اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لوله گذاری برق برای ساختمان 12 واحده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لوله گذاری برق برای ساختمان 12 واحده

سلام
    برای ساختمان 12 واحده می خواهیم لوله گذاری کنیم می خواستم ببینم به طور تقریبی چند متر لوله نیازه و ایا بهترین میسری که میشه برای لوله های خروجی(برق انتن تلفن کولر ایفون) استفاده کرد، راه پلس یا بقیه بچه ها تجربه ی دیگه ایی دارن و اگه موقع لوله گذاری لوله های برق روی لوله های اب و گاز قرار بگیره اشکال داره؟

پاسخ : لوله گذاری برق برای ساختمان 12 واحده

سلام داداش نمی دونم کارت راه افتاده یا نه اما من تجربه ناقص خودم رو میزارم که شاید کار یکی راه بیوفته من خودم مبرا واحد 90 متری یه 100 متری مصرف کردم و یا واحد 140 متری 2 بسته لوله شاخه 6 متری
    بستگی به کار و نحوه کار کردن داره
    من خودم برا انتن و تلفن تو هر طبقه یه تابلو میزارم از اونا تقسیم می کنم
    از کجا بزاری باز بستگی به کار داره که کجا دردسرش کمتر است که دردسر کنده کاری کمتر و نزدیک باشه به واحد ها
    بیشتر از واحد بگی بهتر می تونم کمکت کنم
    خدایا!
    چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

طبق تجربه به ازای هر متر زیر بنای ساختمان حدود 4 متر لوله لازمه
      مثلا برای واحد 1000 متری با پشت بام و حیاط و .... حدود 4000 متر لوله لازمه
      این عدد برای ساختمان های مسکونی ه و برای مکانهای اداری و صنعتی وغیره فرق داره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با سلام-شما میتونید نشریه 110 نظام مهندسی رو مطالعه کنین یه دید کلی نسبت به این کار وبقیه موارد پیدا میشه-به نظرم کوتاهترین مسیر وکم ترین پیچ وخمو در نظر بگیر بعدش برا اذیت نشدن خودتون بهتر از جعبه تقسیم با فواصل مناسب استفاده کنی و برای دید کلی واحد ها رو بخش کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X