اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جرقه زدن پریز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    من یه مشکل بزرگ دارم وقتی آمپلی فایر یا یخچال حتی هویه رو به پریز می زنم گرافیک رایانه من دچار مشکل میشه و چند ثانیه میره می ترسم کارت گرافیکم رو خراب کنه.
    پاور من 530 eu شرکت گرین هست.
    این مشکل رو یه نفر دیگه هم داره. نمی دونم پاور صفر eud به دردم می خوره یا مشکل از جایی دیگه هست.
    حتی پاوری که دوتا نویز گیر داره هم این مشکل رو داشت.
    از محافظ پارت الکتریک که پلاتین برنجی دازه استفاده کردم فرقی نکرد.
    در ضمن این مشکل رو زمانی که منفی کابل پرینتر لیزری رو به usb وصل می کنم هم دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط traviangol نمایش پست ها
      سلام
      من یه مشکل بزرگ دارم وقتی آمپلی فایر یا یخچال حتی هویه رو به پریز می زنم گرافیک رایانه من دچار مشکل میشه و چند ثانیه میره می ترسم کارت گرافیکم رو خراب کنه.
      این مشکل رو یه نفر دیگه هم داره. نمی دونم پاور صفر eud به دردم می خوره یا مشکل از جایی دیگه هست.
      در ضمن این مشکل رو زمانی که منفی کابل پرینتر لیزری رو به usb وصل می کنم هم دارم.
      با سلام ، آیا درب کیس شما فلزی هست یا پلاستیکی ؟
      پیشنهاد میکنم فلزی باشه.
      مورد ۲ اینکه پیشنهاد میکنم کابل رابط کیس و مانیتور رو عوض کنید ، مخصوصا اگر VGA باشه ، احتمال داره کابل شما شیلد GND رو نداشته باشه.
      مورد ۳ که تقریبا بدترین حالته ، اینه که سیم کشی خونه شما به علت فرسودگی ایراد داشته باشه.

دیدگاه

سلام
        با سلام ...
        این اتفاق به دلیل نوسان برق هنگام اتصال دستگاه‌های پرمصرف مانند یخچال رخ می‌دهد. وقتی دوشاخه یخچال را به برق وصل می‌کنید، موتور آن برای شروع به کار به جریان الکتریکی بالایی نیاز دارد (به ویژه در لحظه اولیه). این جریان لحظه‌ای می‌تواند باعث افت ولتاژ موقت در مدار برق خانه شود. اگر رایانه و یخچال روی یک مدار مشترک باشند، این افت ولتاژ ممکن است منبع تغذیه رایانه یا مانیتور را تحت تأثیر قرار دهد و منجر به قطعی کوتاه‌مدت تصویر ....
        پیشنهاد ها...
        ،،،۱ ...ممکن است سیمهای برق منزل خیلی نازک انتخاب،شده
        باشند ..سیمهای را بررسی کنید ..
        ۲ ، ممکن ،اتصال سیم به پریز ها. را یک برق کار مبتدی،بسته که اتصال ناقص،و ضعیف ایجاد شده ..،،

۳...طول مسیر سیمهای،متزل زیاد باشند. و همچنین سیمها نازک باشند ..مثلا برای،صرفه‌جویی از سیم آلومینیم و با قطر کم استفاده شده باشد ..
        ۴،،،برای،بررسی و ازمایش،پریز کامپیوتر را از داخل اتاق دیگر یا از مسیر نزدیک تر به سیم اصلی،وصل کنید،،،
        ..
        ۵،،..یا برای،اطمینان و ازمایش، برای،یک بار ..مستقیم از پای تابلو برق ،،یا پای کنتور بگیرید و امتحان و ازمایش، کنید ...
        ...
        ۶،، اگر با وجود تمام ازمایش موارد فوق مشکل همچنان پابرجاست ،،
        بهتر است که منبع تغذیه کامپیوتر را با یک نمونه بهتر جایگزین و ازمایش،کنید ..بنظر می رسد که خازنهای صافی. منبع تغذیه ًضعیف شده و احتیاج به تعویق داشته باشند
        .‌....
        ۷...تمام سیمها و دوشاخه هارا از نظر گرما و خم‌های زیاد .
        بررسی کنید
        ..
        به هر حال منبع تغذیه باید بتواند در شرایط، سخت کار کند .و اگر کم بیاورد باید تعویق گردد ..

دیدگاه

@traviangol​
          پاور eu بد نیست ببینید فرسوده نشده؟ سعی کنید سیستمهای حساس کامپیوتری رو در مسیر مشترک برق وسایل پر مصرف قرار ندید و یه انشعاب خوب از سر خط پیدا کنید. اگر فایده نداره خوب به نظر میرسه استابلایزر اینجارو جبران کنه گرچه گرونه. قدیما من پاور ارزون مینداختم رو کیس یا خودش خراب میشد یا کامپیوتر رو ولی حداقل الان ازین پاورهای نه چندان گرون و متوسط گرین eu هم دارم وقتی نوسان هست رو خط مانیتور ممکنه چند لحظه کوتاه نشون بده ولی سیستم قاطی نمیکنه.. یه چندراهی برق خوب رو هم برای کامپیوتر بزارید امتحان کنید. پارت هم همه چیزاش خوب نیست برخی مدارهای الکترونیکی که میزاره خوب نیست. محافظ برق هم با بالا پایین رفتن ولتاژ هنر کنه به موقع قطع کنه. کابل کیس تمام مس سه رشته (ارت دار) ضخیم بگیرید یا یکی خودتون بسازید. گرافیک پر مصرف هم اگه دارید یه تغذیه بهتر براش تهیه کنید اگه کانکتور برق جدا میخوره اونها رو هم چک کنید.. اگه کابل تصویر هم خوب نباشه مثلا شیلد نداشته باشه یا فریت شاید تاثیرشو ببینید. من یه گرافیک دارم گاهی وقتا تصویرش به کل میره گاهی وقتا قاطی میکنه ولی هنوز داره کار میکنه (نه اینکه پیگیرش نبودم!).
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۴:۰۰ ۱۴۰۴/۰۲/۲۹.

دیدگاه

ممنون بابت همه پاسخ ها♥♥♥♥♥♥
            متاسفانه رایانه من جای بدی هست ولی سعی می کنم از کنتور برق بگیرم.کیس من فلزی هست گرافیک rx580 به خوبی کار میکنه و کم نمیاره.
            یه اتفاق عجیب هست که می یوفته
            وقتی جریان داخل مادربرد هست ماوس من که هفت رنگ هست روشنه و زمانی که نویز میفته رنگش تغییر می کنه. از standby برق میگیره. ولی وقتی روشن می کنم همون نویز روی standby نیست و ماوس هم خوب کار می کنه. ولی نویز روی گرافیکم میفته. حتی گرافیک آنبرد.ساختمون قدیمی هست و احتمال فرسودگی داره. چند روز بعد با اسیلوسکوپ بررسی می کنم و نتیجه رو می گم.
            این مشکل رو روی مادربرد های قدیمی ddr2 نداشتم ولی این ddr3 خیلی حساسه.
            آیا ممکن هست از نبود ارت مناسب باشه؟همه ارت های محله ما رو دزدیدن.

دیدگاه

ممنون بابت همه پاسخ ها♥♥♥♥♥♥
              متاسفانه رایانه من جای بدی هست ولی سعی می کنم از کنتور برق بگیرم.کیس من فلزی هست گرافیک rx580 به خوبی کار میکنه و کم نمیاره.
              یه اتفاق عجیب هست که می یوفته
              وقتی جریان داخل مادربرد هست ماوس من که هفت رنگ هست روشنه و زمانی که نویز میفته رنگش تغییر می کنه. از standby برق میگیره. ولی وقتی روشن می کنم همون نویز روی standby نیست و ماوس هم خوب کار می کنه. ولی نویز روی گرافیکم میفته. حتی گرافیک آنبرد.ساختمون قدیمی هست و احتمال فرسودگی داره. چند روز بعد با اسیلوسکوپ بررسی می کنم و نتیجه رو می گم.
              این مشکل رو روی مادربرد های قدیمی ddr2 نداشتم ولی این ddr3 خیلی حساسه.
              آیا ممکن هست از نبود ارت مناسب باشه؟همه ارت های محله ما رو دزدیدن.
              با سلام به شما ....
              .هیچ ارتباطی،به سیم ارت ندارد ..مشکل از سیمهای نازک و به احتمال زیاد از طول مسیر و یکی،بودن پریز ها ی دستگاه‌ها می تواند باشد....
              ،
              موفق باشید ..
              جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۹:۰۴ ۱۴۰۴/۰۲/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X