اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل افت ولتاژ در هنگام کارکرد پمپ آب خانگی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دلیل افت ولتاژ در هنگام کارکرد پمپ آب خانگی؟

دوستان منم یه افت ولتاژ برام پیش اومده توی دربازکن خونمون!!! ترانس برق رو تبدیل به 12 ولت 500 میلی آمپر میکنه ولی تا بیاد برسه به دربازکن میشه 12 ولت 120 میلی آمپر که برای بازکردن در و تحریک بوبین کافی نیست چطوری میشه این افت رو کاهش داد؟ یکی از روشاشم استفاده از سیم کلفت تر بانمره مثلا .06 هست جریان بیشتر میشه ولی بازم کمه یک روش دیگشم استفاده از ترانس با قدرت خروجی بیشتره که بصورت استاندارد از این نوع ترانس ها با این جریان خروجی استفاده میشه و من نمیخوام اینارو دستکاری کنم فقط با یه روشی افت ولتاژو کمتر کنم ممنون از همه دوستان
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : دلیل افت ولتاژ در هنگام کارکرد پمپ آب خانگی؟

نوشته اصلی توسط sami222
      نمیخوام اینارو دستکاری کنم فقط با یه روشی افت ولتاژو کمتر کنم ممنون از همه دوستان
      راه دیگش اینه که دعا کنی شاید معجزه ای رخ بده.
      بهترین راهش استفاده از یک ترانس با ولتاژ بالاتره باید ببینی افت ولتاژ چقدر هست همون قدر ترانس جدید بالاتر انتخاب کنی آمپر همون 500 میلی کافیه
      ترانس قبلی رو جدا نکن ترانس جدید رو فقط برای در بارز کن بزار تا قسمتهای الکترونیکی آسیب نبینه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دلیل افت ولتاژ در هنگام کارکرد پمپ آب خانگی؟

نوشته اصلی توسط Ghasede del
        راه دیگش اینه که دعا کنی شاید معجزه ای رخ بده.
        بهترین راهش استفاده از یک ترانس با ولتاژ بالاتره باید ببینی افت ولتاژ چقدر هست همون قدر ترانس جدید بالاتر انتخاب کنی آمپر همون 500 میلی کافیه
        ترانس قبلی رو جدا نکن ترانس جدید رو فقط برای در بارز کن بزار تا قسمتهای الکترونیکی آسیب نبینه.
        مهندس دعا کنی که خدا میگه خودت ساختی من درستش کنم
        مهندس بعد اون سیم دراز وقتی ولتمتر میزتم همون ولتاژ 12 ولت دوسر ترانس رو نشون میده بدون یک میل تغییر ولی وقتی دوتا سیمو بهم میزنم جرقه بزنه جریانش خیلی کمه منظورم وقتیه که اتصال کوتاش میکنم بعد این همه سیم دراز یه جورایی افت جریان دارم تا افت ولتاژ چون ولتاژ همون دوسر ترانسه با اینکه از 35 متر سیم گذشته و لی جریان نه اصلا با اهم مترم میزنم حدودا 120 میل جریان داره!!! اینو چیکار کنم بدون دستکاری تو ترانس
        خواستم از سایر سیم هایی که برای آیفون کشیدن استفاده منم یعنی چون مثلا بعضی از سیم ها 8 یا 12 رشته هست و چند رشته زیادیه دوتا دوتا باهم موازی کردم که نقش یه سیم کلفت رو بازی کنه اینم میشه ولی بازم کمه!!!!
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دلیل افت ولتاژ در هنگام کارکرد پمپ آب خانگی؟

نوشته اصلی توسط sami222
          مهندس دعا کنی که خدا میگه خودت ساختی من درستش کنم
          مهندس بعد اون سیم دراز وقتی ولتمتر میزتم همون ولتاژ 12 ولت دوسر ترانس رو نشون میده بدون یک میل تغییر ولی وقتی دوتا سیمو بهم میزنم جرقه بزنه جریانش خیلی کمه منظورم وقتیه که اتصال کوتاش میکنم بعد این همه سیم دراز یه جورایی افت جریان دارم تا افت ولتاژ چون ولتاژ همون دوسر ترانسه با اینکه از 35 متر سیم گذشته و لی جریان نه اصلا با اهم مترم میزنم حدودا 120 میل جریان داره!!! اینو چیکار کنم بدون دستکاری تو ترانس
          خواستم از سایر سیم هایی که برای آیفون کشیدن استفاده منم یعنی چون مثلا بعضی از سیم ها 8 یا 12 رشته هست و چند رشته زیادیه دوتا دوتا باهم موازی کردم که نقش یه سیم کلفت رو بازی کنه اینم میشه ولی بازم کمه!!!!
          ولتاژ رو زیر بار باید بگیری یعنی زمانی که در بازکن داره عمل میکنه دلیل افت جریان افت ولتاژ توی مسیره
          افت ولتاژ زیر بار رو بگیر ببین چقدر افت میکنه همون قدر به ولتاژ ترانس اضافه کن
          البته راه درستش اینه که امپدانس مسیر و بار رو بدست بیاری و با جریان مورد نیاز ولتاژ رو محاسبه کنی

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X