چگونه میتوان در یک سیم کشی سه فاز که برای مصارف اداری تعبیه شده است ؛ سیستم کنترلی قرار داد تا چنانچه نول از منبع قطع شد سیستم برق را قطع کرده تا از سوختن مصرف کننده ها بعلت دو فاز شدن جلوگیری شود . البته بعضی ها کنتاکتور را پیشنهاد داده اند ولی من اولا هنوز امتحان نکرده ام وثانیا دنبال طرح جامعتری می گردم .لطفا اگر کسی در این رابطه اطلاعات تخصصی تری دارد ممنون میشوم. با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سیستم حفاظت قطع نول از منبع
Collapse
X
- ۳٬۱۴۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۸۲۶٬۰۰۰ ریال۲۹۳٬۰۰۰ ریال ۱۹۰٬۴۵۰ ریال
-
پاسخ : سیستم حفاظت قطع نول از منبع
نوشته اصلی توسط mrd1349چگونه میتوان در یک سیم کشی سه فاز که برای مصارف اداری تعبیه شده است ؛ سیستم کنترلی قرار داد تا چنانچه نول از منبع قطع شد سیستم برق را قطع کرده تا از سوختن مصرف کننده ها بعلت دو فاز شدن جلوگیری شود . البته بعضی ها کنتاکتور را پیشنهاد داده اند ولی من اولا هنوز امتحان نکرده ام وثانیا دنبال طرح جامعتری می گردم .لطفا اگر کسی در این رابطه اطلاعات تخصصی تری دارد ممنون میشوم. با تشکر
برای جلوگیری از 2 فاز رله کنترول فاز هست که الکترونیکیه
-
نه دوست عزیز منظورش دو فاز شدن به خاطر نبودن نول هست یعنی اگه مثلا نول قطعه بشه تو یه پریز دوتاش فاز می شن یعنی نول حالت برگشت فاز رو پیدا میکنه و اگه فازمتر بزننین هر دو تا را فاز نشون میدههمه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده
دیدگاه
-
دوست عزیز esafb52 نظر شما به خواسته من خیلی نزدیک است ,ولی من فکر نمی کردم سوالم اینقدر پیچیده باشد در هر صورت هدف کلی از این بحث این است که اگر در یک سیستم مصرف عمومی سه فاز که همه مصرف کننده ها از نول تغذیه میکنند ( مثل سیستم روشنائی ) اگر نول از منبع قطع شود به علت برگشت فاز از مصرف کنندههای دیگر اصطلاحا می گویند دوفاز شده که این امر باعث سوختن مصرف کننده ائی خواهد شد که اهم پائین تری دارند . حال اگر مداری باشد که ایراد را تشخیص داده و اعلام نماید می تواند از بروز خسارت جلوگیری نماید . همانطور که در پست اول ذکر کردم یکی از پیشنهادات قرار دادن کنتاکتور در مسیر است ولی کنتاکتور به تنهائی علاوه بر معایبی که دارد اشکال را بطور 100 در صد حل نمیکند .البته این نظر من است , تا دوستان چه نظری داشته باشند. با تشکر
دیدگاه
-
دوست عزیز اگه بگین مثلا به چه علت نول قطع بشه تا بلکه یه راهی دیگه هم پیدا بشه،ضمنا کنتاکتور چه عیبی داره ؟؟؟که نمیخای ازش استفاده کنی بوبین کنتاکتور A2 نول میخواد که اگه نول قطع بشه تق برق قطع میشه!!!ضمنا نولی همین جوری هم قطع که نمیشه خیلی حساسین همه نول ها رو تو ترمینال کنید و سفت ببندید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد !همه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط esafb52دوست عزیز اگه بگین مثلا به چه علت نول قطع بشه تا بلکه یه راهی دیگه هم پیدا بشه،ضمنا کنتاکتور چه عیبی داره ؟؟؟که نمیخای ازش استفاده کنی بوبین کنتاکتور A2 نول میخواد که اگه نول قطع بشه تق برق قطع میشه!!!ضمنا نولی همین جوری هم قطع که نمیشه خیلی حساسین همه نول ها رو تو ترمینال کنید و سفت ببندید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxباید از رله کنترل فاز استفاده کنید که یه مدار الکترونیکیه! نول 2 فاز بشه بنظرم کنتاکتور قطع نمیکنه فقط میسوزههمه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mrd1349چگونه میتوان در یک سیم کشی سه فاز که برای مصارف اداری تعبیه شده است ؛ سیستم کنترلی قرار داد تا چنانچه نول از منبع قطع شد سیستم برق را قطع کرده تا از سوختن مصرف کننده ها بعلت دو فاز شدن جلوگیری شود . البته بعضی ها کنتاکتور را پیشنهاد داده اند ولی من اولا هنوز امتحان نکرده ام وثانیا دنبال طرح جامعتری می گردم .لطفا اگر کسی در این رابطه اطلاعات تخصصی تری دارد ممنون میشوم. با تشکر
به نظر من که باید از رله کنترل فاز استفاده کنی ،همه ما با اصطلاحاتی مانند برق دو فاز شده است و یا سیم نول قطع شده و یا تقارن فازها به هم خورده است آشنا هستیم و خطرات آن را نیز می دانیم در گذشته در مدارات حساس بصورت کنتاکتوری برخی عیوب مشخص می گردید و چراغ ها و زنگ های آلارم فعال می گردید و برق شبکه قطع ، ولی این مدار اولاً نمی توانست کلیه عیوب راتشخیص دهد از طرف دیگر قابل استفاده درکلیه اماکن وتابلوهای برق نبود
با پیشرفت علم الکترونیک این عیوب مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت دستگاههای به نام رله کنترل فاز ساخته شد که متناسب با شرکت سازنده مجهز به امکانات کمتر یا بیشتر می باشد ولی در کل یک رله کنترل فاز باید عیوب زیر را تشخیص دهد :
1- قطع شدن فازها ( یک فاز ، دو فاز و یا هر سه فاز ) یا سیم نول
2- تغییر توالی فازها
3- افزایش یا کاهش بیش از حد مجاز ولتاژ
4- عدم تقارن بیش از حد ولتاژ سه فاز
5- شوک های ناشی از قطع و وصل برق
رله های کنترل فاز دارای یک بوبین می باشند که در صورت صحت کلیه شرایط عمل نموده و تیغه باز خود را می بندد ، در نتیجه این تیغه باید در مسیر مدار فرمان قرار گیرد .
برای تشخیص رله از وضعیت برق شبکه باید هر سه فاز و سیم نول وارد رله کنترل فاز گردد ، در نتیجه به یک رله کنترل فاز حداقل 5 سیم متصل است .
موفق باشیدعلی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mrd1349دوست عزیز javad0461 من مطمئن نیستم که رله کنترل فاز نول را هم چک کند زیرا اگر رله کنترل فازی باشد که سیم نول هم به آن وصل شود در آنصورت شاید بتوان گفت نول را هم چک میکند اگر چنین است مارک ومدل آنرا برایم بگذارید با تشکر
رله کنترل فاز شرکت میکرو
مدل: 101-M
اگه توضیح هم خواستی در خدمتمعلی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط javad0461با سلام
به نظر من که باید از رله کنترل فاز استفاده کنی ،همه ما با اصطلاحاتی مانند برق دو فاز شده است و یا سیم نول قطع شده و یا تقارن فازها به هم خورده است آشنا هستیم و خطرات آن را نیز می دانیم در گذشته در مدارات حساس بصورت کنتاکتوری برخی عیوب مشخص می گردید و چراغ ها و زنگ های آلارم فعال می گردید و برق شبکه قطع ، ولی این مدار اولاً نمی توانست کلیه عیوب راتشخیص دهد از طرف دیگر قابل استفاده درکلیه اماکن وتابلوهای برق نبود
با پیشرفت علم الکترونیک این عیوب مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت دستگاههای به نام رله کنترل فاز ساخته شد که متناسب با شرکت سازنده مجهز به امکانات کمتر یا بیشتر می باشد ولی در کل یک رله کنترل فاز باید عیوب زیر را تشخیص دهد :
1- قطع شدن فازها ( یک فاز ، دو فاز و یا هر سه فاز ) یا سیم نول
2- تغییر توالی فازها
3- افزایش یا کاهش بیش از حد مجاز ولتاژ
4- عدم تقارن بیش از حد ولتاژ سه فاز
5- شوک های ناشی از قطع و وصل برق
رله های کنترل فاز دارای یک بوبین می باشند که در صورت صحت کلیه شرایط عمل نموده و تیغه باز خود را می بندد ، در نتیجه این تیغه باید در مسیر مدار فرمان قرار گیرد .
برای تشخیص رله از وضعیت برق شبکه باید هر سه فاز و سیم نول وارد رله کنترل فاز گردد ، در نتیجه به یک رله کنترل فاز حداقل 5 سیم متصل است .
موفق باشیدهمه انسان ها هدفند پس هیچ گاه آنها را وسیله رسیدن به اهدافت قرار مده
دیدگاه
- ۵٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۵٬۰۸۸٬۰۰۰ ریال۱٬۵۴۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۴۷۸٬۴۰۰ ریال۱۲۹٬۰۰۰ ریال ۱۲۳٬۸۴۰ ریال
دیدگاه