من میخاستم بدونم چطوری رله های راه پله ( حرکتی ها رو) روی سیستم کلید و لامپ وصل میکنن؟ آخه دیدم بعضی هارو 2 تا 2 تا به یه رله حرکتی وصل میکنن! چطوری سیمکشی داخلیشو عوض میکنن!؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتقاع کلیدهای راه پله به سنسور حرکتی
Collapse
X
-
پاسخ : ارتقاع کلیدهای راه پله به سنسور حرکتی
نوشته اصلی توسط ehsanajalسلام
منظورتون چشمی داخل راه پله ها اگه هس میتونم کمکتون کنم؟معمولا در فضای ورودی هر طبقه هس دیگه یا شستی راه پله منظورتونه :question:
توی هر طبقه یک لامپ و یک کلید داره.
توی هر پا گرد یک لامپ و یک کلید داره که کلیدش کنار لامپ طبقه هستش.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام بر اساتید محترم
من منظور دوستمون رو متوجه نشدم ولی خودم یه مشکل دارم که خواهش میکنم کمک بفرمایید
من میخوام به جای کلید های مشترک متصل به تایمر راه پله از سنسور های PIR استفاده کنم
نکته اینجاست که نمیخوام سیم کشی تغییری کنه و فقط با تعویض کلید این کار رو انجام بدم
مشکل اینجاست که وقتی کلید چشمی رو جایگزین کلید شاسی میکنم با حرکت فرد در راه پله تایمر روشن میشه ولی همیشه روشن میمونه یعنی به محض خاموش شدن دوباره روشن میشه
من ابتدا فکر کردم که مشکل از تایمر خود کلید هست و تایمر راه پله رو از مدار حذف کردم و با یک کلید این کار جواب داد ولی وقتی کلید دوم وصل شد دوباره همون اتفاق افتاد
به نظرم تایمر کلید دوم باعث این مشکل شد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxمن میخاستم بدونم چطوری رله های راه پله ( حرکتی ها رو) روی سیستم کلید و لامپ وصل میکنن؟ آخه دیدم بعضی هارو 2 تا 2 تا به یه رله حرکتی وصل میکنن! چطوری سیمکشی داخلیشو عوض میکنن!؟
در بازار به این قطعه فتوسل راه پله می گویند. این قطعه دارای 3 سیم جهت اتصال لازم دارد. فاز ورودی، نول ورودی و کنترل فاز خروجی توسط رله. و کلید روشن خاموش راه پله حذف می شود. یک سر تمام لامپ های راه پله مستقیم به نول وصل است. این دستگاه اصلا سنسور فتوسل ندارد فقط از سنسور مائون قرمز حرکت انسان استفاده می کند.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
سلام
سنسورهای حرکتی (لایتینگ ) در چند نوع مختلف در بازار موجود هستند : توکار و روکار با زاویه های کاری مختلف
روکارها 3 سیمه هستند . به یک فاز و نول برای عمل کردن نیاز دارن و یک خروجی فاز برای مصرف کننده میدن
سیم نول مستقیم به مصرف کننده یا مصرف کننده ها وصل میشه فاز رو هم از لایتینگ میگیره
در مدل توکار که عکسش در چند پست بالاتر هست فقط یک فاز وارد لایتینگ میشه و نول مستقیم میره سر مصرف کننده
دیدگاه
-
اساتید گرامی
خیلی ممنون از پاسخی که فرمودید. من هم سنسور دو سیم گرفتم و هم سه سیم.
مشکل اینجاست که سنسور سه سیم رو که نمی تونم به جای کلید شاسی بزارم چون این سنسور یه نول و دو فاز ورودی و خروجی داره ولی در کلید شاسی فقط دو اتصال وجود داره.
از طرف دیگه وقتی که سنسور به جای کلید قرار میگیره تایمر اون با تایمر راه پله به مشکل بر می خوره و به محض خاموش شدن تایمر مجددا روشن میشه.
عکس زیر رو مشاهده بفرمایید:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حسین شعفیاساتید گرامی
خیلی ممنون از پاسخی که فرمودید. من هم سنسور دو سیم گرفتم و هم سه سیم.
مشکل اینجاست که سنسور سه سیم رو که نمی تونم به جای کلید شاسی بزارم چون این سنسور یه نول و دو فاز ورودی و خروجی داره ولی در کلید شاسی فقط دو اتصال وجود داره.
از طرف دیگه وقتی که سنسور به جای کلید قرار میگیره تایمر اون با تایمر راه پله به مشکل بر می خوره و به محض خاموش شدن تایمر مجددا روشن میشه.
عکس زیر رو مشاهده بفرمایید:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اگرشما بخواهید سیستم راه پله شستی تایمری رو به چشمی تبدیل کنید حتما باید از
لایتینگ دو سیم استفاده کنید اگر سیم کشی تایمر شما اصولی اجرا شده باشه کار تون کمی مشکل
میشه برای تبدیل به سیستم چشمی
چون با عمل کردن هر چشم تمام لامپهای راه پله که قبلا با تایمر روشن میشده روشن میشه
به نقشه زیر دقت بفرمائید:
http://static.mihanblog.com//public/...a/timer2fa.jpg
دیدگاه
-
سلام برای این سوال شما یک مطلب مفید و کامل در سایت آموزش [url]برق ساختمان[http://amoozesh-bargh.ir/url]
هست. در ضمن هر سوالی هم که داشته باشید از مدیر سایتش بپرسید جوابتون رو میدن
آدرس سایتش اینه
<a href="http://amoozesh-bargh.ir/623-%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%b3%db%8c%d9%85-%da%a9%d8%b4%db%8c-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%b1%d9%82-%d8%a8%d9%87-%da%86%d8%b4%d9%85%db%8c-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%be%d9%84%d9%87">چشم راه پله</a>
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hs_8125 نمایش پست هاسلام بر اساتید محترم
من منظور دوستمون رو متوجه نشدم ولی خودم یه مشکل دارم که خواهش میکنم کمک بفرمایید
من میخوام به جای کلید های مشترک متصل به تایمر راه پله از سنسور های PIR استفاده کنم
نکته اینجاست که نمیخوام سیم کشی تغییری کنه و فقط با تعویض کلید این کار رو انجام بدم
مشکل اینجاست که وقتی کلید چشمی رو جایگزین کلید شاسی میکنم با حرکت فرد در راه پله تایمر روشن میشه ولی همیشه روشن میمونه یعنی به محض خاموش شدن دوباره روشن میشه
من ابتدا فکر کردم که مشکل از تایمر خود کلید هست و تایمر راه پله رو از مدار حذف کردم و با یک کلید این کار جواب داد ولی وقتی کلید دوم وصل شد دوباره همون اتفاق افتاد
به نظرم تایمر کلید دوم باعث این مشکل شد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط behnam_amini2 نمایش پست هامنم دقیقا همین مشکل را دارم..از استادید و دوستان کسی هست راهنمائی کنه؟
اگر مشکلتون زیاد نبودن تایم روشن ماندن هست.باید روکش کلید را بردارید و زیر آن تنظیم تایم هست که میتونید مدت زمان را تنظیم کنید ولی اگر منظورتون اینه که با وجود نور در محیط بازم کلید عمل میکنه بازم همون روکش را بردارید و کنار ولوم تایم ولوم تنظیم نور هم هست که میتونید تنظیمش کنید.
ولی اگر منظورتون اینه که کلید بصورت اشتباهی موقعی که از محل دیگری عبور میکنید و بجای اینکه اصلا نباید عمل کند تحریک میشه میتونید واسه تنظیم زاویه دید کلید ، روکش کلید را بردارید قسمتی از کناره های محفظه پلاستیکی چشمی را با چسب کاغذی ببندید تا محدوده دید سنسور کمتر شود.
روی خود کلید هم کلید on- off- pir هست.
در مدلهای قدیمی واسه کارکرد کلید حتما باید سیم نول نیز به کلید وصل میشد. ولی در مدلهای جدید سیم نول حذف شده و فقط سیم فاز و برگشتی لامپ به کلید وصله.
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست هاسلام.
اگر مشکلتون زیاد نبودن تایم روشن ماندن هست.باید روکش کلید را بردارید و زیر آن تنظیم تایم هست که میتونید مدت زمان را تنظیم کنید ولی اگر منظورتون اینه که با وجود نور در محیط بازم کلید عمل میکنه بازم همون روکش را بردارید و کنار ولوم تایم ولوم تنظیم نور هم هست که میتونید تنظیمش کنید.
ولی اگر منظورتون اینه که کلید بصورت اشتباهی موقعی که از محل دیگری عبور میکنید و بجای اینکه اصلا نباید عمل کند تحریک میشه میتونید واسه تنظیم زاویه دید کلید ، روکش کلید را بردارید قسمتی از کناره های محفظه پلاستیکی چشمی را با چسب کاغذی ببندید تا محدوده دید سنسور کمتر شود.
روی خود کلید هم کلید on- off- pir هست.
در مدلهای قدیمی واسه کارکرد کلید حتما باید سیم نول نیز به کلید وصل میشد. ولی در مدلهای جدید سیم نول حذف شده و فقط سیم فاز و برگشتی لامپ به کلید وصله.
موفق باشید
من میخوام به جای تنها یکی از کلید های شاسی مشترک متصل به "تایمر راه پله" از یک عدد سنسور PIR استفاده کنم...
برای همین منظور یک عدد سنسور دو سیمه خریداری کرده و به جای یکی از کلید های شاسی نصب کردم ...لازم به توضیح است که بقیه کلید های شاسی همچنان در مدار قرار دارد...
حالا مشکلی که پیش آمده اینه : بدول اینکه هیچ حرکتی در مقابل سنسور داشته باشیم، سنسور عمل کرده و تایمر فعال میشه و تمام چراغ ها روشن میشه ولی بعد از گذشت زمان تایمر و خاموش شدن چراغ ها بعد از 10 ثانیه مجددا چراغ ها روشن میشود ..این سیکل برای همیشه تکرار میشه...مدام چراغ ها روشن و خاموش میشوند...
لازم به توضیح است اول فکر کردم سنسور خرابه ، برای همین سنسور رو تنها به یک لامپ متصل کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکرد ...
برای توضیح دقیق مشکل عکس مدار فعلی رو به پیوست ارسال کردم ...
ممنونم دوست عزیز
دیدگاه
دیدگاه