اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش برق ساختمان

نوشته اصلی توسط afraelectric
    دوباره برسی نمایید

با تشکر
    ممنون مهندس
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
      دو تا سوال دارم :
      1 - رله ( ولتاژ - جریان ) چیست ؟ کارش چیست ؟ ( لطفا به همراه عکس باشد )
      2 - برای تجهیزات BMS بهتر نیست برای کاهش اثر نویز از کابل کراس استفاده شود ؟
      :read:
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

چه نوع رله ای ؟؟؟

شاید بیشتر از 100 نوع داریم

نوشته اصلی توسط goldperson2005

::
        کابل کراس چیه ؟؟؟؟
        همچین کابلی نداریم
        میشه یه توضیحی بدی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
          سلام
          دو تا سوال دارم :
          1 - رله ( ولتاژ - جریان ) چیست ؟ کارش چیست ؟ ( لطفا به همراه عکس باشد )
          رله بیشتر تو بحث الکترونیک کاربرد داره تا در برق ساختمان
          برای اطلاعات بیشتر در رابطه با سیستم اتوماسیون هوشمند بهتره این مقاله رو کامل بخونید طریقه سیم کشی و توضیحات کامل وجود داره
          www.mh-bems.com/cpanel/video/wtd45b45eletyq45f25upx3q587906.pdf

با تشکر
          Im an ELECTRICIAN not a MAGICIAN
          وب سایت : www.afraelectric.ir

دیدگاه

با سلام.من تازه با این سایت آشنا شدم.در ضمن من فارغ التحصیل رشته برق قدرت هستم که تازه از خدمت سریازی فارغ شدم.میخواستم در زمینه برق ساختمان فعالیت کنم.من خیلی وقته در زمینه رشته خودم کار نکردم و تقریبا میشه گفت خیلی چیزارو فراموش کردم.اگه میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم و چه چیزایی باید بلد باشم و چه چیزایی باید یاد بگیرم.اگه میشه منابع و نرم افزارهای مرتبط و همچنین آموزش نزم افزارها رو بهم بگین.در زمینه برق ساختمان چه فاکتورهایی لازمه؟در زمینه سیم نحوه سیم کشی و روشنایی و خیلی چیزای دیگه که توی ساخمانها باید انجام داد و قیمتها
            ممنون میشم اگه کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahbod6400
              با سلام.من تازه با این سایت آشنا شدم.در ضمن من فارغ التحصیل رشته برق قدرت هستم که تازه از خدمت سریازی فارغ شدم.میخواستم در زمینه برق ساختمان فعالیت کنم.من خیلی وقته در زمینه رشته خودم کار نکردم و تقریبا میشه گفت خیلی چیزارو فراموش کردم.اگه میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم و چه چیزایی باید بلد باشم و چه چیزایی باید یاد بگیرم.اگه میشه منابع و نرم افزارهای مرتبط و همچنین آموزش نزم افزارها رو بهم بگین.در زمینه برق ساختمان چه فاکتورهایی لازمه؟در زمینه سیم نحوه سیم کشی و روشنایی و خیلی چیزای دیگه که توی ساخمانها باید انجام داد و قیمتها
              ممنون میشم اگه کمکم کنید
              اگر فارغ التحصیل برق قدرت هستید اصلا به قکر ورود به برق ساختمان نباشید چون 90د درصد کار در برق ساختمان تجربه هست بعد تحصیلات .
              برای شروع میتوانید در سازمان فنی و حرفه ای ثبت نام کنید و دوره برق ساختمان رو طی کنید یا اموزشگاه های خصوصی معتبر که مدرک مستقیم از سازمان فنی و حرفه ای صادر میکنند . سپس نیاز به 1 سال کار در کنار فرد با تجربه را دارید تا اصول و قواعد برقکاری رو به درستی یاد بگیرید . بعد از گذراندن این مراحل میتوانید وارد بازار کار بشید . که سختی های خودش رو داره اگر بخواهید بصورت پیمانکار مشغول بکار بشید .برای گرفتن کار های بزرگ و پروژه هم نیاز به اعتبار و رزومه قوی دارید
              Im an ELECTRICIAN not a MAGICIAN
              وب سایت : www.afraelectric.ir

دیدگاه

پس میگید من چیکار کنم آخه؟؟؟؟ :cry:

دیدگاه

سلام
                  راستش من میخوام برق ساختمان رو از صفر شروع کنم . اگر ممکنه برای من کتاب و پی دی اف هایی رو پیشنهاد کنید.
                  ممنون

دیدگاه

با سلام
                    نوشته اصلی توسط lvl_ostad
                    سلام
                    راستش من میخوام برق ساختمان رو از صفر شروع کنم . اگر ممکنه برای من کتاب و پی دی اف هایی رو پیشنهاد کنید.
                    ممنون
                    نشریه 110 : http://www.idec-group.com/filedl/61-code110.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                      کابل کراس چیه ؟؟؟؟
                      همچین کابلی نداریم
                      میشه یه توضیحی بدی

با سلام به شما استاد گرامی
                      کابل کراس عملا در بیرون وجود خارجی ندارد بلکه در عمل به نحوه چینش کابل های شبکه(منظورم هشت رشته کابل شبکه) در یک آرایش خاص کراس گفته میشود مثلا فرض کنید بخواهیم دو عدد سویچ و یا هاب و یا دوکامپیوتر را به هم وصل کنیم از این کابل استفاده میشود و برای اتصال کامپیوتر ها به سویچ یا هاب از کابل مستقیم استفاده میسه در لینک زیر آرایش هر دو کابل قرار داده شده
                      [http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/out2.gif]
                      همه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afraelectric
                        رله بیشتر تو بحث الکترونیک کاربرد داره تا در برق ساختمان
                        برای اطلاعات بیشتر در رابطه با سیستم اتوماسیون هوشمند بهتره این مقاله رو کامل بخونید طریقه سیم کشی و توضیحات کامل وجود داره
                        www.mh-bems.com/cpanel/video/wtd45b45eletyq45f25upx3q587906.pdf

با تشکر
                        اقا دستت درد نکنه خیلی خوب بود

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان و بزرگواران خودم...در خصوص طراحی تابلو های برق و کنتور های ساختمانی اگه میشه منو راهنمایی کنین
                          سیستم های کلید پریز و سیستم روشنایی و اعلام حریق رو با اتوکد طراحی میکنم و مشکلی ندارم ... عمده اشکال و ضعف من در طراحی تابلوهاست

دیدگاه

سلام,خسته نباشید,من یه سنسور چشمی راه پله خریدم 360 درجه 3 سیمه,میخواستم یه توضیح بدید طریقه وصل سیمها چه جوریه و این که باید از کلید وصل کرد یا از لامپ؟
                            (برای 1واحد هست)
                            دیدگاه

خودم فهمیدم!!!
                              مرسی از پاسخ گویی سریع!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soa
                                سلام
                                یه سوال داشتم در مورد سیستم برق کشی ساختمون
                                یه پارتمانی هست که واقعا سیم کشش معلوم نیست چی کار کرده
                                به این صورت که وقتی که فیوزهای مینیاتوری وصل هستند که خوب،مشکلی نیست
                                ولی شما فرض کنید که می خوایم برق یه تیکه خونه رو(مثلا آشپزخونه)رو قطع کنیم
                                به محض اینکه فیوز اون قسمت رو قطع می کنیم برق اون قسمت دو فاز میشه
                                یعنی هم فاز و هم نول دوشاخه ها به صورت فاز دی میان
                                واقعا نمی دونم چی کار کرده؟
                                کسی در این مورد چییزی به ذهنش نمی رسه کمک کنه که چرا این طوری می شه؟
                                تا حالا کسی به همچین چیزی برخورد کرده؟
                                سیم کش شما فاز رو مستقیم داده و نول رو به فیوز برده و از فیوز پخش کرده به اتاقها
                                راحتترین کار برای شما اینه که از خود کنتور فاز و نول رو باهم عوض کنی تا مشکل کل ساختمانت حل شه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X