سلام اگر فاز را از یک کنتر و نول را از یک کنتر دیگر بگیریم . ایا هزینه در کنتر محاسبه نمی شود ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فاز از یک کنتر و نول ای یک کنتر دیگر
Collapse
X
-
پاسخ : فاز از یک کنتر و نول ای یک کنتر دیگر
با سلام
نوشته اصلی توسط asayesh2سلام اگر فاز را از یک کنتر و نول را از یک کنتر دیگر بگیریم . ایا هزینه در کنتر محاسبه نمی شود ؟
خوب الان با این کاری که گفتین ولتاژ که همیشه سر کنتور هست چیزی که منجر به شمارش کنتور میشه چرخش دیسک هست که اون هم در اثر تقابل دو میدا ولتاژ و جریان هست پس تا وقتی که از یک کنتور جریان عبور نکنه دیسک نمیچرخه و شمارشی هم انجام نمیشه ف تو این حالت شمارش تو کنتور انجام میشه که فاز از خروجی اون کنتور گرفته شده .
من از همین قضیه استفاده کردم ، تو یه سه واحدی یه پمپ آب داریم ، یه تابلو گزاشتم سه تا فرمان ، تو هر واحد یه فرمان هر واحدی که پمپ رو روشن میکنه جریان پمپ از خروجی کنتور همون واحد تامین میشه (در این حین به واحد های دیگه اجازه فرمان روشن یا خاموش شدن داده نمیشه تا اینکه واحد فرمان دهنده پمپ رو خاموش کنه). تو تابلوش از همین قضیه استفاده کردم ، یعنی یه نول بردم مستقیم سر پمپ و سه تا فاز رو هم بردم سر سه تا کنتاکتور بعد خروجی اون سه تا رو دادم به هم و بعد وصل کردم به پمپ .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط asayesh2سلام اگر فاز را از یک کنتر و نول را از یک کنتر دیگر بگیریم . ایا هزینه در کنتر محاسبه نمی شود ؟
اصلا فاز رو از کنتور و نول رو از زمین بگیر باز هم چون جریان داره از فاز و از ترانس جریانی که در فاز وجود داره عبور می کنه تاثیری نداره
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba_led
من از همین قضیه استفاده کردم ، تو یه سه واحدی یه پمپ آب داریم ، یه تابلو گزاشتم سه تا فرمان ، تو هر واحد یه فرمان هر واحدی که پمپ رو روشن میکنه جریان پمپ از خروجی کنتور همون واحد تامین میشه (در این حین به واحد های دیگه اجازه فرمان روشن یا خاموش شدن داده نمیشه تا اینکه واحد فرمان دهنده پمپ رو خاموش کنه). تو تابلوش از همین قضیه استفاده کردم ، یعنی یه نول بردم مستقیم سر پمپ و سه تا فاز رو هم بردم سر سه تا کنتاکتور بعد خروجی اون سه تا رو دادم به هم و بعد وصل کردم به پمپ .همه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط esafb52با سلام دوست عزیز میشه یه کم بیشتر این روش رو توضیح بدین(جالب بود)!اگه امکانش هست با مدار + توضیح باشه عالیه
ولی درکل خیلی ساده بود مهم ایده اش بود که میخواستیم هر کی خواست پمپ رو روشن کنه پولشو خودش بده !
کلا ، سه تا کنتاکتور d18 ، سه تا رله 12 ولت دوبل ، یه ترانس 12 ولت 1 آمپر ، یه پل دیود 1 آمپر ، سه تا لامپ سیگنال ، سه تا استوپ استارت (تو یه قاب تر تمیز نقلی) سه تا لامپ 12 ولت برای هر کدوم از این فرمان ها که هر وقت پمپ روشن شد به همه بگه که پمپ روشنه ، یه کابل 12 رشته 0.6 به مقدار کافی .
مدار فرمانمون با 12 ولت بود و هر استارت و استوپ به یکی از رله ها فرمان میداد و اون رله هم کنتاکتور مربوطه رو روشن و اون هم پمپ (1 اسب) رو روشن میکرد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid_njf نمایش پست هاسلام ، یه سوال دیگه من دارم
اگر فاز از کنتر 1 گرفته شود و نول از کنتر 2 هزینه برای کنتر 1 محاسبه میگردد یا کنتر 2 ؟ و آیا این کار مشکلی برای سایر دستگاه های متصل به برق و یا حتی کنترها ایجاد میکند یا خیر ؟؟
لطفا در صورت اطمینان از پاسخ، جواب دهید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط آریو نمایش پست هاسلام
دوستان چطوری میشه آمپر رو از فاز جدا کرد؟
با سیم چین!!!◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid_njf نمایش پست هاسلام ، یه سوال دیگه من دارم
اگر فاز از کنتر 1 گرفته شود و نول از کنتر 2 هزینه برای کنتر 1 محاسبه میگردد یا کنتر 2 ؟ و آیا این کار مشکلی برای سایر دستگاه های متصل به برق و یا حتی کنترها ایجاد میکند یا خیر ؟؟
لطفا در صورت اطمینان از پاسخ، جواب دهید.
اگر فازازکنتور 1 و نول ازکنتور 2 گرفته شود برق مصرفی برای کنتور 1 محاسبه خواهد شد. چون ورودی برق شهر به گراند وصل است. حتی اگر شما اگر فاز را از یک کنتور و بجای نول ازلوله آب هم استفاده کنید، با برق مصرفی از کنتوری محاسبه می شود که ازفاز آن استفاده شدهاست.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba_led نمایش پست هابا سلام
خوب نول که یدونه بیشتر نیست . چیزی که کنتور محاسبه میکنه میزان مصرف انرزی الکتریکی یا کیلوات ساعت هست و این یعنی : ولتاژ * جریان * زمان تقسیم بر واحد زمان
خوب الان با این کاری که گفتین ولتاژ که همیشه سر کنتور هست چیزی که منجر به شمارش کنتور میشه چرخش دیسک هست که اون هم در اثر تقابل دو میدا ولتاژ و جریان هست پس تا وقتی که از یک کنتور جریان عبور نکنه دیسک نمیچرخه و شمارشی هم انجام نمیشه ف تو این حالت شمارش تو کنتور انجام میشه که فاز از خروجی اون کنتور گرفته شده .
من از همین قضیه استفاده کردم ، تو یه سه واحدی یه پمپ آب داریم ، یه تابلو گزاشتم سه تا فرمان ، تو هر واحد یه فرمان هر واحدی که پمپ رو روشن میکنه جریان پمپ از خروجی کنتور همون واحد تامین میشه (در این حین به واحد های دیگه اجازه فرمان روشن یا خاموش شدن داده نمیشه تا اینکه واحد فرمان دهنده پمپ رو خاموش کنه). تو تابلوش از همین قضیه استفاده کردم ، یعنی یه نول بردم مستقیم سر پمپ و سه تا فاز رو هم بردم سر سه تا کنتاکتور بعد خروجی اون سه تا رو دادم به هم و بعد وصل کردم به پمپ .
دیدگاه
دیدگاه