سلام من میخواستم کمک کنید که یه کلید استارت استپ که به یه کنتاکتور فرمان میده و به یه کنترل فاز فرمان وصل شده اگر کسی نقشه ایی راهنمایی داره لطف کنه نمی تونم راه اندازی کنم
شما میخواین یه مدار Start - Stop ساده داشته باشین؟ به همراه کنترل فازتون؟
یه سری به مطالب این وبلاگ بزنید بهتون کمک میکنه
http://bargh-gh.blogfa.com/post-7.aspx
اگه کنترل فاز خریدین و کاتالوگشو در اختیار دارید اینجا لینک بدین تا دوستان بتونند بهتر راهنمائی بکنند.
سلام من کنترل فاز خریدم و با اون مشکلی ندارم خروجیشو میدونم ولی کلید استارت استپ نمیدونم که چگونه باید وصل کنم به طور مثال خروجی کنترل فاز رو به کدام پایه بدم و کدام پایه ها مشترک است و کدوم پایه به کنتاکتور وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
برقی را که میخواهی به کنتاکتور بدی رو اول بده به یکی از کنتاکتهای STOP و از اون یکی کنتاکتش بده به کنتاکت STRAT و از اون یکی کنتاکت Start بده به برق کنتاکتورت
کافیه شما تیغه NO از کنترل فاز رو با مسیر اصلی فرمان سری کنید
1- از خروجی فیوز یا مینیاتوری فرمان به پیچ شماره 95 کلید بیمتال وصل کنید
2- پیچ شماره 96بیمتال رو به پیچ شماره 11 کلید Stop وصل کنید
3- پیچ شماره 12 کلید Stop رو به پیچ شماره 15 رله کنترل فاز وصل کنید
4- پیچ شماره 18 رله کنترل فاز رو به پیچ شماره 23 کلید Start وصل کنید
5- پیچ شماره 24 کلید Start رو به A1 کنتاکتور وصل کنید و A2 کنتالکتور رو به نول وصل کنید
6- فراموش نکنید که تیغه NO کنتاکتور(14-13) را به عنوان نگهدارنده با کلید Start موازی کنید
برای نمونه گیری از سه فاز و وصل به رله کنترل فاز حتما سر راه سه فاز یک کلی مینیاتوری سه فاز 6 آمپر یا و یا ترجیحا یک فیوز سه فاز 6 آمپر قرار بدین
این هم تصویری که تقریبا نحوه اتصال رو شرح میده (از سایت شرکت شیوا امواج)
برقی را که میخواهی به کنتاکتور بدی رو اول بده به یکی از کنتاکتهای STOP و از اون یکی کنتاکتش بده به کنتاکت STRAT و از اون یکی کنتاکت Start بده به برق کنتاکتورت
اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم
سلام و خسته نباشید
میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ؟
نحوه سیم کشی کلید start و stop
سلام میخواستم مداری وصل کنم اما هر چه سرج میکنم راهش را پیدا نمیکنم لطفا اگر میتوانید کمک کنید مخزن آبی که یک شناور دارد و با تغییر سطح آب دو اتصال جیوه مایع که یکی طوری تنظیم شده که دائم وصل و دیگری وقتی منبع آب پر میشود اتصال دارد و باید از آن برای قطع کردن استفاده نمود حال نمیدانم این چهار سیم را به کدام قسمت کنتاکتور 32 وصل کنم لطفا یاری کنید ممنون
سلام
برای کاری نیاز دارم که ورودی برق بصورت فاز و نول کاملا مشخص باشه البته برق تک فازه .
آیا دستگاه کنترل فاز این کار را انجام میده یعنی از هر طرف فاز و نول بدی اونطرف بصورت مشخص فاز و نول را میده؟ قیمتش چقدره ؟
ممنون
دیدگاه