اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برق ساختمان

با سلام.من تازه با این سایت آشنا شدم.در ضمن من فارغ التحصیل رشته برق قدرت هستم که تازه از خدمت سریازی فارغ شدم.میخواستم در زمینه برق ساختمان فعالیت کنم.من خیلی وقته در زمینه رشته خودم کار نکردم و تقریبا میشه گفت خیلی چیزارو فراموش کردم.اگه میشه من رو در این مورد راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم و چه چیزایی باید بلد باشم و چه چیزایی باید یاد بگیرم.اگه میشه منابع و نرم افزارهای مرتبط و همچنین آموزش نزم افزارها رو بهم بگین.در زمینه برق ساختمان چه فاکتورهایی لازمه؟در زمینه سیم نحوه سیم کشی و روشنایی و خیلی چیزای دیگه که توی ساخمانها باید انجام داد و قیمتها
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

پاسخ : برق ساختمان

چرا هیچکی جواب نمیده؟ :cry:

دیدگاه

خوب سوالتون خیلی کلی هست
      اول اینکه تو برق ساختمون خبری نیست اگر وارد این کار نشدید بهتره منصرف بشید برید سراغ کارهای بهتر
      برق ساختمان جز اعصاب خردن شدن چیزی نداره
      ولی به هر حال برای شروع اقدام به یادگیری اتوکد الکتریکال و eplan کنید
      نقشه های تاسیسات الکتریکی را تهیه کنید و ومطالعه کنید زیاد پیچیده نیست
      نشریه 110 را مطالعه کنید یک دید کلی از کار به شما میده
      و در پایان بهترین کار این است که سراغ پروژه های در حال اجرا برید و از نزدیک روند کار را مشاهده کنید
      قیمت ها هم که شهر به شهر فرق میکنه
      قیمت ها ممکن است به صورت ایتمی یا متری یا واحدی داده شود
      در ایتمی قیمت هر قسمت کار جداگانه محاسبه میشود به فرض به ازای هر متر لوله مصرفی فلان قدر یا به ازای هر متر سیم 1.5 فلان قدر
      متری هم که بر حسب متراژ ساختمان و نوع کاربری از حدود 2500 تومان تا 5000 متفاوت است
      باز هم سوالی داشتید بپرسید تا واضح تر بگم

دیدگاه

با سلام
        من هم با جناب telmak کاملا موافقم کلا برق ساختمون یک کاری فنی به حساب نمیاد (البته به غیر از قوطی گزاشتن)و به قول ایشون چیزی جز اعصاب خوردی و خیلی معذرت میخوام حمالی نداره به نظر من اگر از همین الان با کمترین حقوق برید سمت برق صنعتی خیلی بهتره چون تو ایران خیلی جای کار داره از کابل کشی بگیرید تا کار با PLC !
        البته میتونید توی اجرای سیستم های امنیتی مثل دوربین و دزدگیر و اعلام حریق و... هم کار کنید که خوب بیشتر فعالیت تو این حوزه هم فقط حکم نصاب رو داره و به نسبت پول خوبی توش هست .

دیدگاه

telmak جان ممنون از راهنماییت.میشه یک مرجع یا کتاب برای آموزش اتوکد الکتریکال و eplan بهم معرفی کنید که ساده و راحت آموزش داده باشه؟اگه بخوام یک شرکت در این زمینه تاسیس کنم مثلا شرکت پیمانکاری،باید چه کارهایی انجام بدم؟لطفا راهنماییم کنید.
          در مورد نصب و بازاریابی تجهیزات و د
          آقا mojtaba من چطوری میتونم توی برق صنعتی فعالیت داشته باشم؟از کجا باید شروع کنم؟توی اجرای سیستم های امنیتی مثل دوربین و دزدگیر و اعلام حریق و... چطوری میتونم فعالیت داشته باشم؟بازاریابی بهتره یا نصب؟چقدری توش پوله؟ :biggrin:

دیدگاه

telmak جان ممنون از راهنماییت.میشه یک مرجع یا کتاب برای آموزش اتوکد الکتریکال و eplan بهم معرفی کنید که ساده و راحت آموزش داده باشه؟اگه بخوام یک شرکت در این زمینه تاسیس کنم مثلا شرکت پیمانکاری،باید چه کارهایی انجام بدم؟لطفا راهنماییم کنید.
            آقا mojtaba من چطوری میتونم توی برق صنعتی فعالیت داشته باشم؟از کجا باید شروع کنم؟توی اجرای سیستم های امنیتی مثل دوربین و دزدگیر و اعلام حریق و... چطوری میتونم فعالیت داشته باشم؟بازاریابی بهتره یا نصب؟چقدری توش پوله؟
            کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahbod6400
              آقا mojtaba من چطوری میتونم توی برق صنعتی فعالیت داشته باشم؟از کجا باید شروع کنم؟توی اجرای سیستم های امنیتی مثل دوربین و دزدگیر و اعلام حریق و... چطوری میتونم فعالیت داشته باشم؟بازاریابی بهتره یا نصب؟چقدری توش پوله؟
              کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad:
              سلام دوست عزیز
              ببنید ظاهرا کتاب و مرجع مناسبی برای اموزش اتوکد الکتریکال ,eplan نیست ولی دوره های اموزشی برای این کلاس ها برگزار میشود البته من نمیدونم شما کدام شهر هستید؟
              ثبت و تاسیس شرکت هم کار خاصی نداره شاید بشه نهایتش با 20 تومن هم یک شرکت ثبت کرد مهم رتبه بندی شرکته
              ولی یک نکته بسیار مهم
              از هرچیزی مهمتر تو کار پیدا کردن مشتری و بازار کار هست حالا من به فرض بیام کلی خرج و مخارج یک دفتر کار بزنم سال به سال نتونم یک پروژه بگیرم اونوقت چه فایده؟
              پس بهترین کار این است شما یک مدت در شرکت اجرایی که در زمینه فعالیت مورد علاقه شما هستند مشغول به کار شوید و از نزدیک هم با نحوه کار هم برخورد با مشتری و خیلی موارد دیگر را ببینید
              پس متوجه شدید که برای موفقیت تو کار فقط داشتن اطلاعات فنی کافی نیست و به خیلی موارد دیگر هم نیاز است.
              در مورد بازاریابی که اصلا به هیچ وجه توصیه نمیکنم
              شاید در مواردی در شهر های بزرگ در امد بازاریاب در زمینه دوربین فوق فوقش به 500 تومن برسه (گول این اگهی های تبلیغاتی که درامد های میلیونی میدهند رو نخورید.تازه شاید همین یکی دو ماه اول هم 100 تومن هم نتونید بازاریابی کنید) ولی اصلا این کار به دردسرش نمیصرفه مخصوصا برای شما که لیساس برق قدرت دارید
              در کل کارهای بسیار مناسبتری برای یک برق قدرتی پیدا میشود و به نظر من نصب دوربین و بازاریابیش جز اتلاف وقت چیزی عایدتون نمیکنه و فقط به درد دوران دانشجویی میخوره تمام
              تمام این مواردی که گفتم حاصل تمامی تجربیاتم بود و تمامی این راه ها رو من طی کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X