اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستمزد سیمکشی ساختمان ( وزارت کار )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستمزد سیمکشی ساختمان ( وزارت کار )

باسلام
    اگر کار شخصی سازه خودتون یه طرحی براش پیاده میکنید ولی اگر مجتمع باشه صد درصد نقشه برق داره که توی نقشه فقط تعداد کلید پریز وجانمایی اونها مشخص شده نحوه اجرا به خودتون برمیگرده و فقط مطلب مهم اینکه در کارها چه کوچیک چه بزرگ همیشه طی کنید که ماهیچه کشی روی لوله ها با صاب کار بانظارت شما باشه .و الا ضرر میکنید این برای ساختمان هایی است که توزیع از کفه نه از سقف

دیدگاه

باسلام
      اگر کار شخصی سازه خودتون یه طرحی براش پیاده میکنید ولی اگر مجتمع باشه صد درصد نقشه برق داره که توی نقشه فقط تعداد کلید پریز وجانمایی اونها مشخص شده نحوه اجرا به خودتون برمیگرده و فقط مطلب مهم اینکه در کارها چه کوچیک چه بزرگ همیشه طی کنید که ماهیچه کشی روی لوله ها با صاب کار بانظارت شما باشه .و الا ضرر میکنید این برای ساختمان هایی است که توزیع از کفه نه از سقف

دیدگاه

سلام دوستان عیدتون مبارک من تازه عضو شدم الان دستمزد مجتمع تجاری متری چند حساب کنیم؟ به قول خومون پاساژ یه پیشنهاد دادن سالن هاش زیر سقفه مغازه ها عادی پارکینگ عادی پیشاپیش از پاسخگویی تون سپاسگذار راستی من تبریزم شاید قیمتا فرق فوکوله

دیدگاه

سلام به همه عزیزان ،جان مولا یکم واسه حرفه ای که دارید ارزش قائل بشید مگه گچ کاری یا سیمانکاریه که متری قیمت میدین. بخاطر همین قیمت دادنهای غیر اصولی من هشت ساله بیخیال کار صفرتاصد شدمو الان در شرکت توزیع برق تهران مشغولم و فقط کارای تعمیری و رفع خرابی میگیرم چون خودم قیمتشو تعیین میکنم ،لطفا کارتونو با گچکارو سنگکار یکی نکنید ،واحد صد متریو پنجاه متری فرقی نداره زحمتی که میبره یکیه. ،، اگر هم متری قیمت میدین بین ده تا بیست هزارتومن نسبت به منطقش اجرت بگیرید وگر نه بریم پیک موتوری بیشتر در میاد. قیمت دقیقه تمام. کارهارو بعدا لیست میکنم. توپستای بعدیم.میزارم ،،، موفق باشید اگر کسی هم نیاز به همکاری. داشت میتونم پاره وقت باهاش همکاری کنم. 09193194805

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط مهدی .ر
          سلام به همه عزیزان ،جان مولا یکم واسه حرفه ای که دارید ارزش قائل بشید مگه گچ کاری یا سیمانکاریه که متری قیمت میدین. بخاطر همین قیمت دادنهای غیر اصولی من هشت ساله بیخیال کار صفرتاصد شدمو الان در شرکت توزیع برق تهران مشغولم و فقط کارای تعمیری و رفع خرابی میگیرم چون خودم قیمتشو تعیین میکنم ،لطفا کارتونو با گچکارو سنگکار یکی نکنید ،واحد صد متریو پنجاه متری فرقی نداره زحمتی که میبره یکیه. ،، اگر هم متری قیمت میدین بین ده تا بیست هزارتومن نسبت به منطقش اجرت بگیرید وگر نه بریم پیک موتوری بیشتر در میاد. قیمت دقیقه تمام. کارهارو بعدا لیست میکنم. توپستای بعدیم.میزارم ،،، موفق باشید اگر کسی هم نیاز به همکاری. داشت میتونم پاره وقت باهاش همکاری کنم. 09193194805

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            آخه مثلا کابینت سازی صنف داره و میتونی اگر بهت گرون فروختن بری اونجا استعلام بگیری و شکایت کنی. گفتم شاید اینم قانون داشته باشه! چمدونم واحدی یا هر خروجی ( پریز - کلید - لامپ ) یه قیمت ثاتی داشته باشه...

حالا چطوری قیمت میشه در آورد؟ مثلا کسی برای 20 هزار تومن فکر نمیکنم بره یه واحد رو سیمکشی کنه! میکنه؟ oo:

دیدگاه

!

دیدگاه

ببخشید دقیق بگم ، من متوجه مینمم ساعتی ... و ماکسیمم ساعتی شما نشدم :question: oo:
                میشه بیشتر توضیح بدید :nerd:
                خوشبختی یک سفر است، نه یک مقصد.
                هیچ زمانی بهتر از
                همین لحظه
                برای شاد بودن وجود ندارد.
                زندگی کنید و از زمان حال لذت ببرید.

دیدگاه

!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSMQ
                    مینیمم یعنی طرف حساب دیگه از این پایین تر نمی تونه بره اگه بره شما بایستی جلوشو بگیرید توی قرارداد ذکر کنید سقف حداقل برای کمترین مقدار
                    واما اگه قبول نکرد شما زیر بار نرید چون همین سو استفاده ها ارزش کار شما رو پایین می اورند
                    وقتی توی شب نور نباشه ممکنه طرف از کنار یه بالکن ..... ویا اگه استاندارد کابل کشی نشه ...... واگه تابلو یا سیم کشی خانه اپارتمان و غیره .....
                    ببینید شمایید که باید برنامه بدید نه یه مشت بساز بفروش سود جو پول دوست پول نده پس من به شما دیکته نمی کنم هنر تکنیک فن و هوش خودتونو مفت حراج نکنید خوب وقتی من با نرخ پایینتر کار همکار دیگه ایی رو ازش بگیرم تا کی بی رقیبم یه روزی یکی دیگه زیر نرخ من کار می کنه بعد بیا کارگری البته کارگری بخدا شرافت داره چند ماه کار بعد یه کارگر درامدش از ماها بیشتر////// کرم از خود درخته ////
                    خودتونو با حسابدار دکتر یا کس دیگه ایی مقایسته نکنید شما شمایید بزارید اون اقای مته بدست چسب پرکن روزی دو میلیون کاسب دنتیست بیاد کار شمارو انجام بده مکه دیوانست وقتی می بینه یکی ده برابر خودش اطلاعات داره و 100 برابر کمتر می گیره هرگز شما به اون ارزش نخواهی رسید
                    حالا بیایید این حرف هارو به دید انتقاد بگیرید صدتا دلیل می تونید بیارید اینا اراجیفند ولی خداییش یه کم به خودتون بیاین می دونم وضعیت خرابه کار نیست ولی نزارید سو استفاده کنند
                    با تشکر از شما دوست خوبم،
                    حق با شماست ما باید قدر لحظات رو بدونیم و از فرصت هامون به درستی و به نحو احسنت استفاده کنیم ، من تازه کارم و از گفته های ارزشمند شما دوستان خوب به درستی بهره خواهم برد،
                    سپاسگزارم از وقتی که برای من گذاشتید. :job:
                    در پناه ایزد منان. :bye
                    خوشبختی یک سفر است، نه یک مقصد.
                    هیچ زمانی بهتر از
                    همین لحظه
                    برای شاد بودن وجود ندارد.
                    زندگی کنید و از زمان حال لذت ببرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X