اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق سه فاز-مشکلی عجیب و زیانبار (کمک فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق سه فاز-مشکلی عجیب و زیانبار (کمک فوری)

کلا برق سه فاز برای ساختمون مسکونی فکر کنم ایجاد درد سر میکنه!
    منم برق خونمون سه فاز رفتم مهندس بازی دربیارم! فاز تو فاز شد اما هیچی نترکید! فقط برق قطع شد!
    یه مشکل دیگه هم که پیش اومده اینه که برق خونه ما به این طورت تقسیم شده که 1 فاز پارکینگ و یه فاز برای پریز ها و یه فاز واسه کلید ها رفته
    پنل دم درب ایفون داره از فاز پارکینگ برق میگیره و پنل داخل منزل از فاز پریز ها
    الان حتی وقتی برق خونه رو کلا از طریق فیوز های مینیاتوری داخل منزل قطع میکنم باز پریز ها برق دارن و چرا پاور ایفون روشنه ولی کار نمیکنه و پریز ها هم جریان زیادی نمیدهند و فقط در حد روشن کردن چند لامپ نئون( در واقع چند فازمتر) جریان میدند
    حالا به نظر شما با این جریان کم خطر برق گرفتگی وجود خواهد داشت؟

دیدگاه

با این تفاسیر یعنی نول هم ولتاژ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقای پورکنده شما وقتی فیوز فازها و نول ها رو قطع میکنین باز هم برق دارین ؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : برق سه فاز-مشکلی عجیب و زیانبار (کمک فو&#158

نه!
        ولی وقتی فاز داخل منزل رو قطع میکنیم ولتاژ داریم! چون نمایشگر داخل منزل و پنل جلو درب به هم متصل هستند برق از این طریق وارد پریز ها میشه!
        در ضمن علی پور هستم

دیدگاه

درود
          دوست عزیز اگر ساختمان چاه ارت دارد ، نول را به ارت پل کنید
          در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
          شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

اول عذر خواهی از برادر علی پور به علت اشتباه در فامیلی شان

من که متوجه نشدم

اقای امین اگه جواب رو فهمیدین حتما برای ما هم بگین

دیدگاه

نظر دادن تو اینجور مواقع کار سختیه ! چون کلی دلیل ممکنه داشته باشه و تنها کسی هم که میتونه مشکل رو برطرف کنه ، اجرا کننده پروژه هست یا کسی که ریز به ریز تمام جزئیات رو بدونه..

متاسفانه اینگونه مشکلات اون هم توی خونه مسکونی به همین راهتی را حل نمیشه ، علتش هم اینه که کلی مسیر سیم کشی وجود داره و ممکنه هر کدوم از مسیر ها در یک ترکیب خاص دچار مشکل بشه..مثلا تا کلید اتاق و پریز اشپزخونه و لامپ اتاق خواب با هم کار نکنند ، هیچ مشکلی ایجاد نمیشه !

ولی در کل برای اون دوست عزیزی که این پروژه رو انجام داده ، از خداوند طلب صبر میکنم :mrgreen:

البته من تعجبم که شما که مهندس برقی چرا با این مشکل مواجه شدی ، قطعا خودتون بالاسر پروژه در تمامی لحظات نبودین..

پیشنهاد من :

اگر فقط یک واحد مشکل داره ، بهشون بگید به دلیل مشکل در سیم کشی ، یه مهلتی به شما بدن تا سیستم توزیع برق اونها رو به طور کلی چک کنید و مسیرهای مشکوک رو یا تعمیر کنید ، یا از نو سیم کشی کنید.

دیدگاه

راستی یه سوال دارم! ایا رد کردن سیم از تو خرطومی ها روش یا وسیله خاصی داره؟ من پدرم در اومد از توشون رد کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                  راستی یه سوال دارم! ایا رد کردن سیم از تو خرطومی ها روش یا وسیله خاصی داره؟ من پدرم در اومد از توشون رد کنم!
                  معمولا با فنر مخصوص اینکار انجامش میدند!
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    معمولا با فنر مخصوص اینکار انجامش میدند!
                    از کجا میشه گرفت؟!
                    قیمت ی عکسی چیزی دارین ازش؟
                    با تشکر

دیدگاه

از الکتریکی ها

دیدگاه

باسلام خدمت مهندس عزیزمون .امیدوارم مشکلتون حل شده باشه . اگه حل نشده منم چند توصیه دارم براتون .
                        1- حتما برای استفاده از برق سه فاز در یک واحد مسکونی نیاز به داشتن چاه ارت میباشد و باید حتما سیم نول ورودی واحد در پای کونتور با سیم ارت پل شود.
                        2- حتما مسیر های استفاده شده(داکت ها یا لوله های خرطومی) جهت هرفاز از کنتور تا مصرف کننده های اصلی کاملا مجزا بوده و سیم ارت نیز برای تمام پریز ها اعمال گردد.
                        3- باید پیش بینی شود که مسیر های فازها بهیچ وجه درجائی قرار نداشته باشد که با نشت آب احتمال نفوز آب به دو مسیر مجزا از فازها برسد .
                        4- بهیچ وجه اگر سیم نول و ارت پل نشده باشند نباید از فیوز برای نل استفاده شود .
                        5-چنانچه مصرف کننده سه فاز در واحد وجود داشته باشد بعد از نصب فیوز مجزا باید مسیر کاملا مجزا برای آن در نظر گرفته شود و هیچ مصرف کننده تک فاز دیگری از آن انشعاب گرفته نشود.
                        درپایان برای شما آرزوی موفقیت دارم .
                        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

ارت رو با نول پل کردن یعنی چی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                            باسلام خدمت مهندس عزیزمون .امیدوارم مشکلتون حل شده باشه . اگه حل نشده منم چند توصیه دارم براتون .
                            1- حتما برای استفاده از برق سه فاز در یک واحد مسکونی نیاز به داشتن چاه ارت میباشد و باید حتما سیم نول ورودی واحد در پای کونتور با سیم ارت پل شود.
                            2- حتما مسیر های استفاده شده(داکت ها یا لوله های خرطومی) جهت هرفاز از کنتور تا مصرف کننده های اصلی کاملا مجزا بوده و سیم ارت نیز برای تمام پریز ها اعمال گردد.
                            3- باید پیش بینی شود که مسیر های فازها بهیچ وجه درجائی قرار نداشته باشد که با نشت آب احتمال نفوز آب به دو مسیر مجزا از فازها برسد .
                            4- بهیچ وجه اگر سیم نول و ارت پل نشده باشند نباید از فیوز برای نل استفاده شود .
                            5-چنانچه مصرف کننده سه فاز در واحد وجود داشته باشد بعد از نصب فیوز مجزا باید مسیر کاملا مجزا برای آن در نظر گرفته شود و هیچ مصرف کننده تک فاز دیگری از آن انشعاب گرفته نشود.
                            درپایان برای شما آرزوی موفقیت دارم .
                            خوب فکر کنم مشکل اینجاست
                            1- بعد از اتمام کارهای لوله گذاری و سیم کشیهای مربوطه کارفرما تصمیم به گرفتن برق سه فاز برای واحد ها کرد که باعث شد ما مسیرهای برق اصلی از کنتور تا جعبه مینیاتوری ها رو با سیستم سه فاز تطبیق بدیم ( قرار قبلی برق تکفاز بوده)
                            2- این ساختمان دارای چاه ارت نبوده و برای آسانسور هم هیچ سیم ارتی تعبیه نشده ( این مورد هم به علت سهل انگاری سازنده و تاکید ایشان بر عدم نیاز این مورد اتفاق افتاد)
                            3- طبیعتا اتصالی میان نول و زمین نداشته ایم و نول ها هم در جعبه مینیاتوری دارای فیوز می باشند.
                            4- هر واحد دارای یک مصرف کننده سه فاز هست ( دستگاه تهویه مطبوع) و از مسیر منتهی به این دستگاه انشعابات تکفاز به پشت جعبه مینیاتوری های داخل واحد برده شده است.

مواردی که شما مطرح کردی رو من اطلاع نداشتم (پل کردن ارت و نول و عدم وجود مینیاتوری بر سر راه نول ) اگر ممکنه بیشتر این مسئله رو باز کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amingol
                              2- این ساختمان دارای چاه ارت نبوده و برای آسانسور هم هیچ سیم ارتی تعبیه نشده ( این مورد هم به علت سهل انگاری سازنده و تاکید ایشان بر عدم نیاز این مورد اتفاق افتاد)
                              جهت آسانسور ارت الزامی ه و اتش نشانی تاییدیه نمیده
                              حتی شرکت برق هم برای فروش کنتور اول به چاه ارت نگاه می کنه و توی قوانین نچندان جید پر کردن چاه ارت رو هم شرکت برق یه شرکت مخصوص معرفی میکنه

نوشته اصلی توسط amingol

3- طبیعتا اتصالی میان نول و زمین نداشته ایم و نول ها هم در جعبه مینیاتوری دارای فیوز می باشند.
                              نلو زمانی که کلید یا مینیاتوری اصلی دارای نول ه میشه ازش استفاده کرد
                              یهنی موقعی نول قطع شده که سهفاز قطع شده باشه
                              در غیر این صورت در برق 3 فاز به هیچ وجه نباید نول رو قطع کنید یا کلید سر راهش بزاریم

نوشته اصلی توسط amingol

4- هر واحد دارای یک مصرف کننده سه فاز هست ( دستگاه تهویه مطبوع) و از مسیر منتهی به این دستگاه انشعابات تکفاز به پشت جعبه مینیاتوری های داخل واحد برده شده است.
                              دستگاه سه فازه برق تکفاز براش بردی :redface:

نوشته اصلی توسط amingol
                              مواردی که شما مطرح کردی رو من اطلاع نداشتم (پل کردن ارت و نول....
                              ارت رو به نول زمانی که سیستم ارت نیاز داشته باشه پل می کنن
                              توی انشعابات مسکونی نیاز به این کار نیست و توی ترانس هوایی یا زمینی این کار رو انجام دادن
                              برای اطلاعات بیشتر به انتهای کتاب " مبحث 13 مقررات ملی ساختمان " رجوع کنید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با تایید نظر دوستان منم مطلبی به ذهنم رسید شاید مفید باشه و اون هم -قطعی نول کنتور و ایجاد اتصالی فاز به فازه که سبب افزایش ولتاژ فاز سالم می شه. این اتقاق ممکنه وقتی که نول ضعیف باشه یعنی قاومتش زیاد باشه یا اتصال موثر نباشه اتفاق بیفته.به نظر من یه چاه ارت بزنی و نول رو ارت کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X