اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ مهتابی 20وات+ترانس 40وات؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ مهتابی 20وات+ترانس 40وات؟؟؟

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    یعنی دقیقا دوتا ترانس 40 رو سری کنم؟
    همین؟
    نترکم؟ من از این چیزا اصلا سر در نمیارم آ
    چیزی نمیشه.

دیدگاه

با حفظ رعایت ایمنی که برای کار با هر وسیله برقی لازمه میتوانید انجام دهید

دیدگاه

سلام من 3 تا لامپ مهتابی 20 w خریدم برای ساخت میز نور حالا به نظر شما باید 3 تا ترانس 20 بخرم یا با یک ترانس 40 2 تا مهتابی 20 روشن میشه :question:

دیدگاه

با ی ترانس 40 میتوان دو تا مهتابی 20 رو روشن کرد

دیدگاه

سلام دوستان. سوالی در مورد بالاست داشتم که گفتم همینجا بپرسم و تاپیک جدید نزنم. من دوتا بالاست 18تا40 وات خریدم که میخوام چهارتا مهتابی 15وات uv رو روشن کنم. بهترین بالاستی هم که پیدا کردم همین بالاست بود. بالاست 15 وات که اصلا گیر نمیاد. 18 واتم که حداقل تو شهر ما خیلی کم پیدا میشه. میخواستم ببینم این بالاست مشکلی نداره و طول عمر مهتابی رو کم نمیکنه؟ چون بازه ی توانش 18 تا 40 واته میترسم جریان زیادی از مهتابی بکشه. اگه فقط 18وات بود خیالم راحت تر بود. ممنون میشم راهنمایی کنید که از همین استفاده کنم یا نه.
            بالاستی که خریدم این مدلیه:
            جدیدترین ویرایش توسط 749512345; ۱۴:۱۴ ۱۴۰۰/۰۱/۳۱.

دیدگاه

با سلام
              بالاست ها را نمیتوان سری یا موازی کرد بنابراین باید لامپها را موازی کنید و برای هر دو لامپ یک بالاست بکار ببرید .لامپ 15 واتی را میتوان با بالاست 40 واتی روشن کرد و مشکلی پیش نمی آید.
              جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۱:۳۰ ۱۴۰۰/۰۲/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 749512345 نمایش پست ها
                سلام دوستان. سوالی در مورد بالاست داشتم که گفتم همینجا بپرسم و تاپیک جدید نزنم. من دوتا بالاست 18تا40 وات خریدم که میخوام چهارتا مهتابی 15وات uv رو روشن کنم. بهترین بالاستی هم که پیدا کردم همین بالاست بود. بالاست 15 وات که اصلا گیر نمیاد. 18 واتم که حداقل تو شهر ما خیلی کم پیدا میشه. میخواستم ببینم این بالاست مشکلی نداره و طول عمر مهتابی رو کم نمیکنه؟ چون بازه ی توانش 18 تا 40 واته میترسم جریان زیادی از مهتابی بکشه. اگه فقط 18وات بود خیالم راحت تر بود. ممنون میشم راهنمایی کنید که از همین استفاده کنم یا نه.
                بالاستی که خریدم این مدلیه:
                https://www.kamyablightelectric.com/...D8%B3-236-jcm/
                سلام و درود،
                باید دقت کنین که ولتاژ کاری مهتابی های UV ماوراء بنفش با مهتابی های معمولی فرق داره و ممکنه با این بالاست درست کار نکنه.
                تا جایی که یادمه قبلا یدونه مهتابی کوچیک 8 واتی معمولی سفید رو با یدونه از این بالاست های 40 واتی چند ساعت روشن گذاشتم و مهتابی هیچ چیزش نشد و جریان کششی هم عادی بود!
                دلیلش هم اینه که این بالاست های الکترونیکی تا جای ممکن ولتاژ و جریان مهتابی رو به اندازه نیاز تامین میکنن .
                ولی تا جای ممکن بهتره از بالاست مخصوص استفاده بشه.
                به نظرم اون 3 وات مشکل جدی ایجاد نمیکنه و فقط بحث این میمونه که آیا این بالاست میتونه مهتابی UV رو هم روشن کنه یا نه؛ که فقط با تست کردن مشخص میشه
                موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام. ممنون از پاسختون. من قبلا با بالاست 36 وات مهتابی هارو روشن میکردم. بعد که بررسی کردم دیدم که باید بالاست توانش نزدیک بهتوان مهتابی باشه وگرنه جریان زیاد میکشه. البته در مجموع هنوز 5 ساعت هم از مهتابی ها کار نکشیدم. اینطور هم که فهمیدم، هتابی های uv رو هم با همین بالاست ها روشن میکنن. بالاست 18 وات هم که اصلا گیرم نیومد. دیگه برای این که محکم کاری کنم هر دوتا مهتابی رو سری کردم و وصل کردم به بالاست. الان که داره کار میکنه.
                  یه نکته ی جالب هم بگم. من بالاست 18-40واتی که خریدم رو با یک بالاست 36وات مقایسه کردم دیدم ولتاژی که بالاست اولی به مهتابی هام میداد حدود 20 ولت بیشتر از بالاست 36وات بود!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocmax نمایش پست ها
                    ببخشید کسی نقشه سیم کشی مهتابی رو داره ؟

یه چیز جالب این عکسها مال خودمه اتفاقا مطالبشم خودم نوشتم اما الان باید تو یه سایت برقی دیگه پیداش کنم آخه یکی نیست بگه حداقل منبع را می نوشتی گرچه دیگه منبعی وجود نداره
                    جدیدترین ویرایش توسط HOOMAMIRS; ۱۲:۲۸ ۱۴۰۰/۰۲/۰۲.
                    برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X