اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصالی برق در منزل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصالی برق در منزل

ناگهان متوجه شدیم لوله های اب برقدار شده و فاز متر را روشن می کند دوشاخه را از محل کنتور بر عکس کردم حالا لوله ها فاز متر را روشن نمی کنند ولی اب حمام وقتی دست می زنی مور مور می شه ولی فاز متر روشن نمیشه
    لوله اشپز خانه که به همین لوله ها وصل هستند خوبه فقط در حالت اول فازمتر راروشن می کنند در حالت دوم مورمور نمیشه وقتی به اب دست میزنم لطفا کمک فوری برقکاری اوردم درست نشد

پاسخ : اتصالی برق در منزل

سلام
    ولتاژ رو در حالت اول گرفتید؟
    شاید نول از طریق وسیله ای مثل ماشین لباس شویی یا ... با لوله اب خونتون در تماس هست
    با سپاس

دیدگاه

معمولا اتصال بدنه ی لوازم خانگی مخصوصا ماشین لباسشوئی رو به لوله ی آب وصل میکنن .
      احتمال داره ماشین لباسشوئیتون نشتی داره واز بدنه فاز رو میده به لوله ها

دیدگاه

ممکنه لوله آب هم سوراخ شده باشه و آب از داخل دیوار با برق اتصال پیدا کرده باشه

خیلی اساسی دنبالش بگردید ، همه وسایل برقی رو از برق بکشید
        حتی تلویزیون
        من دیدم که شخصی لوله هاشون برق دار شده بود ، میدونید از کجا ! از تلویزیونشون ! چون سیم برق تلویزیون از کنار شوفاژ رد شده بود و در طول زمستون سوراخ شده بود و به لوله وصل شده بود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اتصالی برق در منزل

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          سلام
          ولتاژ رو در حالت اول گرفتید؟
          شاید نول از طریق وسیله ای مثل ماشین لباس شویی یا ... با لوله اب خونتون در تماس هست
          با سپاس
          ولتاژ آبو اندازه بگیرن؟چطوری؟
          [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
          وبسایت ختم صلوات
          http://www.salavaty.com/

دیدگاه

با تشکر از حوصله ای که بخرج دادین واما فیوز یکی از اتاقها را قطع کردم برق لوله ها و مور مور اب حمام از بین رفت
            در همین حالت سیمی را که به چراغ درب جعبه فیوز وصل است از چند رشته سیم جداکردم برق یکی دیگر از اتاقها قطع شد ولی اتاق اولی با همان فیوز قطع برقش وصل شد گیج شدم درضمن وقتی در حالتی است که لوله ها برق دارن همین لوله ها در زیر زمین برق ندارند فاصله یک متری و اون حالت مور مور دست موقع تماس با اب فقط در قسمتی از لوله ها اینجوریه مثل دستشور این حالت را دارد
            ولی لوله داخل توالت در فاصله یک متری این مورد را ندارد اشپز خانه در یک حالت فازمتر روشن می شود در حالت دیگر احساس مور مور دست نمی دهد (خودم فکر می کنم برق ورودی اشکال دارد و نول بعضی وقتها فاز دار می شود البته شاید )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alilia
              در همین حالت سیمی را که به چراغ درب جعبه فیوز وصل است از چند رشته سیم جداکردم برق یکی دیگر از اتاقها قطع شد ولی اتاق اولی با همان فیوز قطع برقش وصل شد
              با سلام
              به نظرم این موضوعی که مطرح کردین و برق اتاق در حالی که فیوزش قطع بود ، وصل شد.دلیل دیگه ای داره.به نظرم شما نقشه برق خونتون رو کاملاً نمیدونین چه چطوری بسته شده.معمولا اونایی که خونه رو خودشون درست نکردن از تقشه برق خونشون هم اطلاعی ندارن و این طبیعیه.اتصال زمین ماشین لباسشویی رو اگه به لوله آب وصل شده قطعش کنین ببینین چی میشه؟
              وقتی ماشین لباسشویی کار نمیکنه از برق می کشین دو شاخشو یا نه؟
              کلاً هر وسیله ای که اتصال زمینشو وصل کردین رو از برق بکشین و خبر بدین که مشکل رفع شد یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_star
                ولتاژ آبو اندازه بگیرن؟چطوری؟
                ولتاژ اب رو نه ، ولتاژ لوله اب نسبت به نول
                و همچنین تست اتصال کوتاه با نول
                اینجوری اگه به فاز یا نول اتصال داشته باشه مشخص میشه
                با سپاس

دیدگاه

با سلام جناب علی پور
                  همه وسایل برقی را از برق کشیدم برق کولر را کلا قطع کردم حتی شیلنگ اب کولر هیچ سیمی اتصال به زمین ندارد
                  فرقی نکرد از اتاقی که فیوزش راقطع کردم تیکه تیکه جلو امدم اتصالی نداشت تا جعبه فیوز که وقتی سیم مشترک با چند سیم دیگر از جمله چراغ جعبه فیوز را جدا می کنم اتاق برقدار میشه با همان فیوز قطع در ضمن خانه کنار ما از فاز دیگری استفاده می کند ابوالفضل یارتان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alilia
                    از اتاقی که فیوزش راقطع کردم تیکه تیکه جلو امدم اتصالی نداشت تا جعبه فیوز که وقتی سیم مشترک با چند سیم دیگر از جمله چراغ جعبه فیوز را جدا می کنم اتاق برقدار میشه با همان فیوز قطع
                    منظورتون از اینکه جدا میکنم سیم ها رو چیه یعنی سیم هارو قطع میکنین؟

نوشته اصلی توسط alilia
                    در ضمن خانه کنار ما از فاز دیگری استفاده می کند ابوالفضل یارتان
                    اگه منظورتون اینه که فازی که شما استفاده میکنین مشکل داره بعید میدونم

توی خونه ما هم وقتی برق و قطع میکنم(از فیوز کنتور)بعد میام فازمتر میزنم توی پریزها.هر دوتا سوراخ پریز فازمترو روشن میکنن ولی برق آدمو نمی گیره.

دیدگاه

جناب ادریس خان باسلام جهت اطلاع عرض کنم لوله های اب برق داشتند فیوز یکی از اتاقها را پایین زدم برق لوله ها رفت در همین وضعیت سیمی که از اتاق به جعبه فیوز می اید را دنبال کردم داخ جعبه فیوز به چند رشته دیگر پیچیده شده از همین رشته ها یکی را جدا کردم (قطع )برق اتاق دیگری قطع واتاق اولی که با فیوز خاموش شده بود در همان حالت قطع فیوز روشن شد

دیدگاه

در حالتی که یکی از سیم ها رو قطع کردید و برق اتاقی که فیوزش قطع بود وصل شد توی اون اتاق ولتاژ برق رو بگیرین و بعد یه لامپ رشته ای 1000 یا چند تا 200 وصل کنید و دوباره ولتاژ رو بگیرید اگه افت ولتاژ شدید داشتید یا لامپ ها کم نور بودند احتمالا نول از طریق لوله ای چیزی داره به اتاقون میرسه

دیدگاه

باسلام سیمهای ورودی به اتاق را از هر دو طرف قطع کردم اتصالی لوله ها رفع شد سیم فازی را از اتاق دیگری اوردم
                          از اتاق مورد دار به سر سیم قطع شده که وصلش می کنم نول می شود (قبل از اتصال سیم فاز متر روشن میشد همان فازی که اوردم حالا با وصل شدن به سیم قطع شده فاز متر روشن نمی شود چرا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alilia
                            باسلام سیمهای ورودی به اتاق را از هر دو طرف قطع کردم اتصالی لوله ها رفع شد سیم فازی را از اتاق دیگری اوردم
                            از اتاق مورد دار به سر سیم قطع شده که وصلش می کنم نول می شود (قبل از اتصال سیم فاز متر روشن میشد همان فازی که اوردم حالا با وصل شدن به سیم قطع شده فاز متر روشن نمی شود چرا
                            اول بایستی مطمئن شوید این سیمی که اوردید واقعا فاز است یا نه؟ یعنی بایستی به کمک نول بتواند یک لامپ مثلا 100 وات رو به اندازه 100 وات روشن کند .تست با فاز متر مشکلش اینه که با ولتاژ کمتر از 220 ولت و یا ولتاژ 220 ولت که از داخل دستگاههای داخلی رد شده رو روشن میشود.

دیدگاه

باسلام
                              فاز اصلیه از پریزی گرفتم که جار و برقی به ان وصل میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X