سوال اول پس چطور میشه این جور لامپها رو کنترل نور کرد؟؟؟
نقش اون ترانس ها چیه؟؟
آیا لامپ های بخار سدیم بخار جیوه و متال هالید همه ترانس خورن؟؟؟ اعم از250 وات و400 وات؟؟؟
یا مستقیم با 220 روشن میشن؟؟
راحت تر بگم
دیمر فقط سر راه لامپ رشته ای یا هالوژن(که اون هم رشته ای هستش ) استفاده می شه
نحوه ی اتصال دیمر به لامپ های رشته ای چجوری؟نقشه دارین؟
علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.
سوال اول پس چطور میشه این جور لامپها رو کنترل نور کرد؟؟؟
نقش اون ترانس ها چیه؟؟
آیا لامپ های بخار سدیم بخار جیوه و متال هالید همه ترانس خورن؟؟؟ اعم از250 وات و400 وات؟؟؟
یا مستقیم با 220 روشن میشن؟؟
عذر میخام وسط حرفتون فضولی میکنم
اما اون ترانس یا چوک (بالاست هم نامیده میشود) در اوله روشن شدن ولتاژ رو بالا میبره(بین 750 تا 1600 ولت) تا گاز داخل لامپ یونیزه بشه و بعد از روش شدن کامله لامپ،ولتاژ اضافی در دو سر چوک افت میکنه. حالا من خیلی خلاصه توضیح دادم شما ببخشید :biggrin:
این که گفتید ایا اونا ترانس دارن یانه باید بگم لامپ مهتابی هم یک لامپ بخار چیوه هستش ولی با فشار کم،میبینیم که چوک داره!
لامپ های کم مصرف داخل خونه هم بخار جیوه هستش که با مدار الکترونیکی کار میکنه که خودتون استاد هستین در این باره
پس لامپهای بخار جیوه حتما از یک چوک استفاده میکنن به اضافه ی خازن (استارتر)
لامپ متال هالید هم که میدونین یک ترانس(چوک یا بالاست) نیاز داره به همراه خازن و ایگنیتور
لامپ بخار سدیم هم مثل اینها به یک چوک و استارتر نیاز داره
حالا نکته ی قابل بحث اینه که شما فرمودین کنترل نور این لامپها چطور صورت میگیره
من از شما سوال میکنم:
به نظره شما کسی که بخاد نوره لامپ مصرفی رو کم کنه ، هیچ زمان از لامپ متال یا سدیم استفاده میکنه؟
من فک میکنم اینکارو نکنه یا حداقل من ندیدم کسی اینکارو بکنه
چون صرفه هم نداره که ما یک لامپ 2000 واتی رو نصب کنیم بعد از بخشی از نورش استفاده کنیم
معمولا در مکانهایی این لامپ ها رو نصب میکنن که نیاز به نوره زیادی دارن
عذر میخام اگه سرتون درد گرفت
زیاد حرف زدم ولی من اطلاعاتی در باره ی کنترل کردن و کم و زیاد کردن نوره لامپهای توان بالا ندارم و البته هیچ جا هم چیزی نشنیدم
سلام خب البته من نمیدونستم ممنون که گفتید
جایی نیاز داره که این لامپها رو کنترل کنن که منم فعلا از خیرش گذشتم
ایگنیتور رو هم نمیدنیم توضیح بدی ممنونیم :applause:
سلام خب البته من نمیدونستم ممنون که گفتید
جایی نیاز داره که این لامپها رو کنترل کنن که منم فعلا از خیرش گذشتم
ایگنیتور رو هم نمیدنیم توضیح بدی ممنونیم :applause:
سلام
خواهش :redface:
والا منم زیاد تخصصی و دقیق داخل لامپ ها رو نمیشناسم و فقط انقدری میدونم که ایگنیتور قطعه ای هستش که داخل لامپ نصب میشه که پالسهای ولتاژ به دو سره لامپ بده :rolleyes: خودمم زیاد نفهمیدم :icon_razz:
یه کسی هم میگفت ایگنیتور کاری شبیه استارتر انجام میده
دیگه تحقیقات بیشتر به عهده ی خودت مهندس
دیدگاه