برای سیمکشی احتیاج به فنر 50 متری و یا بزرگتر دارم ظاهرا پیدا نمیشه اگر دوستان مکانی در تهران سراغ دارند لطفا معرفی کنند.. آیا امکان داره دو تا فنر سیمکشی 30 متری رو بهم وصل کرد و استفاده کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فنر سیمکشی
Collapse
X
-
پاسخ : فنر سیمکشی
سلام .نمی دونم اینی که می خای وجود داره یا نه ولی می دونم که میتونی سر یکی رو با ته یکی دیگه ببری و با چسب لنت به هم وصل کنی.البته 30 سانت روی هم قرار بده بعد چسب بزن.من خودم این کارو کردم.البته فنرش کوچیکتر بوده :nice:خدایا نمی گویم دستم را بگیر .... عمریست گرفته ای ..... مبادا رها کنی
-
50 متر - معمولا زیاده - هیچ جا هم پیدا نمیشه فکر کنم ، چون هیچ وقت فاصله دو نقطه تو برقکشی به فنر 50 نیاز نداره ، ولی اگ واقعا نیاز داری، فنرهای دوبل دیدم که : دو سرشون آهنربا داره (قوی) به اینصورت که تا جایی که جا داره از یه طرف یه فنر رو میفرستن داخل، بعدش از اون طرف لوله ا-ونیکه فنر رو میفرستن داخل> فنر رو میگیره(جذب میکنه) بعد میکشنش بیرون !!! این رو دیدم ، ولی فنر 50 متری نه - ندیـــــــــــــــــدم @[img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]
دیدگاه
-
والا به نظره من اگه بتونی فنره 50 متری جور کنی بازم به دردت نمیخوره چون یا نمیتونی کامل از داخل لوله رد کنی و یا مطمئنن اگه رد بشه بعدش سیم یا کابلت عمرا رد بشهoo:
پس بهترین راه اینه که هر 20 متر،20 متر لوله هاتو قطع کنی و با فنر 20 متری سیمو رد کنی دوباره لوله هارو چسب بزنی، اینجوری که خیلی راحت تری عزیز!
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohammad751برای سیمکشی احتیاج به فنر 50 متری و یا بزرگتر دارم ظاهرا پیدا نمیشه اگر دوستان مکانی در تهران سراغ دارند لطفا معرفی کنند.. آیا امکان داره دو تا فنر سیمکشی 30 متری رو بهم وصل کرد و استفاده کرد؟
بدلیل اینکه بیشتر از 20 متر قابل رد شدن نیست و از ته غنر نمیشه فشار وارد کرد
راه حل
1- اگر پروژه طوری ه که الان قابلیت این رو داره در فاصله های حداکثر 19 متری دریچه بازدید نصب بشه (این کار برای بعد هم بدرد می خوره ) دریچه های بازدید رو اجرا کنید
2- یه جا ما با فاصله 65 متری به همین مشکل برخورد کردیم اگه یه شابلون شبیه قیف ایجاد کنی و یه ریسمان (بهتره که چیزی مثل نخ های که به کارتن شیرینی می بندن ) به اون وصل کنی و از اون سر دیگه رو با جارو برقی بکشی نخ عبور کرده :mrgreen:
با این روش من حدود 60-70 تا با فواصل بین 45 تا 65 متر رو رد کردم (البته لوله خرطومی نبودن و اتصالات درست اجرا شده و لوله شکستگی نداشت )
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سعید باقرانیعموما این فنر ها از 20 متر بالاتر نیستن
راه حل
1- اگر پروژه طوری ه که الان قابلیت این رو داره در فاصله های حداکثر 19 متری دریچه بازدید نصب بشه (این کار برای بعد هم بدرد می خوره ) دریچه های بازدید رو اجرا کنید
2- یه جا ما با فاصله 65 متری به همین مشکل برخورد کردیم اگه یه شابلون شبیه قیف ایجاد کنی و یه ریسمان (بهتره که چیزی مثل نخ های که به کارتن شیرینی می بندن ) به اون وصل کنی و از اون سر دیگه رو با جارو برقی بکشی نخ عبور کرده :mrgreen:
با این روش من حدود 60-70 تا با فواصل بین 45 تا 65 متر رو رد کردم (البته لوله خرطومی نبودن و اتصالات درست اجرا شده و لوله شکستگی نداشت )
دیدگاه
-
راه حل
بیهوده متاز
مقصدمان خاک است
- تشکرها 1
دیدگاه
-
اقا من یه رفیق دارم که فنر رو خودش ساخته اما پلاستیکی هستش و قابلیت خم شدن داره و هر متراژی هم بخوای می تونی بسازی !
جنسش رو نمیدونم چیه اما مثلا این نخ های نامرئی می مونه اما به اندازه سیم 1 کلفتی داره و خیلی چیز خوبیه !
من دیدم استفاده می کنم !
اگر خواستید بگید ازش بپرسم جنسش چیه !
موفق باشیدمیشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟
دیدگاه
-
راه حل
دوست عزیز این دریچه بازدید چیه؟ یکم بیشتر توضیح می دید....هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid256سلام
دوست عزیز این دریچه بازدید چیه؟ یکم بیشتر توضیح می دید....
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
سلام.یه سوال.من گشتم فنر سیم کشی بلندتر از 20متر پیدا نکردم.ولی من باید حدودا 45متر سیمو از دم حیاط تا توی خونه بکشم.چی کار کنم؟(سیم توی خرطوم هست و 60% سطح مقطع خرطومو گرفته)فکر نکنم جارو برقی جواب بده و میترسم دوتا فنرو بهم ببندمجدیدترین ویرایش توسط َashkan; ۱۰:۲۶ ۱۳۹۹/۰۹/۲۶.
دیدگاه
دیدگاه