ممنون از شما به شما هم بخاطر موفقیت و قبولیتون تبریک میگم
دوستم از 38 سوال 7 اشتباه داره که اگر سوال 50 درست بشه 6 اشتباه میشه و با دقیقا 50 درصد قبول میشه
با اینکه تغییر اون سوال باعث میشه درصد من بره لب مرز ولی امیدوارم درست بشه و ایشون هم قبول بشن :smile:
شما لطف دارید ممنون
اگر هم بعد بررسی این سوال پاسخ نامه تغییر کنه به این صورت میشه که دو گزینه رو به عنوان پاسخ صحیح می گیرند.
ولی اگر سوالی کامل غلط باشه که من فکر نمیکنم در سوالای امسال اینچنین موردی باشه دو احتمال وجود داره یا کلا حذف میشه و یا برای کل
داوطلبان بصورت صحیح در نظر گرفته میشه.
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
از تاریخ مدرک ارشد اگر 2 سال بگذره میتونید برای نظام مهندسی امتحان بدید. و برای کارشناسی 3 سال لازمه
در رشته تاسیسات برقی دو حالت برای گرایشهای مختلف برق وجود داره 1- رشته اصلی 2- رشته مرتبط
رشته اصلی میتونه هم پروانه اشتغال نظارت و هم طراحی رو بعد قبولی در آزمون بگیره (پایه 3) ولی رشته های مرتبط فقط میتونن نظارت بگیرند.
در گذشته فقط رشته های قدرت اصلی بودن ولی جدیدا تصویب کردن که گرایش الکترونیک هم اصلی بشه.
در خصوص ارتقای پروانه اشتغال هم یکسری دوره های متنوع وجود داره که بعد از پروانه اشتغال پایه 3 میتوانید بگذرانید و هرکدام یک امتیازی خواهد داشت
برای ارتقای پروانه اشتغال دو شرط لازمه یکی فکر کنم 4 سال (مطمئن نیستم عددش رو) از پروانه پایه 3 گذشته باشه و دیگر اینکه امتیاز لازم برای ارتقا رو بدست آورده باشین( با گذراندن دوره ها،سمینارها و ... ) برای ارتقا از پایه 2 به 1 هم یک روال مشابه همین داره. در ضمن اگر نخواهید پروانه رو ارتقا بدید برای تمدید اون هم باید یک حداقل امتیازی رو کسب کنید.
مهم نیست چه مدرکى دارید
مهم این است که چه درکى دارید . . .
شما لطف دارید ممنون
اگر هم بعد بررسی این سوال پاسخ نامه تغییر کنه به این صورت میشه که دو گزینه رو به عنوان پاسخ صحیح می گیرند.
ولی اگر سوالی کامل غلط باشه که من فکر نمیکنم در سوالای امسال اینچنین موردی باشه دو احتمال وجود داره یا کلا حذف میشه و یا برای کل
داوطلبان بصورت صحیح در نظر گرفته میشه.
بنابر این خبر کلید های اصلاح شده منتشر شدن
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=387
با سلام دوستان مهندس از آنجایی که آزمون نظام جزوه باز هست من 10 سال آزمونهای نظام مهندسی برق از سال 83 تا93 آخرین آزمون را با جواب تشریحی در یک فایلی جمع آوری کردم ودر فروشگاه اینترنتی خودم به آدرسhttp://electro shop.mohammad.ir گذاشتم دوستان دانلود کنید وامیدوارم که استفاده کافی راببرند :nerd:
با سلام با توجه به نزدیکی امتحان نظام-مرداد 94- لطفا دوستانی که مطالب یا جزوه یا کلید واژه ای یا راهنمایی دارن لطفا ارسال کنم کدوم مبحث رو بیشتر بخونیم و.......ممنون میشم چون من امسال دارم شرکت میکنم
دیدگاه