سلام.در صورتی که صاعقه به آنتن برخورد کنه ممکنه به دستگاه گیرنده یا تلویزیون آسیب وارد بشه .برای جلوگیری از اون چه کار باید کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خطر برخورد صاعقه با آنتن برای دستگاه گیرنده و تلویزیون
Collapse
X
-
پاسخ : خطر برخورد صاعقه با آنتن برای دستگاه گیرنده و تلویزیون
نوشته اصلی توسط رحمت زحمتسلام.در صورتی که صاعقه به آنتن برخورد کنه ممکنه به دستگاه گیرنده یا تلویزیون آسیب وارد بشه .برای جلوگیری از اون چه کار باید کرد؟
-
منظورت از انتن خفاشی چیه ؟ یه کم بیشتر توضیح میدی ؟
ببین کم پیش میاد که رعد و برق انتن خونه هارو بزنه اگه خونه ویلایی باشه که اصلا
اگه این طور بود که رعد و برق همش انتن ها رو بزنه الان برج میلاد تهران باید تا حالا سوخته بود
چون بالای ان یه انتن با ارتفاع حد اقل 20 متر نصب شده
من یادم هست که تو یجایی خونده بودم در مزارع کشاورزی که رعد و برق زیاد هست از یک میله بلند مسی به نام برق گیر استفاده میکنند که رعد و برق رو جذب کنه
رعد و برق نمیاد یه انتن 1 متری رو بزنه مگر در مواقع خاص
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
3A(HD) PS
دیدگاه
-
منظورت از انتن خفاشی چیه ؟
ببین کم پیش میاد که رعد و برق انتن خونه هارو بزنه
می خوام بدونم به گیرنده آسیب می زنه یا نه؟چطور میشه جلوگیری کرد.(البته 3 ،4 متر بالاتر از یک ساختمون یک طبقه بود)خدایا نمی گویم دستم را بگیر .... عمریست گرفته ای ..... مبادا رها کنی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohsen++اتصال بدنه آنتن به زمین ( گراند کردن بدنه آنتن ) و همچنین جدا کردن کابل آنتن از تلویزیون هنگام وضعیت بد جوی ( رعدو برق ) میتونه موثر باشه
اگر منظورتون ارت هست که 2 تا اشکال هست . اولا الان تو ایران اکثر خونه ها چاه ارت و سیم کشی لازم رو ندارن . ثانیه اگه هم داشته باشن که تو بعشی شهرها اجباری هست چاه ارت توانایی جذب جریان های نشتی نسبتا کم رو داره اما دیگه نمیتونه چند هزار یا حتی چند میلیون ولت برخورد صاعقه رو جذب کنه .
ثانیا تصال انتن به هر چیز فلزی دیگه ای تو گیرندگیش تاثیر خیلی بدی میذاره . طرف کلی زحمت کشیده انتن رو با اون شکل خاصش طراحی کرده حالا با اتصالش به گراند یا ارت یا هرچیز دیگه ای تمام پارامتر های انتن رو تغییر میده !!
دیدگاه
-
اولا منظور شما از گراند چیه ؟!
اگر منظورتون ارت هست که 2 تا اشکال هست . اولا الان تو ایران اکثر خونه ها چاه ارت و سیم کشی لازم رو ندارن . ثانیه اگه هم داشته باشن که تو بعشی شهرها اجباری هست چاه ارت توانایی جذب جریان های نشتی نسبتا کم رو داره اما دیگه نمیتونه چند هزار یا حتی چند میلیون ولت برخورد صاعقه رو جذب کنه .
ثانیا تصال انتن به هر چیز فلزی دیگه ای تو گیرندگیش تاثیر خیلی بدی میذاره . طرف کلی زحمت کشیده انتن رو با اون شکل خاصش طراحی کرده حالا با اتصالش به گراند یا ارت یا هرچیز دیگه ای تمام پارامتر های انتن رو تغییر میده !!خدایا نمی گویم دستم را بگیر .... عمریست گرفته ای ..... مبادا رها کنی
دیدگاه
-
نصب فیوز هم فکر کنم خوب باشه
Sometimes to get more best things
3A(HD) PS
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ahmadreza.Pاگه این طور بود که رعد و برق همش انتن ها رو بزنه الان برج میلاد تهران باید تا حالا سوخته بود
چون بالای ان یه انتن با ارتفاع حد اقل 20 متر نصب شده
من یادم هست که تو یجایی خونده بودم در مزارع کشاورزی که رعد و برق زیاد هست از یک میله بلند مسی به نام برق گیر استفاده میکنند که رعد و برق رو جذب کنه
رعد و برق نمیاد یه انتن 1 متری رو بزنه مگر در مواقع خاص
در ضمن همیشه رعد و برق از سمت آسمان به زمین نیست! بعضی وقتام از زمین به آسمان میزنه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط رحمت زحمتسلام.در صورتی که صاعقه به آنتن برخورد کنه ممکنه به دستگاه گیرنده یا تلویزیون آسیب وارد بشه .برای جلوگیری از اون چه کار باید کرد؟
معمولن در ساختمان هایی با ارتفع کم خیلی بعید که صاعقه با اون برخورد کنه
ولی در ساختمان های بلند از صاعقه گیر استفاده می کنن که صاعقه قبل از برخورد به آنتن و ساختمان و .... به اون برخورد کنه
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط کیانفیوز ؟؟ چطوری ؟؟
نوشته اصلی توسط arvinfxدوست گرامی برج میلاد همیشه با رعد و برق قشنگه :icon_razz: نمیدونم شما کجایی ولی جایی که من هستم برج میلاد کاملا معلومه و موقع دگرگونی هوا مرتب ساعقه بهش میزنه خیلی زیباست :redface:
در ضمن همیشه رعد و برق از سمت آسمان به زمین نیست! بعضی وقتام از زمین به آسمان میزنه!Sometimes to get more best things
3A(HD) PS
دیدگاه
دیدگاه