اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور کولر ابی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور کولر ابی

پولی موتور رو هم یک سایز بزرگتر کنید
    بادش بیشتر میشه ، میگن به موتور فشار میاد ، ولی خونمون بیشتر از 10 ساله که آخ نگفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
      پولی موتور رو هم یک سایز بزرگتر کنید
      بادش بیشتر میشه ، میگن به موتور فشار میاد ، ولی خونمون بیشتر از 10 ساله که آخ نگفته
      پولی رو بزرگ کنید تسمه رو هم باید بزرگتر کنید

دیدگاه

من فکر میکنم از سه حالت خارج نیست :nerd:
        یا آب میریزه روی موتور
        یا تسمه زیادی تحت فشاره
        یا جای فاز و نول عوض شده و یه جورایی بدنه موتور فاز میشه
        اگه هیچ کدوم نبود مطمئنا برق ورودی مشکل داره که میتونه از کلید کولر هم باشه

دیدگاه

پولی رو بزرگ کنید تسمه رو هم باید بزرگتر کنید
          لازم نیست تسمه عوض بشه فقط باید چهار تا پیچ زیر پایه موتور رو باز کرد و دوباره تنظیمش کرد
          مجوی درستی عهد زین جهان سست نهاد که این عجوزه عروس هزار داماد است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rochyar
            لازم نیست تسمه عوض بشه فقط باید چهار تا پیچ زیر پایه موتور رو باز کرد و دوباره تنظیمش کرد
            اره فکر کنم بشه، ولی اینجوری روی سرعت بیشتر موتور توان بیشتری باید تولید کنه و یعنی اتلاف بیشترانرژی که میشه حرارت بیشتر

دیدگاه

سلام دوستان.
              من حدود یک هفته است که با کولر مشکل پیدا کردم.
              چند وقت پیش تسمه کولر رو عوض کردم چون پوسیده شده بود. البته دقیقا همون شماره رو براش گرفتم
              چند روز از این ماجرا گذشت. یه روز صبح که کولر رو روشن کردم بعد از چند دقیقه بوی سیم سوخته اتاق رو گرفت. کولر رو سریع خاموش کردم و رفتم بالا دیدم بله دود مال موتوره. گفتم لابد سوخته. یه موتور دست دوم داشتم. اونو آوردم و وصلش کردم. همون اولش که روشن کردم (روی دور کند) بعد از چند دقیقه باز بوی دود اومد. تعجب کردم. رفتم بالا دیدم باز دود مال موتوره ولی شدتش خیلی کمه. اومدم پایین و خیلی اتفاقی گذاشتمش روی دور تند. جالب اینجا بود که روی دور تند هیچ مشکلی نداشت ولی به محض اینکه روی دور کند میذاشتم بوی سیم سوخته بلند میشد.
              هیچی دیگه، الان چند روزه داریم با دور تندش کار میکنیم...
              امروز یه اتفاق دیگه ای افتاد اونم اینکه صبح که خواستم کولر رو خاموش کنم دیدم کلید کولر داغ داغ شده بود....
              حالا یه بزرگواری من رو راهنمایی کنه... داستان چیه؟؟؟ مشکل از کجاست
              این نکته یادم رفته بود؛ موتور کولر رو که عوض کردم جای کلیدهای تند و کند عوض شده و اصلا روی دور کند موتور راه نمیفته و حتما باید با دور تند روشن بشه تا راه بیفته...
              جدیدترین ویرایش توسط fuful; ۱۱:۵۸ ۱۳۹۶/۰۴/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fuful نمایش پست ها
                سلام دوستان.
                من حدود یک هفته است که با کولر مشکل پیدا کردم.
                چند وقت پیش تسمه کولر رو عوض کردم چون پوسیده شده بود. البته دقیقا همون شماره رو براش گرفتم
                چند روز از این ماجرا گذشت. یه روز صبح که کولر رو روشن کردم بعد از چند دقیقه بوی سیم سوخته اتاق رو گرفت. کولر رو سریع خاموش کردم و رفتم بالا دیدم بله دود مال موتوره. گفتم لابد سوخته. یه موتور دست دوم داشتم. اونو آوردم و وصلش کردم. همون اولش که روشن کردم (روی دور کند) بعد از چند دقیقه باز بوی دود اومد. تعجب کردم. رفتم بالا دیدم باز دود مال موتوره ولی شدتش خیلی کمه. اومدم پایین و خیلی اتفاقی گذاشتمش روی دور تند. جالب اینجا بود که روی دور تند هیچ مشکلی نداشت ولی به محض اینکه روی دور کند میذاشتم بوی سیم سوخته بلند میشد.
                هیچی دیگه، الان چند روزه داریم با دور تندش کار میکنیم...
                امروز یه اتفاق دیگه ای افتاد اونم اینکه صبح که خواستم کولر رو خاموش کنم دیدم کلید کولر داغ داغ شده بود....
                حالا یه بزرگواری من رو راهنمایی کنه... داستان چیه؟؟؟ مشکل از کجاست
                این نکته یادم رفته بود؛ موتور کولر رو که عوض کردم جای کلیدهای تند و کند عوض شده و اصلا روی دور کند موتور راه نمیفته و حتما باید با دور تند روشن بشه تا راه بیفته...
                سلام
                حدس میزنم کلاچ دینامتون خراب شده
                بازش کنین یا به همون صورت بسته کمی به کلاچش روغن بزنین
                فکر میکنم درست بشه
                اگر روی دور کند موتورتون سرعتش هم کمه مطمینا از همین کلاچه
                موفق باشید
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام،شب بخیر، سید جان لطفا راهنمایی کن،موتور کولرم پارسال مشکل پلاتین داشت(تنظیم نبودن و 3 ماه با دور تند فقط روشن میشد،و جالبه در ماه آخر دورش خیلی کم شده بود،امشب بازش کردم و پلاتین هارو تنظیم کردم،حالا دقیق هم کند و هم تند کار میکنه با دور طبیعی خودشون،اما در دوز کند که هست بعد از 5 دقیقه شروع میکنه به کم و زیاد شدن یه هویی و همزمان با کم و زیاد شدن دور نور لامپ ها هم خیلی کم کمو زیاد میشه،یریع خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم مشکل همینه،اما در دور تند خوبه،

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X