اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوسوزدن لامپ ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوسوزدن لامپ ها

داداش چه کار کردی کارت حل شد
    خدایا!
    چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

کلا تو ساختمون های قدیمی این داستان زیاده - آخرشم هیشکی نمیفهمه چرا؟
      یکی میگفت تو خونشون هر چند هفته 1 بار لامپ رشته ایشون میترکه
      :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farrokh electronic
        داداش چه کار کردی کارت حل شد
        سلام اقا فرخ چند روز شهرستان بودم ببخشید دیر شد
        عرضم به حضور منور شما اون مشکلی که من فهمیدم از سیم نول بود. یه خورده پیچیدس امیدوارم من خوب بگم شما هم خوب بگیری. سه تا نول بود یکی از تقسیم راهرو اومده بود به تقسیم حیاط یکی نولی که مربوط به یدونه از لامپهای حیاط بود و یکی هم نولی بود که مربوط به سه تا لامپ دیگیه حیاط بود. یعنی یکی از لامپهای حیاط با کلید راهرو روشن میشد و سه تای دیگه با یه کلید دیگه.حالا وقتی نولی که مربوط به اون یه دونه لامپ حیاط که با کلید راهرو روشن میشد از نول سه تا لامپ حیاط(که کلیدشون جدا بود)و نولی که از تقسیم راهرو اومده بود، جدا می شد لامپهای حیاط سوسو میزد وقتی وصل میشد درست بود.حالا نظر شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
          عرضم به حضور منور شما اون مشکلی که من فهمیدم از سیم نول بود. یه خورده پیچیدس امیدوارم من خوب بگم شما هم خوب بگیری. سه تا نول بود یکی از تقسیم راهرو اومده بود به تقسیم حیاط یکی نولی که مربوط به یدونه از لامپهای حیاط بود و یکی هم نولی بود که مربوط به سه تا لامپ دیگیه حیاط بود. یعنی یکی از لامپهای حیاط با کلید راهرو روشن میشد و سه تای دیگه با یه کلید دیگه.حالا وقتی نولی که مربوط به اون یه دونه لامپ حیاط که با کلید راهرو روشن میشد از نول سه تا لامپ حیاط(که کلیدشون جدا بود)و نولی که از تقسیم راهرو اومده بود، جدا می شد لامپهای حیاط سوسو میزد وقتی وصل میشد درست بود.حالا نظر شما چیه؟
          اون لامپی که میگی از داخل راهرو روشن میشه از بیرون هم کلید داره واسه خاموش کردنش؟(یه جور تبدیله؟)
          خب اگه این طور فهمیده باشم از یه گره سه تا سیم نول اومده که یکی ورودیبه تقسیمه و 2تا خروجی به لامپا.
          اگه جوری که شما میگی برگشتی یا نولت از تقسیم تا کلید ایراد داره چون گفتی وقتی از نول کلید دیگه( یا جای دیگه ) استفاده میکنی درسته ،پس ببین فصله کلید تا تقسیمت چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟
          مگه قبلا نگفتی از تقسیم مستقیم سیم کشیدم به کلید 3تا لامپا سو سو میزد ؟نکنه طواشتباه میگی و فاززت باشه ؟
          بازم چک کن :nice:
          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

این مشکلی که باهاش برخورد کردید من احتمال میدم توی جعبه تقسیم یه اشتباهی شده باشه شایدم توی نول های جعبه تقسیم اشتباه شده
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام دوستان اره دوست عزیزمون را حل خوبی گفت اما نظر من اینه که از نو سیم کشی کن که خودت بفهمی چی شده امکان داره سیم ها مشکل داشته باشه اون کلیدی که داخله بزار بیرون اونو حذف کنی دردسرش کمتره داداش
              ما رو در جریانه کارت بزار
              خدایا!
              چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                نول مربوط به سه تا لامپ ،که از جعبه تقسیم راهرو تامین میشه اشتباها از دستگاهی عبور کرده یعنی دیگه بهش نمیشه گفت نول . و به همین دلیل ولتاژ پایین میاد و لامپ کم سو میشه. علت این اشتباه شاید این بوده که یک سیمی از کلید یا دستگاهی به جعبه تقسیم اورده شده تا به فاز وصل بشه که اینکار نشده و بعدا این سیم بجای نول اشتباه گرفته شده.

دیدگاه

برق منزلشون به احتمال 95 درصد 3 فاز بوده و نول یه جایی قطع شده بوده و وقتی نول توی برق 3 فاز قطع بشه مدار از حالت پایدار در میادش و نا پایدار میشه و با زیاد و کم کردن بارها روشنایی ضعیف و قوی میشه. به همین سادگی
                  طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                    برق منزلشون به احتمال 95 درصد 3 فاز بوده و نول یه جایی قطع شده بوده و وقتی نول توی برق 3 فاز قطع بشه مدار از حالت پایدار در میادش و نا پایدار میشه و با زیاد و کم کردن بارها روشنایی ضعیف و قوی میشه. به همین سادگی
                    نول اگر قطع بشه سیمش تبدیل به فاز میشه حالا چه سیستم سه فاز باشه یاتکفاز.ولی نول هنوز وجود داره چه در لامپهای سالم وچه لامپهای ضعیف.
                    هنگام اندازه گیری با ولتمتر ولتاژ در حد خوبیه ولی هنگام روشن شدن ولتاژ افت میکنه(چونکه نور لامپ کم میشه) پس احتمالا یک مقاومت با سیم نول سری شده مثلا سیم نول از یک دستگاهی عبور کرده و بعد به نول اتصال پیدا کرده. راه حلش جدا کردن سیم نول مربوط به سه لامپ در داخل جعبه تقسم و اتصالش به یک نول سالم هست .اگر تو جعبه تقسیم نول سالم وجود نداشت میشه از نزدیکترین جعبه تقسیم سیم نول کشید حتی بصورت روکار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                      نول اگر قطع بشه سیمش تبدیل به فاز میشه حالا چه سیستم سه فاز باشه یاتکفاز.ولی نول هنوز وجود داره چه در لامپهای سالم وچه لامپهای ضعیف.
                      هنگام اندازه گیری با ولتمتر ولتاژ در حد خوبیه ولی هنگام روشن شدن ولتاژ افت میکنه(چونکه نور لامپ کم میشه) پس احتمالا یک مقاومت با سیم نول سری شده مثلا سیم نول از یک دستگاهی عبور کرده و بعد به نول اتصال پیدا کرده. راه حلش جدا کردن سیم نول مربوط به سه لامپ در داخل جعبه تقسم و اتصالش به یک نول سالم هست .اگر تو جعبه تقسیم نول سالم وجود نداشت میشه از نزدیکترین جعبه تقسیم سیم نول کشید حتی بصورت روکار.
                      عزیز نول وقتی قطع میشه تبدیل به فاز نمیشه!! دلیل نمیشه فازمتر به هرچی زدید و روشن شد فاز باشه که. اون ولتاژ القایی هستش که میفته روی نول و شما میزنید خیال میکنید فاز هستش. همونجوریکه گفتم نولشون یه جا قطع شده و فاصلشون توی قطعی خیلی کم هستش. اصلا بعضی وقتا 2 تا سیم کامل به هم پیچیده هستن ولی قطع هستن و اون گرد و غباریکه بین 2 تا سیم هستش مثل یه مقاومت عمل میکنه
                      طب اسلامی

دیدگاه

همونجوریکه گفتم نولشون یه جا قطع شده و فاصلشون توی قطعی خیلی کم هستش. اصلا بعضی وقتا 2 تا سیم کامل به هم پیچیده هستن ولی قطع هستن و اون گرد و غباریکه بین 2 تا سیم هستش مثل یه مقاومت عمل میکنه

دیدگاه

عزیز نول وقتی قطع میشه تبدیل به فاز نمیشه!! دلیل نمیشه فازمتر به هرچی زدید و روشن شد فاز باشه که. اون ولتاژ القایی هستش که میفته روی نول و شما میزنید خیال میکنید فاز هستش.
                          وقتی سیم نول قطع میشه از طریق وسایل برقی و لامپهای روشن سیم به فاز راه پیدا میکنه و چون مقاومت سر راهش کمه مثل فاز خطرناکه اگر الفایی باشه که برق گرفتگی شدید ایجاد نمیکنه امتحانش هم ساده هست .
                          همونجوریکه گفتم نولشون یه جا قطع شده و فاصلشون توی قطعی خیلی کم هستش. اصلا بعضی وقتا 2 تا سیم کامل به هم پیچیده هستن ولی قطع هستن و اون گرد و غباریکه بین 2 تا سیم هستش مثل یه مقاومت عمل میکنه
                          بله ممکنه به این طریق هم سیم نول با یک مقاومت سری شده باشه ولی قطعی کامل منجر به روشن شدن کم نور لامپ هم نمیشه چون مسیری برای جریان نیست. مگر اینکه سیستم سه فاز باشه و سیم قطع شده به اون یکی فاز وصل شده باشه که در این حالت هم به علت عبور سیم از وسایل خانگی ، ولتاژ کمی روی لامپ خواهد افتاد این هم یک حالتی هست که ممکنه جواب سوال باشه

دیدگاه

سلام.کلیدراازسر راه بردار.لامپ را بیرون از مدار چک کن .نول ساختمان و لامپ چشمک زن را چک کن.
                            :nerd: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X