دوستان یک لامپ خیاری بهمراه بالاست و یه قطعه دیگر بنامignitor دارم لطفا راهنمایی کنید چطور بسته میشه ؟ :redface:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نصب لامپ خیاری
Collapse
X
-
پاسخ : نصب لامپ خیاری
نوشته اصلی توسط hajali615233دوست عزیز طریقه نصبش روی ترانس و خازنی که همراشه هست کاریم نداره .نتونستی بگو بیشتر راهنماییت کنم.
بنظر شما درسته؟؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام دوست من
برای نصب کافیه فاز رو بدی به یکسر ترانس یا همون بالاست که دو تا سر داره.و از سر دیگر بگیر و بده مستقیما به یک سر سرپیچ لامپ خیاری.و نول را هم مستقیما بده به یک سر دیگر سرپیچ. و در آخر خازن یا همونignitor رو با سر پیچ لامپ خیاری موازی کن. وبیشتر مواقع که لامپ عیب پیدا میکنه و روشن نمیشه به خاطر همون خازنه هست. :smile: :smile: :smile:باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
با فازمتر برق ورودی ترانس و ترمینال خروجی رو تست کن ببین ترانس سالمه,موقعی که برق رو وصل میکنی اگه ترانست و راه اندازت سالمه یه صدای کمی میده ,اگه هیچ صدایی نداد وترانس رو چک کردی از راه اندازه.لامپ های گازی خرابی ترانس و لامپش خیلی کمه و بیشتر اوقات راه اندازش خراب میشه.ترانس لامپ های گازی معمولا در اثر حرارت یا قطع میشه یا داخلش اتصال کوتاه میشه که اگه اتصال کوتاه شده باشه لامپ رو هم میسوزونه,من لامپ های گازی زیادی رو نصب و تعمیر کردم مخصوصا پایه های روشنایی شهرداری از لامپهای متال هالاید و سدیم و جیوه ,بیشترین خرابی این لامپ ها مربوط به راه انداز یا همان ایگناتور می باشد.
دیدگاه
دیدگاه