیم 3*2.5 مجددا استفاده کرده بود اما برای کولر فیوز 20 گذاشته بود . دلیلش چیه؟؟
                          خب اگه کولر گازی باشه 20 آمپر بهتره
                          دوست عزیز تو ایران استاندارد خاصی نداریم ببین سیم 2.5 چند آمپر رو می شه ازش عبور داد البته چون سیم های 2.5 شرکت های مختلف با هم فرق می کنند بهتره تا امکان داره از فیوز آمپر کمتر استفاده کنیم
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

سیم های من هم 2.5 هست مگه سیم 2.5 تا 21 آمپر جواب نمیده.من کافه دارم،یه دستگاه قهوه ساز جدید گرفتم که جریان مصرفیش 12.7 آمپره،این مقدار با کلمپ، اهم متر کلمپی اندازه گرفتم. این دستگاه افت ولتاژ شدیدی ایجاد میکنه تو برق مصرفی،فیوز کنتر هم 32 آمپره، اول چرا با اشتراک 32 آمپر حتی زیر کنتور هم افت ولتاژ دارم، دوما راه حل این موضوع افت ولتاژ چیه؟
                            جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۰۹:۵۹ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
                              سیم های من هم 2.5 هست مگه سیم 2.5 تا 21 آمپر جواب نمیده.من کافه دارم،یه دستگاه قهوه ساز جدید گرفتم که جریان مصرفیش 12.7 آمپره،این مقدار با کلمپ، اهم متر کلمپی اندازه گرفتم. این دستگاه افت ولتاژ شدیدی ایجاد میکنه تو برق مصرفی،فیوز کنتر هم 32 آمپره، اول چرا با اشتراک 32 آمپر حتی زیر کنتور هم افت ولتاژ دارم، دوما راه حل این موضوع افت ولتاژ چیه؟
                              باسلام و عرض ادب احترام .....
                              ۱...سیم ۲.۵ ،،،۲۵ امپر می*دهد...یعنی برای ۲۵ امپر مجاز است ..
                              ۲...این ۲۵ امر در هوای آزاد می باشد ..اما اگر داخل لوله زیر کار ،،زیر
                              گچ باشد ...حداکثر جریان مجاز تا ۱۶ امپر است ....
                              ۳...اگر طول مسیر سیم یا کابل زیاد باشد ...باید سیم قویتر .مثلا ۴ یا
                              ،،۶ ،،استفاده کرد ..حداکثر افت ولت مجازازکنتور تامصرف
                              کننده نباید ّبیشتر از ۱۰ درصد باشد ،،،،
                              این*را میتوان.درهنگامیکه
                              دستگاه.روشن است با ولتمتر
                              اندازه گرفت، ،،،در غیر اینصورت باید سیم
                              قویتری استفاده شود ....
                              ۴ ..حداکثر تعداد سیمهای مجاز داخل لوله از ۴۰ درصد لوله برق نباید بیشتر شود ...یعنی ۶۰ درصد لوله برق باید خالی باشد ...تا سیمها
                              بتوانند خنک شوند.....برای سیم آلومینیم باید سطح مقطع را یک درجه اضافه کنیم..سیم ۴ به
                              جای ۲.۵ مسی..
                              جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۸:۴۸ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷.

دیدگاه

نتیجه ای می توان از برآیند تاپیک های به نظر ساده میایند مثل این تاپیک گرفت اینکه حتی یک سیم و موضوعات پیرامون هم از حقیقت امر میتواند خیلی پیچیده و دارای مباحث عمیق و بی انتها باشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X